Ima n20u svojih prednosti u par navrata ali generalno je s21u bolji i tu nema šta da se priča...gomila poređenja je pokazala isto. E sad opet zavisi jel s21u sa exy ili sd pošto su i tu razlike poprilične.
Povukao? Pa mts kolko sam ispratio nije ni imao Ultru uopšte?Da nije tebe ne bi bila zanimljiva tema uopste
Mts povukao Ultru iz ponude. Dobro je sto su 256gb, bice ih uskoro na Kp i po meni taman memorije.
Izgleda da Samsung nije platio Dxomarku: 😄
![]()
DxOMark gives the Samsung Galaxy S21 Ultra a lower score than the S20 Ultra
According to the detailed review, the phone's zoom capabilities regressed, despite having a longer periscope and an additional telephoto lens.m.gsmarena.com
Evo pojavio se ponovo, samo sada crna boja, sto je po meni bolja neko srebrnaDa nije tebe ne bi bila zanimljiva tema uopste
Mts povukao Ultru iz ponude. Dobro je sto su 256gb, bice ih uskoro na Kp i po meni taman memorije.
Izgleda da Samsung nije platio Dxomarku: 😄
![]()
DxOMark gives the Samsung Galaxy S21 Ultra a lower score than the S20 Ultra
According to the detailed review, the phone's zoom capabilities regressed, despite having a longer periscope and an additional telephoto lens.m.gsmarena.com
Cekam jos uvek. 03.02 odradio papirologiju,04.02 mi stigao potvrdan mail od nje da je sve proslo kako treba. Nisu bas azurni koliko vidim. Ili imaju previse posla,ko ce ga znatiJe l' je neko dobio preorder poklone? Nestrpljiv sam postao. 😅
Ma jok,kome vise verujes svojim ocima ili dxo marku-u hahahahha,e svasta cemo cuti ovde i ne vredi da pricas ,covek ce i dalje tvrditi suprotno i verovati ovim prevarantima i to je to. Sto je najgore neko ko se lomi oko kupovine ce zbog njegivih postova odustati od kupivine a covek ni ne poseduje tel a cak ima osakacani ex n20,sta reci dalje.
Taj covek je imao felerican uredjaj koliko se secam i imao je problem i sa pregrevanjem i odneo ga je na reklamaciju,isto koliko se secam. I da,slikao sam i snimao u identicnim uslovima nocu sa identicnom rasvetom i DA, odgovorno tvrdim kao i svi koji imaju tel da s21u ima bolju kamero od n20u pogotovo nocu i hajde da zavrsimo raspravu. Tvoj note je ocigledno najbolji primerak na svetu kao sto je bio n10 plus dok nisi uzeo n20u i sad tvrdis na osnovu dxo-a da isti ima bolju kameru od s21u. Izneo si svoje misljenje na osnovu sajta a ja na osnovu iskustva koriscenja oba telefona kao i ostali korisnici ovde i ne znam sta reci vise stvarno. Pri tome mislim da je n20u sjajan telefon ali naravno ne taj osakaceni
Pa valjda znam sta vidim ,nisam merodavan da znam sve oko stelovanja ali vrlo dobro vidim,kameru sam testirao tj imam iste snimke iz zatvorenog prostora sa identicnim osvetljem tako da mogu odgovorno da tvrdim da u low light uslovima s21u sije n20 ultra sd verziju ,da ne smaramo vise ljude,neka misli ko sta hoce ,ja pricam iz iskustva korisnika a ti iz iskustva raznoraznih sajtova . Neka bude i tesi se da n20u ima bolju kameru i to je to. Jedini minus s21u je nedostatak slota za memorijsku i s pen,sve ostalo je bolje na s21u odgovorno tvrdim. Jedino se oko izgleda mozemo sporiti ali to je vec stvar ukusa ,i jedan i drugi su super svaki na svoj nacin
Čekaj, jel se pregreva ili ne? Jel dx tačno pokazuje ili ne? Molim vas objasnite mi ovo jer niste dovoljno smorili na poslednjih 25 strana. Džaba ste krečili sa ovim novim forumom ako pored Duleta imate još dvojicu koji ponavljaju upise iz dana u dan, a čija upotrebna vrednost ne postoji.
Najbolje da ti kupiš pa sam provjeriš!Čekaj, jel se pregreva ili ne? Jel dx tačno pokazuje ili ne?...čija upotrebna vrednost ne postoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari