5.5h do nekih 15% baterija (nisam hteo ispod da cedim). Sve on, dve kartice sa ne sjajnim signalom. Prodao sam moj danas...sad razmišljam da li na pixel 6 pro pa na fold 3 ili direkt na f3 🙃Koliki vam je SOT na s21U ?
Idi direktno na Fold 3, to je ipak uređaj koji je klasa za sebe i jedinstven je.5.5h do nekih 15% baterija (nisam hteo ispod da cedim). Sve on, dve kartice sa ne sjajnim signalom. Prodao sam moj danas...sad razmišljam da li na pixel 6 pro pa na fold 3 ili direkt na f3 🙃
Slažem se...sa tim da p6 (pro) kupim, probam, donesem kod nas i pritom malo usput i zaradim (iskreno). E sad kad još vidim da imaju i quality issues postavlja se pitanje da li vredi uopšte rizikovati i cimati se!? I generalno, pixel 6 pro, nikada ne bi uzeo pre note 20 ultra snap N9860 za iste novceIdi direktno na Fold 3, to je ipak uređaj koji je klasa za sebe i jedinstven je.
Novci su veliki za premium telefone, neko kola (raspala) kupuje za te pare, a ne ko nekad da je 350-400e top sokoćalo.... Tako da sam u dilemi da li cekati s22 ultru ili uzeti s21u ....
7 sati SOT je pristojno...
Pregrevanje prilikom snimanja 10-15 i vise minuta video zapisa u 4kKakve su to boljke S21?
A snimanje u 4k svakodnevno koristiš pa ti je to jako važno?Pregrevanje prilikom snimanja 10-15 i vise minuta video zapisa u 4k, evo urnisana baterija nadogradnjom softvera telefona i sl. ...
Realno ako tako gledas onda niko i nema razlog da uzme premium telefon , moze da uzme neki "krs" od 200-300e jer ono sto ima s21 nikom ne treba?A snimanje u 4k svakodnevno koristiš pa ti je to jako važno?
Evo na S21+ (novembarski apdejt) 90% na
Ja tih problema nemam na s21+ hvala Bogu. Baterija je fantastična blago rečeno, juče sam imao 9h SOT doduše ovo je snap 256GB.Pregrevanje prilikom snimanja 10-15 i vise minuta video zapisa u 4k, evo urnisana baterija nadogradnjom softvera telefona i sl. ...
E i ti našao sa čim da porediš 🙃🤭👍Ja tih problema nemam na s21+ hvala Bogu. Baterija je fantastična blago rečeno, juče sam imao 9h SOT doduše ovo je snap 256GB.
Otkud znam baš je sran*e ako je tolika razlika. Mada tu gde sam uzeo bio je i exy u ponudi sa 2 sim-a.E i ti našao sa čim da porediš 🙃🤭👍
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari