@wave најновија верзија тренутно доступна само за Тајланд (aub9).
Шта је дефинисано као проблем с грејањем? Само да постаје топао, или да почиње да трокира?
U kom univerzumu Note 20 Ultra Snapdragon verzija košta duplo manje od S21 Ultra Exynos? S21 Ultra je već ispod 1000€ na oglasima, a Note 20 Ultra čak i Exynos ide oko 750€, dok Snapdragon verovatno i do 900€.Ispade N20U sa SD najbolja kupovina.
Za duplo manje para.
Dalje sam na Januarsko updejtu.Тајланд није имао AUB6, као ми у Европи, тако да је њима ово 2. ажурирање у фебруару.
Очигледно зависи од оператера. У Швајцарској ови који имају Swisscom су и даље на јануарској верзији. Илити 2 ажурирања иза мене. Како и зашто, појма немам.
Mislio sam ići u petak u servis, međutim danas sam vani snimao 10 minuta 4K60fps i sa početnih 32° je nakon par minuta spao na 29° i tako bio cijelo vrijeme. Istina da je vani bilo 10°.
S obzirom da je isteklo 14 dana od kupnje u biti nebitno je kad odem da reklamiram. Vidjet ću još šta napraviti.
Na*ebuvanje, što bi rekli južnjaci..Ja sam sa Odinom instalirao ABU6, to je drugi februarski update, ali nisam radio wipe-chace jer nisam koristio Home_CSC tako da je bio clean install ali da li je riješilo problem...sada u kući, temperatura u kući 24°, nakon 10 min. pokrenute kamere temp je 39°....pokrenem snimanje 4k30 nakon 10min temp. 46°...telefon je nemoguće držati u ruci, okvir, ekran oko selfie kamere doslovno prže. Na temp. preko 44° onaj timer što pokazuje koliko se dugo snima...na 60 sekundi kasni 15 sekundi za stvarnim vremenom...na 45-46° gasi kameru uz poruku da je uređaj pre topao.
Kako izgleda video na 45°...napominjem da telefon držim mirno...pa vi meni recite je li drugi februarski update kod mene šta pipravio...
Izjave...tko koristi kameru 20 minuta me uopće ne zanimaju...uređaju za 1300€ kojem je glavni adut, marketing i sve se ostalo vrti oko kamera ovo NE SMIJE da se događa ni nakon 60 minuta uporabe kamere.![]()
Dobro ljudi kažu ako je na 24° ovako...kako će biti ljeti na 34°?! Definitivno u petak u servis na reklamaciju!!!Ja sam sa Odinom instalirao ABU6, to je drugi februarski update, ali nisam radio wipe-chace jer nisam koristio Home_CSC tako da je bio clean install ali da li je riješilo problem...sada u kući, temperatura u kući 24°, nakon 10 min. pokrenute kamere temp je 39°....pokrenem snimanje 4k30 nakon 10min temp. 46°...telefon je nemoguće držati u ruci, okvir, ekran oko selfie kamere doslovno prže. Na temp. preko 44° onaj timer što pokazuje koliko se dugo snima...na 60 sekundi kasni 15 sekundi za stvarnim vremenom...na 45-46° gasi kameru uz poruku da je uređaj pre topao.
Kako izgleda video na 45°...napominjem da telefon držim mirno...pa vi meni recite je li drugi februarski update kod mene šta popravio...
Izjave...tko koristi kameru 20 minuta me uopće ne zanimaju...uređaju za 1300€ kojem je glavni adut, marketing i sve se ostalo vrti oko kamera ovo NE SMIJE da se događa ni nakon 60 minuta uporabe kamere.![]()
Ameri...majku li vam oštaplersku!!!
Ja sam sa Odinom instalirao ABU6, to je drugi februarski update, ali nisam radio wipe-chace jer nisam koristio Home_CSC tako da je bio clean install ali da li je riješilo problem...sada u kući, temperatura u kući 24°, nakon 10 min. pokrenute kamere temp je 39°....pokrenem snimanje 4k30 nakon 10min temp. 46°...telefon je nemoguće držati u ruci, okvir, ekran oko selfie kamere doslovno prže. Na temp. preko 44° onaj timer što pokazuje koliko se dugo snima...na 60 sekundi kasni 15 sekundi za stvarnim vremenom...na 45-46° gasi kameru uz poruku da je uređaj pre topao.
Kako izgleda video na 45°...napominjem da telefon držim mirno...pa vi meni recite je li drugi februarski update kod mene šta popravio...
Ovaj video je dovoljan dokaz da nešto ne valja, nosi u servis direktno i pokaži im ovo, još bolje bi bilo ako možeš da reprodukuješ problem pred njima.Ja sam sa Odinom instalirao ABU6, to je drugi februarski update, ali nisam radio wipe-chace jer nisam koristio Home_CSC tako da je bio clean install ali da li je riješilo problem...sada u kući, temperatura u kući 24°, nakon 10 min. pokrenute kamere temp je 39°....pokrenem snimanje 4k30 nakon 10min temp. 46°...telefon je nemoguće držati u ruci, okvir, ekran oko selfie kamere doslovno prže. Na temp. preko 44° onaj timer što pokazuje koliko se dugo snima...na 60 sekundi kasni 15 sekundi za stvarnim vremenom...na 45-46° gasi kameru uz poruku da je uređaj pre topao.
Da li netko od vas sa uređajem bez problema ima 256GB verziju? Sada vidim da je i u TMobile vrijeme isporuke 256-512GB modela 3-4 tjedna. Možda zaista nešto na tim modelima nešto ne štima 🤔
Ali ima i jedna dobra vijest...u petak dolaze pokloni 🙄
Na videu se vidi kako timer kasni...video 00:00 timer je 02:14 ako zaustavite video na 30 sekundi timer ne pokazuje 02:44 nego 02:32...na 30 sek. 12 sek. razlike...a zaboravio sam reći da je pri visokoj temperaturi kad je izgasio kameru telefon bio kao usporeni snimak 😁
Uhh... odradjen i treci update danas AUB8. Nakon toga video poziv na Viberu, 5min mozda i telefon vreo, ali ne sad preterano. Da bih danas rekao ajde da testiram duze snimanje kao Brico, posto sam do sada pravio snimke tek 2-4min max, i tada je telefon isao na 40c. Pustim ja da snima, nakon 10 min uzimam telefon to gori, ceo, ali najvise gornja polovina telfona, temperatura 44c. Tu gasim i razmisljam da ga otresem od zid i cao. Sutra ga nosim na reklamaciju i cao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari