Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Do samsunga je,jutros sam probao radilo je normalno sada je isto kao kod vas. Zale se svi i na stranim forumima

Da li je neko dobio treci Februarski updejt?

Postavio sam pitanje na Reditu da vidim koliki je odnos telefona sa problemom zagrijavanja. Od jutros je glasalo 65 glasaca, od njih 10oro imaju problem sa grijanjem a 55 nisu imali nikakav problem sa grijanjem.

@wave најновија верзија тренутно доступна само за Тајланд (aub9).
Шта је дефинисано као проблем с грејањем? Само да постаје топао, или да почиње да трокира?

Kod mene jos uvek Januarski. Ne zelim da sam ubacujem. Bas da vidim kada ce OTA da se seti da dodje kod nas

A da li je resen problem sa grejanjem sa tecum februarskim apdejtom koji je inace samo za s21 i s21 plus za sad,bice valjda i za ultru ovih dana pa ce resiti problem sa grejanjem nadam seMozda puste update i danas,ko bi ga znao. Molio bih ljude samo da mi objasne koji se to telefon ne greje posle 15 min konstantnog snimanja ili igranja igrica? Nadam se da ce ovaj treci februarski resiti sve pa da krenemo dalje

Poslednja izmena:
@wave најновија верзија тренутно доступна само за Тајланд (aub9).
Шта је дефинисано као проблем с грејањем? Само да постаје топао, или да почиње да трокира?

Waooo aub9? Ja znam da su ovi u Evropi poceli da dobijau AUB8 sto je 3 po redu u Feb a znsci Tajlan dobija 4 po redu. Auuuu dobri su. Mislim da ranije Samsumg nije izbacivao ovoiliko updejta?

Definisano je da li neko ima grijanje prilikom koriscenja kamere, ili neke druge aplikacije, multi taskikng, muzkia itd.. sto ima ljudi da su odgo arali u komentare i da su im problemi bili prilikom grijanja koriscenje YT i Facebooka, ili google maps, ali ne i kamere. Ali ulgavnom kamer

Тајланд није имао AUB6, као ми у Европи, тако да је њима ово 2. ажурирање у фебруару.

Очигледно зависи од оператера. У Швајцарској ови који имају Swisscom су и даље на јануарској верзији. Илити 2 ажурирања иза мене. Како и зашто, појма немам.

Ispada da je ipak najbolje da se saceka neki mesec pre kupovine tel, zbog eventualnih problema.
@BricoGO sta ces da radis na kraju, hoces da vracas tel ili da cekas da ce mozda abdejt resiti problem?

Mislio sam ići u petak u servis, međutim danas sam vani snimao 10 minuta 4K60fps i sa početnih 32° je nakon par minuta spao na 29° i tako bio cijelo vrijeme. Istina da je vani bilo 10°.
S obzirom da je isteklo 14 dana od kupnje u biti nebitno je kad odem da reklamiram. Vidjet ću još šta napraviti.

Ispade N20U sa SD najbolja kupovina.
Za duplo manje para.
U kom univerzumu Note 20 Ultra Snapdragon verzija košta duplo manje od S21 Ultra Exynos? S21 Ultra je već ispod 1000€ na oglasima, a Note 20 Ultra čak i Exynos ide oko 750€, dok Snapdragon verovatno i do 900€.

Тајланд није имао AUB6, као ми у Европи, тако да је њима ово 2. ажурирање у фебруару.

Очигледно зависи од оператера. У Швајцарској ови који имају Swisscom су и даље на јануарској верзији. Илити 2 ажурирања иза мене. Како и зашто, појма немам.
Dalje sam na Januarsko updejtu.
U VIP-u kupljen telefon.
Baš da vidim kad će nam pustiti OTA,neću raditi za sad ništa preko ODIN-a.

Mislio sam ići u petak u servis, međutim danas sam vani snimao 10 minuta 4K60fps i sa početnih 32° je nakon par minuta spao na 29° i tako bio cijelo vrijeme. Istina da je vani bilo 10°.
S obzirom da je isteklo 14 dana od kupnje u biti nebitno je kad odem da reklamiram. Vidjet ću još šta napraviti.

Koji ti imas updejt po redu u Feb mjesecu? Imam nekoliko napisanih komentara na Reditu gde kazu da su updejtovali na drugi feb uodejt, uradili wipe-cache i sad u opste nemaju taj problem. A prije su imali. :/

Ови из Самсунга су повиленели, изгледа ипак да је овај AUB9 нова надоградња за све. Видим да је пуштен у још неколико региона, међу њима Израел који је имао претходне верзије AUB3 и АUB6.
Maда, знајући их, нешто има да упрскају с неком надоградњом. А како сам ја тренутно задовољан са овом AUB6, мислим да ћу сачекати :)

Ja sam sa Odinom instalirao ABU6, to je drugi februarski update, ali nisam radio wipe-chace jer nisam koristio Home_CSC tako da je bio clean install ali da li je riješilo problem...sada u kući, temperatura u kući 24°, nakon 10 min. pokrenute kamere temp je 39°....pokrenem snimanje 4k30 nakon 10min temp. 46°...telefon je nemoguće držati u ruci, okvir, ekran oko selfie kamere doslovno prže. Na temp. preko 44° onaj timer što pokazuje koliko se dugo snima...na 60 sekundi kasni 15 sekundi za stvarnim vremenom...na 45-46° gasi kameru uz poruku da je uređaj pre topao.
Kako izgleda video na 45°...napominjem da telefon držim mirno...pa vi meni recite je li drugi februarski update kod mene šta popravio...
Izjave...tko koristi kameru 20 minuta me uopće ne zanimaju...uređaju za 1300€ kojem je glavni adut, marketing i sve se ostalo vrti oko kamera ovo NE SMIJE da se događa ni nakon 60 minuta uporabe kamere.
Ameri...majku li vam oštaplersku!!!

Poslednja izmena:
Ja sam sa Odinom instalirao ABU6, to je drugi februarski update, ali nisam radio wipe-chace jer nisam koristio Home_CSC tako da je bio clean install ali da li je riješilo problem...sada u kući, temperatura u kući 24°, nakon 10 min. pokrenute kamere temp je 39°....pokrenem snimanje 4k30 nakon 10min temp. 46°...telefon je nemoguće držati u ruci, okvir, ekran oko selfie kamere doslovno prže. Na temp. preko 44° onaj timer što pokazuje koliko se dugo snima...na 60 sekundi kasni 15 sekundi za stvarnim vremenom...na 45-46° gasi kameru uz poruku da je uređaj pre topao.
Kako izgleda video na 45°...napominjem da telefon držim mirno...pa vi meni recite je li drugi februarski update kod mene šta pipravio...
Izjave...tko koristi kameru 20 minuta me uopće ne zanimaju...uređaju za 1300€ kojem je glavni adut, marketing i sve se ostalo vrti oko kamera ovo NE SMIJE da se događa ni nakon 60 minuta uporabe kamere.
Na*ebuvanje, što bi rekli južnjaci..

Jel neko nabavljao onaj silikonski case za s-pen? Ima na eBay za 60eur.

Kako izgleda video na 45°...napominjem da telefon držim mirno...pa vi meni recite je li drugi februarski update kod mene šta popravio...
Dobro ljudi kažu ako je na 24° ovako...kako će biti ljeti na 34°?! Definitivno u petak u servis na reklamaciju!!!

@BricoGO дефинитивно имаш фаличан телефон.
Носи то на рекламацију...Мислим да смо ти сви овде рекли да нешто не ваља.
Нас тројица смо мерили температуре, и сви имамо ниже. Плус нико од нас нема утисак да телефон пече, напротив...

Zao mi je to sto cujm. Slican problem sam imao i ja. Nadam se da ces rijesiti ili zamjenom ili updejtom. Ja se zaista trudim ponekad i veliki dio dana potrosim citajuci forum, redit itd... da vidim da li je neko nasao neko resenje ili mozda neki novi updejt izade.

Ovaj video je dovoljan dokaz da nešto ne valja, nosi u servis direktno i pokaži im ovo, još bolje bi bilo ako možeš da reprodukuješ problem pred njima.

Ma da,ob
Vo je definitivno za vracanje uredjaja,ovo update tesko da ce da sredi

Da li netko od vas sa uređajem bez problema ima 256GB verziju? Sada vidim da je i u TMobile vrijeme isporuke 256-512GB modela 3-4 tjedna. Možda zaista nešto na tim modelima nešto ne štima 🤔
Ali ima i jedna dobra vijest...u petak dolaze pokloni 🙄
Na videu se vidi kako timer kasni...video 00:00 timer je 02:14 ako zaustavite video na 30 sekundi timer ne pokazuje 02:44 nego 02:32...na 30 sek. 12 sek. razlike...a zaboravio sam reći da je pri visokoj temperaturi kad je izgasio kameru telefon bio kao usporeni snimak 😁

Poslednja izmena:
Ја имам 256

Bas sam hteo da napisem da je mozda neki problem zbog vece memorije, ali @ceftriaxone ima sa 256gb i nema problema, tako da jednostavno nisi imao srece ***. Javi sta je bilo na kraju.

Uhh... odradjen i treci update danas AUB8. Nakon toga video poziv na Viberu, 5min mozda i telefon vreo, ali ne sad preterano. Da bih danas rekao ajde da testiram duze snimanje kao Brico, posto sam do sada pravio snimke tek 2-4min max, i tada je telefon isao na 40c. Pustim ja da snima, nakon 10 min uzimam telefon to gori, ceo, ali najvise gornja polovina telfona, temperatura 44c. Tu gasim i razmisljam da ga otresem od zid i cao. Sutra ga nosim na reklamaciju i cao...

U Srbiji se svi prodaju kao Sim free, bez obzira gde je kupljen? Koliko bar ja znam tako je

Da li netko od vas sa uređajem bez problema ima 256GB verziju? Sada vidim da je i u TMobile vrijeme isporuke 256-512GB modela 3-4 tjedna. Možda zaista nešto na tim modelima nešto ne štima 🤔
Ali ima i jedna dobra vijest...u petak dolaze pokloni 🙄
Na videu se vidi kako timer kasni...video 00:00 timer je 02:14 ako zaustavite video na 30 sekundi timer ne pokazuje 02:44 nego 02:32...na 30 sek. 12 sek. razlike...a zaboravio sam reći da je pri visokoj temperaturi kad je izgasio kameru telefon bio kao usporeni snimak 😁

Uhh... odradjen i treci update danas AUB8. Nakon toga video poziv na Viberu, 5min mozda i telefon vreo, ali ne sad preterano. Da bih danas rekao ajde da testiram duze snimanje kao Brico, posto sam do sada pravio snimke tek 2-4min max, i tada je telefon isao na 40c. Pustim ja da snima, nakon 10 min uzimam telefon to gori, ceo, ali najvise gornja polovina telfona, temperatura 44c. Tu gasim i razmisljam da ga otresem od zid i cao. Sutra ga nosim na reklamaciju i cao...

Srecno momci, zelim Vam sve najbolje. Ocekujem pozitivne vijesti. Javite sta se desilo.

Taman i da vidimo koliko će trebati našima da reše, a koliko kolegama na zapadu ;)

Vrh Dno