Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Meni je stiglo danas, još mi reče kurir iz Postekspresa (bez da sam išta pitao) da je danas podelio 10-ak paketa. tako da će narednih dana i ostali dobiti, ako se dobro sećam pisalo je u mejlu da će poklone dostaviti do 15.marta

Ja sam za običan S21 dobio buds live + tag.

Razmišljam šta da radim, prodaja ili zadržavanje, zanima me da li neko ima iskustva njima? Uglavnom bi ih koristio za razgovore.

Na paketu npiše da je cena 24.500.

Nema, evo jedan čovek se javio u zadnjih 10 strana da kaže kako prijatelj kaže da je "u svemu bolji od s20" što i nije puno informacija s obzirom na to da se ovde može kupiti samo užas od Exy 20ice. I ja vrebam isti info, ne mogu više velike telefone a nema na oglasima "male" S serije u Snap varijanti pa da vidim da li su nešto, išta popravili. Mada bih i dalje pre uzela Snap 20 nego 21, da naiđem na njega... i ekran i SD... stvarno, mnogo kompromisa sa novim modelom. Još i nema crni. 🙄
Naravno da bi pre uzela kad je bolji telefon u svakom pogledu...nije bez razloga da ih nema na oglasima. Pre neki dan baš kažem prijatelju da ga ne bi prodao za 700e da mi daju.
Stiglo mom drugaru pre 2 dana
Drugar je dobio telefon 10 dana pre svih u Srbiji, tako da sam i očekivao 🤭😇

Danas se prvi put pojavilo Uwbapplication i pojelo dosta baterije. Vidim da je neka nova tehnologija taj uwb.. Je li se pojavilo jos nekom na potrosnji baterije i moze li da se disable-uje?

Prilozi

• Screenshot_20210223-234932_Device care.jpg
    Screenshot_20210223-234932_Device care.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 111
To je nesto od tvojih aplikacija,ja je uopste nemam na spisku potrosaca. Gledao i na gsamu upravo ni tamo je nema,kreni od onoga sto si poslednje instalirao. Sad sam citao,vezano je nesto za wifi

Izgleda je Galaxy labs to instalirao. Izbrisao sam galaxy labs, ali uwbappliction ne moze, ne moze ni da se disable-uje. Samo sam mu iskljucio background activity..

Edit. Moguce da je stigao i sa Aub9 updateom

Poslednja izmena:
Imam ga medju aolikacijama ali ga nisam ni pokretao,odmah sam deinstalirao da ne bude problema

Naravno da bi pre uzela kad je bolji telefon u svakom pogledu...nije bez razloga da ih nema na oglasima. Pre neki dan baš kažem prijatelju da ga ne bi prodao za 700e da mi daju.

Verujem. Budže cene za ringle od kamera na pozadini, megapiksele i velike ekrane a ja samo hoću mali zgodan telefon koji nije osakaćen, izgleda da će 20 biti poslednji takav. Na oglasima samo 20 ultra u SD varijanti, ne mogu to stvarno. Više mi nije ni do garancije, ionako je iskoristim samo za zamenu baterije pred kraj, platiću, samo da imam normalan svakodnevni telefon koji ide u svaki džep, može da prikaže to što snima i može da čuva to što snima na kartici a ne u oblacima. Osim što je za nijansu lepši (mada svakako ode u Spigen pa su svi isti), ništa me ne vuče novom.

Данас ми стиже ово на мејл, ако има неког ко планира прелазак са старијег Самсунга на S21 серију нека погледа

Prilozi

• Screenshot_20210224-172235_Gmail.jpg
    Screenshot_20210224-172235_Gmail.jpg
    104.3 KB · Pregleda: 109
Vjerojatno ni neće...izgleda da je to malo žešći proces. U petak sam ostavio u T-Mobileu...jučer oko 10 javili da su zaprimili uređaj, nekakav Ingram Micro na zahtjev T-Mobilea, mislim si e super vjerojatno će još danas popraviti da bi 4h poslije javili da su poslali u "partner" servis na popravku. WTF!
T-Mobile šalje u Ingram Micro...ovi šalju u neki servis...ovi će da "poprave" pa da vrate u Ingram pa onda ovi u T-Mobile...ako dođe do subote bit će super. Ovi gori od ovih naših u ExYu...ne budu li ga pipravili/zamijenili direktno u zaštitu potrošača.
Naj bolje od svega kao zamjenski uređaj ponudili Huaweiu P9 Lite 😂😂😂

Zar nemaš i tamo pravo u prvih par meseci da tražiš nov uređaj a ne da ti se popravlja novi/neispravan?!

I ne lepi skinove, barem ne odma, sacekaj, uveri se kako radi furuna.... :mad:

Uspeo sam, hvala ti... Ali onda uđem u Members app i tamo piše "No vouchers" :(

Uspeo sam, hvala ti... Ali onda uđem u Members app i tamo piše "No vouchers" :(
Пробај да контактира Самсунг или неке од њихових партнера, можда је истекло, или немају више на стању уређаја..

Vjerojatno ni neće...izgleda da je to malo žešći proces. U petak sam ostavio u T-Mobileu...jučer oko 10 javili da su zaprimili uređaj, nekakav Ingram Micro na zahtjev T-Mobilea, mislim si e super vjerojatno će još danas popraviti da bi 4h poslije javili da su poslali u "partner" servis na popravku. WTF!
T-Mobile šalje u Ingram Micro...ovi šalju u neki servis...ovi će da "poprave" pa da vrate u Ingram pa onda ovi u T-Mobile...ako dođe do subote bit će super. Ovi gori od ovih naših u ExYu...ne budu li ga pipravili/zamijenili direktno u zaštitu potrošača.
Naj bolje od svega kao zamjenski uređaj ponudili Huaweiu P9 Lite 😂😂😂

Ne znam ni sto ai slao telefon bezveze na "popravku".Odgkedaj Pecinu recenziju juce je izasla za xiaomi mi 11,bas spominje zagrevanje pri koriscenju kamere gde je snapdragon to jest mi 11 preterano vruc i cini mi se da je rekao da je telefon isao do 51 stepen,dok je za isto vreme u testu s21 ultra bio na 42 stepena,a p40 pro 37 stepeni.Tako da je to sasvim normalno i bezveze si poslao telefon na reklamaciju.

Zar nemaš i tamo pravo u prvih par meseci da tražiš nov uređaj a ne da ti se popravlja novi/neispravan?!
Iskreno rečeno nemam pojma, vidjet ću kakvo je stanje kad ga vrate...što se mene tiče mogu ga i popraviti samo da riješe problem. Ali ako ne budu onda ću tražiti novi uređaj.

Kako zasto je slao? Pa svi smo ovde ustanovili da nesto nije u redu sa uredjajem,cak su mu i u Samsungu to potvrdili,jel treba felerican uredjaj da koristi i kakve veze ima mi11 sa s21u? To sto se mi11 greje ne znaci da ce svi telefoni sa istim socom da se greju,mozda je lose odradjeno hladjenje na mi11

Poslednja izmena:
Ne znam ni sto ai slao telefon bezveze na "popravku".Odgkedaj Pecinu recenziju juce je izasla za xiaomi mi 11,bas spominje zagrevanje pri koriscenju kamere gde je snapdragon to jest mi 11 preterano vruc i cini mi se da je rekao da je telefon isao do 51 stepen,dok je za isto vreme u testu s21 ultra bio na 42 stepena,a p40 pro 37 stepeni.Tako da je to sasvim normalno i bezveze si poslao telefon na reklamaciju.
Šta me briga šta Peca priča...definitivno nije normalno da je telefon vruć da se ne može držati i da gasi kameru...a da se pregrijava su potvrdili i iz samsunga a i iz T-Mobile tako da...ili će ga popraviti ili dati novi bez obzira na Pecino mišljenje

Ti si cudo.

Gasi se kamera ? Ne znam o čemu dalje pričamo, ukoliko se gasi kamera posle cirka SMEŠNOG perioda snimanja, nešto nije u redu. Možda nije Ultra serija cela takva, ali Brici je uređaj felerican / loš. Dobro da je zamenio

Darko de mu jos ti reci sta ce raditi sa svojim uredjajem kojeg je platio 1200+ eura. Po meni je bolje da trazis NOV uredjaj, mani se popravljanja.

Prvo, rekao je da se mi11 toliko greje pri igranju a ne pri korišćenju kamere, drugo, daj vidi da ti Samsung da neku platu ili penziju kad već pričaš ovakve gluposti 😂

Nazad
Vrh Dno