Sam kraj januara krece u prodaju,za s21+ predvidjena cena oko 1100e.Izvinjavam se, kad ce poceti prodaja S21 i da li je tacno da ce S21+ biti 1000e ?
I onda ce biti akcija za jedno 3 meseca uz telefon i galaxy watch 3 i onda ljudi koji su uzeli u preorderu macku u dzaku(ne bukvalno) ispadaju majmuniDa da, stigao mail o dodatnoj godini garancije(ukupno 3) ko u pred naručivanju kupi telefon(bilo koji S21), plus galaxy buds pro + smarttag, za sada deluje ok i još niža cena.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Mozda sada sve verzije budu 5g,nikad veca prasina se nije digla nego za dolazecim exynosom.Ni reci o 4g modemu? Samo rekose da je 5g integrisan i da manje trosi.
Obzirom da je integrisan u soc, nema mi logike da su pravili verziji sa i bez 5g podrškeNi reci o 4g modemu? Samo rekose da je 5g integrisan i da manje trosi.
Čak ga zovu "sexynos".Mozda sada sve verzije budu 5g,nikad veca prasina se nije digla nego za dolazecim exynosom.![]()
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ja sam mislio da ce vec u ovoj seriji biti vec exy u saradnji sa amd-om,ali to ce izgleda tek biti u 2022 ili mozda na jesen u nokom foldu ili notu.Sledeci exy flagship ce da bude sa amd gpu sto su i potvrdili danas na prezentaciji. Zovu ga i "sporet" i dosta njih je razocarano zbog mali g78 sto ima "samo" 14 cores (u odnosu na kirin 9000 koji ima isti mali, ali sa 24 cores).
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Rekao sam već da preskačem 21 seriju, totalno mi je pointless (čast 256gb). Eventualno ako naleti za dobre pare preko pa da preprodam (usput malo testiram), ili ako se samsung konačno zeznuo pa napravio konačno kršten exynos (u šta i dalje sumnjam)...ali generalno uopšte nemam želju za telefonom.@ Proday, kupujes li ga?
Kad ces prodavati?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari