Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ili telefon na telefon povezes sa kablom,tako isto moze...Type C na type C

Sad gledam po opcijama u bateriji, ispada da imam 2-3h sot dnevno zadnjih nedelju dana. Jel proveravao jos neko?

5.5h do nekih 15% baterija (nisam hteo ispod da cedim). Sve on, dve kartice sa ne sjajnim signalom. Prodao sam moj danas...sad razmišljam da li na pixel 6 pro pa na fold 3 ili direkt na f3 🙃
Idi direktno na Fold 3, to je ipak uređaj koji je klasa za sebe i jedinstven je.

Idi direktno na Fold 3, to je ipak uređaj koji je klasa za sebe i jedinstven je.
Slažem se...sa tim da p6 (pro) kupim, probam, donesem kod nas i pritom malo usput i zaradim (iskreno). E sad kad još vidim da imaju i quality issues postavlja se pitanje da li vredi uopšte rizikovati i cimati se!? I generalno, pixel 6 pro, nikada ne bi uzeo pre note 20 ultra snap N9860 za iste novce

Juce instalirao eSim, totalna sad konfuzija nastade u telefonu koja je koja,posto i dalje koristim i obicnu sim sa drugim brojem. Odnosno eSim se pojavljuje kao SIM2, a s obzirom da je primarni broj nekako mi se bezveze kad se pojavljuje SIM2.....pogotovo kad si navikao da je primarni SIM1.

@Proday teske muke, mada mene iskreno nije nesto odusevio fold 3 kad sam ga koristio, posto dosta stvari trebaju da poprave. A za pixel 6 pro ne znam sta da ti kazem, na papiru odlican, ovako nazalost ima dosta problema kao i svaki pixel -.-
Update za novembarsku zakrpu- izgleda da je tel pri zahtevnim radnjama hladniji. Kamera aplikacija i dalje ume da zakoci. Za bateriju cemo da vidimo za neki dan kakva je.

Stigao novembarski update, prvi utisci su da je baterija bolja, ali prerano je...

Koristio telefon aktivno citav dan nakon sinocnjeg novembarskog update-a, baterija je definitivno bolja, cini mi se da sam sa oktobarskim mogao da vidim ocima kako spada baterija bez da gledam u procente pored😂
Salu na stranu, uredjaj je hladniji u nekim zahtevnim operacijama, manje se greje, videcemo narednih dana dok sve legne na svoje, zadovoljan sam makar i samo da je popravljena baterija uz svu muku citav oktobar. Javljam SoT narednih dana, da li je bolji ili losiji u odnosu na ono pre oktobra, oktobar necu racunati kao relevantan...

Stigao i na Telenor, ne deluje u opisu da su ista znacajnije radili ovde, pa bi imalo smisla da su resavali SOT.

Bolja je baterija. Sto se mene tice, ne azuriram vise do nekog veceg update-a.

Potvrđujem da je baterija kao na sept., bolja je značajno nego na oktobarskom.

Haha znači imao sam telefon u najgorem mogućem periodu 😇🙌 ...u sv.slučaju, drago mi da su vratili na staro autonomiju. Neka vas služi

Evo na S21+ (novembarski apdejt) 90% na WIFI i sve je uključeno .

Prilozi

• Screenshot_20211029-205630_Device care.jpg
    Screenshot_20211029-205630_Device care.jpg
    75.4 KB · Pregleda: 88
  • Screenshot_20211029-205641_Device care.jpg
    Screenshot_20211029-205641_Device care.jpg
    77.7 KB · Pregleda: 85
  • Screenshot_20211029-205650_Device care.jpg
    Screenshot_20211029-205650_Device care.jpg
    78.2 KB · Pregleda: 56
  • Screenshot_20211029-205658_Device care.jpg
    Screenshot_20211029-205658_Device care.jpg
    78.5 KB · Pregleda: 85
Bolja je baterija definitivno i hladniji je dosta, mada ovo drugo je mozda i zbog vremena.
Ceka je ui 4, koji ce izgleda biti u decembru ili januaru.
@zoreli_ ovo je katastrofa, jos si na wifi.
@Proday zaboravio sam da te pitam, zbog cega si prodao tel, bas je malo vremena proslo?

... Tako da sam u dilemi da li cekati s22 ultru ili uzeti s21u ....

7 sati SOT je pristojno...
Novci su veliki za premium telefone, neko kola (raspala) kupuje za te pare, a ne ko nekad da je 350-400e top sokoćalo.
Dilema ista i još uvek odlazem kupovinu, po svemu sudeci ja cu cekati 22-ku u nadi da ce biti bolja (s manje boljki i problema) od 21...

Kakve su to boljke S21?

Loša Baterija i nadgradnja će biti i na s22 i na s23, a bilo je i na s20 i na s10 itd itd.

Prodje život u čekanju.

@Stefan1995 generalno sam i kupio u nameri da prodam ukoliko utvrdim da i dalje ne mogu sa tim dimenzijama da izađem na kraj (što se i ispostavilo)...sad samo da izvećam šta pametno dalje uzeti pošto se troumim otprilike trenutno

Premium telefon se ne uzima samo zbog snimanja u 4k. Iz mog okruženja, ljudi sa kojima se družim retko kada uopšte snimaju video telefonom, a i kada snimaju, to su kratki zapisi da dečijih rođendana i slično. Slažem se da to nije opravdanje da se zbog toga telefon pregreje za 15 minuta.

Vrh Dno