Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Prvo, rekao je da se mi11 toliko greje pri igranju a ne pri korišćenju kamere, drugo, daj vidi da ti Samsung da neku platu ili penziju kad već pričaš ovakve gluposti 😂

Svejedno je igrica ce samo vise zagrejati telefon,i nisu nikakve gluposti drugar ima telefon nikakvog pregrevanja nema tako da nemoj ti pricati gluposti a nisi ni probao ni video ni koristio telefon.Njemu gore sto je reklamirao je mozda zapao neki felerican uredjaj i to je to.

Uspešno ste me odgovorili od kupovine Ultre. Kupio S21+... Nažalost nema nigde modela sa više od 128gb memorije pa ću podatke držati u cloudu.

To ti velika pogreška...Ultra je zaista odličan...ako izuzmemo ove neugodnosti sa pregrijavanjem koje se dešavaju kod mene.

To pregrevanje vam je samo zato sto puno svetlosti ima kada snimate. Sto vise svetlosti to se vise zagreva. Pokusajte da snimate u polumracnom ili mracnom okruzenju i nece biti pregrevanja. Sto manje svetlosti to manja temperatura uredjaja.

A *****avali smo Stiva Dzobsa zbog you're holding it wrong...

To pregrevanje vam je samo zato sto puno svetlosti ima kada snimate. Sto vise svetlosti to se vise zagreva. Pokusajte da snimate u polumracnom ili mracnom okruzenju i nece biti pregrevanja. Sto manje svetlosti to manja temperatura uredjaja.
Nije točno, snimao sam i po mraku i čak kad je telefon ležao na stolu, kamerom prema dole, znači 0 svjetlosti i uvjek se isto zagrijavao. Ali ono što me zanima kako dođeš do takvog zaključka???

Nije točno, snimao sam i po mraku i čak kad je telefon ležao na stolu, kamerom prema dole, znači 0 svjetlosti i uvjek se isto zagrijavao. Ali ono što me zanima kako dođeš do takvog zaključka???
Hahaha, sarkazam ljudi sarkazam. Sala. Niste valjda pomislili da sam ozbiljan. Inace, da dam komentar i ja, nemam telefon ali sam pratio temu i danas priupitam kolegu da testira svoj telefon. S21 ultra nakon snimanja od 10 min, 4k, belezi temperaturu od ravno 45 stepeni. Tako da nije do prinerka vec je koliko se ja razumem vise do hladjenja ili pak procesora. Sve u svemu to je ta temperatura. P40 pro plus ide na maksimum 36 stepeni. Pa vi vidite. Nadam se da ce resiti samsung taj problem update-om ili pak vam vratiti novac. Jer premium uredjaj a neprijatno drzati u ruci.

Pitanje za korisnike S21 Ultre.

Kako vam se ponasa baterija dok gledate youtube tipa nekih sat vremena? Koliko vam potrosnju prikazuje?
Primetio sam da bas lepo padaju procenti dok se nesto gleda na yt

Zar nemaš i tamo pravo u prvih par meseci da tražiš nov uređaj a ne da ti se popravlja novi/neispravan?!
Nazalost ne jer zakon kaze,,,"Zamjena ili popravak dostupni su vam kao kupcu. Međutim, kupac može odlučiti hoće li novi, neispravni uređaj zamijeniti ili popraviti samo ako je prodavaču pružio priliku da ga poboljša (popravi). Tek tada ima pravo na zamjenu kao dio jamstva."
Ja sam kao kupac obavezan pruziti prodavacu mogucnost da popravi uredjaj ako to prodavac ne zeli ili ne moze, onda mogu traziti zamjenu uredjaja...barem sam ja tako shvatio ovaj dio :rolleyes:

Aman ljudi danas testirano, SAMSUNG S21 ULTRA, nakon snimanja 10 min, 4K, dize temperaturu na 45 stepeni i neprijatno je drzati telefon u gornjoj trecini uredjaja. Tako da nije do primerka vec koliko vidim po pravilu. Samsung je to. Nikada nisu imali kompletne uredjaje. Pravicemo mi Huawei od blata.

Pitanje za korisnike S21 Ultre.

Kako vam se ponasa baterija dok gledate youtube tipa nekih sat vremena? Koliko vam potrosnju prikazuje?
Primetio sam da bas lepo padaju procenti dok se nesto gleda na yt
Шта значи лепо падају?
Нисам мерио, али лагано иде неких 6-7% по сату. Не више.

^ Brzo procenti padaju. Sigurno nekih 11% na sat,osvetljenje na 50%

Aub 9 azuriranje. Odradjeno brisanje kesa iz rikaverija nakon apdejta

Aman ljudi danas testirano, SAMSUNG S21 ULTRA, nakon snimanja 10 min, 4K, dize temperaturu na 45 stepeni i neprijatno je drzati telefon u gornjoj trecini uredjaja. Tako da nije do primerka vec koliko vidim po pravilu. Samsung je to. Nikada nisu imali kompletne uredjaje. Pravicemo mi Huawei od blata.
Kod mene nije previše topao, kao ni kod večine ljudi, koji ga imaju, u ovoj temi.

I šta ćemo sad?

Kod mene nije previše topao, kao ni kod večine ljudi, koji ga imaju, u ovoj temi.

I šta ćemo sad?
Ma kako ne. Da nisam video svojim ocima pa jos i da poverujem. A to sta cemo, pa ja nista, a ti mozes da pokusas da nosis koju kocku leda sa sobom, pa kad se ugreje primenis mehanicko hladjenje. A mozda i duvanje pomogne. Inace da dodam, malopre mi se kolega javio, citiram, "gde si mi rekao da testiramo, nisam primetio do sada, evo testirao opet, temperatura 47 stepeni" i tako. I da, oseca se i preko ekrana covek mi sad kaze.

Čuj pravicemo Huawei od blata...

Kvalitet videa na nivou iPhone-a 7 i notifikacije koje dolaze svakog utorka.

Treba napraviti temu za grejanje, ovo baš smara, pogotovo ovi agresivni upisi.

Još što su počeli da spamuju ljudi koji niti imaju telefon niti problem, već čuli/pročitali negde..

Uspešno ste me odgovorili od kupovine Ultre. Kupio S21+... Nažalost nema nigde modela sa više od 128gb memorije pa ću podatke držati u cloudu.
Kakav je S21+?
Da li se on greje kad snima video 10-15-20 minuta na 4k i tome slicno kao S21Ultra ?

Pocela prodaja S21, S21+ i S21Ultra u MTS-u
S21Ultra je sa 256GB memorije, svetlo sivo/srebrnasti il koja je ovo vec boja.

A taj isti pise da je pitao coveka da proba tel,ne on licno nego drug ili kolega i sad pise da ga je on probao i da je toliko vruc. Druze mislim da pises neistinu i drzi se ti Huawei-ja. Niti branim Samsung niti sta ali ja sam kao i ostali kacuo ss sa temperaturama tako da mislim da ti drug,ako uopste postoji ima felerican tel isto kao i @BricoGO

A taj isti pise da je pitao coveka da proba tel,ne on licno nego drug ili kolega i sad pise da ga je on probao i da je toliko vruc. Druze mislim da pises neistinu i drzi se ti Huawei-ja. Niti branim Samsung niti sta ali ja sam kao i ostali kacuo ss sa temperaturama tako da mislim da ti drug,ako uopste postoji ima felerican tel isto kao i @BricoGO
Prvo nije drug nego kolega. Mda mislim se sada, mozda kolega i ne postoji, ali sam siguran da kolezin S21 ultra postoji. Ja rekoh sta se desilo po pitanju temperature kod snimanja 4k a vi kako zelite. Realan sam jer mi uopste nije bitno, nisam dao 1000+ € pa da moram da branim brend ili model. Svako dobro sa S21 ultra, neka vas u zdravlju sluzi.

Lele.. držim se ja mog 12PM a što se tiče android tabora, za sad samo note 20 ultra snap...

Kakav je S21+?
Da li se on greje kad snima video 10-15-20 minuta na 4k i tome slicno kao S21Ultra ?

Pocela prodaja S21, S21+ i S21Ultra u MTS-u
S21Ultra je sa 256GB memorije, svetlo sivo/srebrnasti il koja je ovo vec boja.
Jel realno da imaju samo ovu srebrnu boju :rolleyes:
Ja isto gledam da uzmem s21u, ali samo zato sto je huawei ostao bez google servisa koji su mi preko potrebni... Inace bih uzeo mate 40 pro bez razmisljanja...

Evo upalih 4K video video 10-tak minuta i blago se zagrijao, smlačio takoreći na dijelu kod kamere i to je to.

Evo i ja isto,ma greje se kao ringla ,salim se naravno. Tel nije nista vise mlak nego bilo koji do sad. Ustanovili smo da je @BricoGO dobio los primerak sto su mu i u Samsungu potvrdili i to je to i po meni treba da dobije novi uredjaj a ovi sto pisu a nemaju telefon bi trebalo da zaobidju temu u sirokom luku samo unose pometnju. Te culi su negde ,te videli na forumima da se zalilo njih dvoje od 10000000 te videli kod nekoga.....Svi koji ga imamo pricamo da je tel blago mlak sto je i normalno posle toliko snimanja kod svakog aparata i ne znam sta ima vise o tome da se prica. Covek je dobio los uredjaj,zamenice ili ce popraviti i to je to,desava se na zalo#t

Није лоше ово.
20210225_230044-01.jpeg

S21+ koristim od prekjuče, od septembra 2020 do pre 2 dana koristio Note 20 Ultra, pre toga po par meseci S20 Ultra i S20+.
Za sada, S21+ ima bolju bateriju do 20% u odnosu na S20+, od Note 20U je bolja, pa najmanje 30-40%.
Zna se ugrejati, ali ni blizu kao prošlogodišnja serija. Ne vidim napredak u kamerama. Za sada toliko.

S21+ je zbog baterije sweet spot..

Nazad
Vrh Dno