Podržava.Čekaj, da li sam ja nešto propustio ili S21 ultra iz Vipa ne podržava 5g ????
Nije to @admin" već radnik call centra koji uklanja negativne komentareČitam komentar admina Vip stranice na sponzorisanoj Vip reklamu o S21 ultra. Osoba xy pita, da li S21 ultra podržava 5g, zato sto u naslovu ne piše 5g. Admin odgovora, S21 ultra, 128, navedeni model ne podržava 5g.
Ispravljena. Slikam malo dete,8 od 10 slika budu ciste. Samo u opcijama ukljucis automatsko pracenje fokusa. Fokus u mili sekundi non stop prati objekat koji se pomeraKakvo je stanje sa ultrom kad slika kucne ljubimce ili objekte u kretanju,jel "ispravljena" mutljevina
Menjaj za Mate 40 Pro.Prosto neverovatno kako je s21 ultra lose prosla na dxomark testiranji kamera, cak gore i od s20ultra, o p40pro da i ne govorimo, barem sto se njih tice. Kao neko ko ocekuje s21+ pomalo sam razocaran i uplasen sta da ocekujem. Dugo sam se dvoumio izmedju s21 plus model , iphone12 ili p 40pro,narucio u mts-u i sada ovaj test.... zabrinjavajuce....
Prosto neverovatno kako je s21 ultra lose prosla na dxomark testiranji kamera, cak gore i od s20ultra, o p40pro da i ne govorimo, barem sto se njih tice. Kao neko ko ocekuje s21+ pomalo sam razocaran i uplasen sta da ocekujem. Dugo sam se dvoumio izmedju s21 plus model , iphone12 ili p 40pro,narucio u mts-u i sada ovaj test.... zabrinjavajuce....
Vidis da prate ljudi,na zalost. Vidis da vise veruju sajtovima nego svojim ocima i iskustvima drugih korisnika
Ko je ovde bar jednom rekao da je kamera na n20u bolja od s21u?????? Ja mislim da nije niko ili mozda neko ko ima n20u a nije probao s21u. I naravno slazem se bez ljutnje da treba da pratis dxo mark i,supersafa who iis the boss na yt.
Zato sto sam imao pre ovoga n20u i vrlo dobro znam.sta pricam a to veruj sajtovima i yt-erimaa,sta da ti kazem drugo. Verovatno kad budes promenio tel taj sledeci ce biti najbolji i tako u krug kod tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari