Ja sam danas vratio telefon, objasnio u cemu je problem i sada cekam. Pitao sam ih usput da li se jos neko zalio i rekli su mi da su prodali oko 150 tel i da nije niko sem mene. Sad dal su iskreni, ne znam sta bih rekao. Mozda mnogi nisu ni uocili problem zbog maske za tel. Ja sam koristio masku takodje ali sam tek preko ekrana primetio, gornji deo oko selfi kamere, a i zadnjeg dela telefona gde je kamera. Onda sam skinuo masku i video da ivica telefona greje jos vise u odnosu na ekran i ledja telefona. Posle sam kada se telefon ohladio, bez maske, opet upalio kameru i nakon 3 min telefon je vreo kada se uzme u ruke, a ivice gore, temp 40-41c, znaci nakon samo 3 min snimanja. I tako je bilo i posle svakog update-a. A ono sto sam takodje primetio je da tada kada se ugreje dok koristim kameru posle toga brljavi i secka, uspori se telefon vidno dok se ne ohladi. E a juce kada sam ostavio telefon da snima 10 min, posto nisam testirao duze snimanje pre toga, i uzeo ga u ruke, bez maske, telefon je bio vreo kao sa ringle da je skinut, a ivice telfona peku ali bukvalno... I temperatura baterije je bila 45c tada. Tada sam pukao i resio da vratim telefon. A da ne pominjem kvalitet snimanja na Exy, slikanje i ajde moze da prodje zadovoljan sam, ali video je katastrofa...