Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ima n20u svojih prednosti u par navrata ali generalno je s21u bolji i tu nema šta da se priča...gomila poređenja je pokazala isto. E sad opet zavisi jel s21u sa exy ili sd pošto su i tu razlike poprilične.

Ima n20u svojih prednosti u par navrata ali generalno je s21u bolji i tu nema šta da se priča...gomila poređenja je pokazala isto. E sad opet zavisi jel s21u sa exy ili sd pošto su i tu razlike poprilične.

Niko ne prica o razlikama izmedju njih,vec generalno veoma mali napredak u odnosu na n20U.

Vrati se kroz istoriju i skontaj da je generalno svaki note bio ekvivalentan (gotovo isti) po pitanju kvaliteta slika s klasi koja je izašla naredne godine...msm ne znam šta je tebi sad tu toliko čudno.

Razlika je u tome da je proslogodisnji s20U bolji u dosta parametara u kameri sto je suludo,kao i konkurencija.

Da nije tebe ne bi bila zanimljiva tema uopste :D
Mts povukao Ultru iz ponude. Dobro je sto su 256gb, bice ih uskoro na Kp i po meni taman memorije.

Drugar prodao svoj s21 ultru 256gb vratili mu juce zbog grejanja tokom snimanja...ja sam probao na modelu sa 128gb nije nista bilo posebno primetno....pocinjem da mislim da se na modelu sa 256 vise oseca grejanje

Ma jok,kome vise verujes svojim ocima ili dxo marku-u hahahahha,e svasta cemo cuti ovde i ne vredi da pricas ,covek ce i dalje tvrditi suprotno i verovati ovim prevarantima i to je to. Sto je najgore neko ko se lomi oko kupovine ce zbog njegivih postova odustati od kupivine a covek ni ne poseduje tel a cak ima osakacani ex n20,sta reci dalje.

Ma jok,kome vise verujes svojim ocima ili dxo marku-u hahahahha,e svasta cemo cuti ovde i ne vredi da pricas ,covek ce i dalje tvrditi suprotno i verovati ovim prevarantima i to je to. Sto je najgore neko ko se lomi oko kupovine ce zbog njegivih postova odustati od kupivine a covek ni ne poseduje tel a cak ima osakacani ex n20,sta reci dalje.

A ti imas konkurentne telefone jedan pored drugog pa si uporedio to jest testirao?Pa naravno da ce da se lomi kad ste vi vecu famu digli oko pregrecanja.Sto se tice kamere ne znam zasto se pravis da ne znas a covek izbacivao snimak sa s21 ultra da razmazuje i onda ja nekog odvracam nekoga.

Taj covek je imao felerican uredjaj koliko se secam i imao je problem i sa pregrevanjem i odneo ga je na reklamaciju,isto koliko se secam. I da,slikao sam i snimao u identicnim uslovima nocu sa identicnom rasvetom i DA, odgovorno tvrdim kao i svi koji imaju tel da s21u ima bolju kamero od n20u pogotovo nocu i hajde da zavrsimo raspravu. Tvoj note je ocigledno najbolji primerak na svetu kao sto je bio n10 plus dok nisi uzeo n20u i sad tvrdis na osnovu dxo-a da isti ima bolju kameru od s21u. Izneo si svoje misljenje na osnovu sajta a ja na osnovu iskustva koriscenja oba telefona kao i ostali korisnici ovde i ne znam sta reci vise stvarno. Pri tome mislim da je n20u sjajan telefon ali naravno ne taj osakaceni

Poslednja izmena:
Taj covek je imao felerican uredjaj koliko se secam i imao je problem i sa pregrevanjem i odneo ga je na reklamaciju,isto koliko se secam. I da,slikao sam i snimao u identicnim uslovima nocu sa identicnom rasvetom i DA, odgovorno tvrdim kao i svi koji imaju tel da s21u ima bolju kamero od n20u pogotovo nocu i hajde da zavrsimo raspravu. Tvoj note je ocigledno najbolji primerak na svetu kao sto je bio n10 plus dok nisi uzeo n20u i sad tvrdis na osnovu dxo-a da isti ima bolju kameru od s21u. Izneo si svoje misljenje na osnovu sajta a ja na osnovu iskustva koriscenja oba telefona kao i ostali korisnici ovde i ne znam sta reci vise stvarno. Pri tome mislim da je n20u sjajan telefon ali naravno ne taj osakaceni

Ti izgleda i dalje ne kontas o cemu se prica,ne radi se ovde o notu vec o konkureciji.A tvoje iskustvo je tako da si i sam izjavio ranije da nisi merodavan za ocenjivanje kamere koliko se secam?Sve u svemu konkretno sem 10x zoom opcije s21 ultra je cak i losiji u video snamanju isti problem je bio i kod cuvenog rusa gde god stavis pauzu na snimku na s21U mutna slika.Tako da nemoj pisati nesto sto nisi testirao jedan pored drugog a kamoli izjavljivati nesto zasta si i sam rekao da nisi merodavan.

Pa valjda znam sta vidim ,nisam merodavan da znam sve oko stelovanja ali vrlo dobro vidim,kameru sam testirao tj imam iste snimke iz zatvorenog prostora sa identicnim osvetljem tako da mogu odgovorno da tvrdim da u low light uslovima s21u sije n20 ultra sd verziju ,da ne smaramo vise ljude,neka misli ko sta hoce ,ja pricam iz iskustva korisnika a ti iz iskustva raznoraznih sajtova . Neka bude i tesi se da n20u ima bolju kameru i to je to. Jedini minus s21u je nedostatak slota za memorijsku i s pen,sve ostalo je bolje na s21u odgovorno tvrdim. Jedino se oko izgleda mozemo sporiti ali to je vec stvar ukusa ,i jedan i drugi su super svaki na svoj nacin

Pa valjda znam sta vidim ,nisam merodavan da znam sve oko stelovanja ali vrlo dobro vidim,kameru sam testirao tj imam iste snimke iz zatvorenog prostora sa identicnim osvetljem tako da mogu odgovorno da tvrdim da u low light uslovima s21u sije n20 ultra sd verziju ,da ne smaramo vise ljude,neka misli ko sta hoce ,ja pricam iz iskustva korisnika a ti iz iskustva raznoraznih sajtova . Neka bude i tesi se da n20u ima bolju kameru i to je to. Jedini minus s21u je nedostatak slota za memorijsku i s pen,sve ostalo je bolje na s21u odgovorno tvrdim. Jedino se oko izgleda mozemo sporiti ali to je vec stvar ukusa ,i jedan i drugi su super svaki na svoj nacin

Sto se tice low light scena tu se slazem to nisam pomenuo apsolutno jeste bolji s21 ultra tu se vidi napredak ovo ostalo je jako slicno.Sve u svemu da me ne shvatis pogresno ja sam prvu fan samsunga,al nisam nesto odusevljen kamerom na s21 ultra.Pa evo sad tvrdim imao sam note 10 plus pre ovoga koji ima duplo manji senzor i odnosu na note 20 ultra i ne vidim ama bas nikakav pomak u fotografiju,malo bolje nocne fotke i nista vise.

Postoji li dobar screen protector za s21u? Fabricka folija mi se vec na dva tri mesta podigla..

Imas u uscu na drugom spratu dobri su a imas i u pro mobiju ne znam kakvi su,pricam o folijama. A staklo da valja izgleda samo WS i Am film. WS imas da nurucis na mobilefun

Čekaj, jel se pregreva ili ne? Jel dx tačno pokazuje ili ne? Molim vas objasnite mi ovo jer niste dovoljno smorili na poslednjih 25 strana. Džaba ste krečili sa ovim novim forumom ako pored Duleta imate još dvojicu koji ponavljaju upise iz dana u dan, a čija upotrebna vrednost ne postoji.

Čekaj, jel se pregreva ili ne? Jel dx tačno pokazuje ili ne? Molim vas objasnite mi ovo jer niste dovoljno smorili na poslednjih 25 strana. Džaba ste krečili sa ovim novim forumom ako pored Duleta imate još dvojicu koji ponavljaju upise iz dana u dan, a čija upotrebna vrednost ne postoji.

Sto se tice pregrevanja drugar ima telefon nema nikakvih problema sa tim sve u dozi normale kao o vecini ovde sto ga imaju.Nisam imao mnogo vremena da poredim kameru nesto u par navrata ne ocekuj nista wow naspram note 20 ultra,ima bolje low light fotografije tu se vidi pomak,sve ostalo je jako slicno proslogodisnjim modelima.

Фелерични модели се прегревају. Нама осталима тел ради потпуно нормално.
А ови коју су тел видели само на тјубу нек се ману пискарања без покрића.

Isprobao sam danas drugov S21U, nema problema sa grejanjem, baterija vidim lepo drzi iako ga je tek kupio(kakva ce tek biti za dve nedelje). Sve u svemu, ocigledan je napredak. Ono sto me zanima je da li je neko igrao npr. COD Mobile ili sl. sat vremena i duze? Zanima me kakav je fps.

@StarLord @ruske88 Bio je u mts-u, 256gb sivi, sad sam opet pogledao, ima samo crni i 128gb. Mozda je i bila greska pre nekoliko dana, pa su ga skinuli i vratili sad, moje misljenje.
@diviner_golden Uzmi slobodno tel, odlican je na svim poljima, popravili su dosta stvari abdejtom. Ne opterecuj se sa dxo, nisu dobili nista kesa, zato je i ovakav skor. Ima felericnih modela, kao sto je imao kolega i verujem da ce resiti. Ostalima tel radi normalno i nikakvih problema nemaju. Ja cu sacekati na leto ili jesen, pa cu uzeti s21u, a i taman ce se resiti problemi oko pregrevanja, sto su mizerni %.

Nazad
Vrh Dno