Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Nema nekih leakova po tom pitanju, tako da najvrv ostaje 45w.

Jedino od svega mi ovo nije bitno.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Slažem se, 45w je više nego dovoljno, nego čovek pita. :D

Da, ovo je prvi put da predstavljaju cpu tako da je moje misljenje da nece da bude fail (nadam se).

Ili je toliki fail da moraju posebno da nas ubedjuju da nije.
Nista im ne veryjem dok ne krene u prodaju i cujem kakva su prava korisnicka iskustva.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Da da, stigao mail o dodatnoj godini garancije(ukupno 3) ko u pred naručivanju kupi telefon(bilo koji S21), plus galaxy buds pro + smarttag, za sada deluje ok i još niža cena.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Izvinjavam se, kad ce poceti prodaja S21 i da li je tacno da ce S21+ biti 1000e ?

Tačna cena kod nas se neće nikada saznati [emoji16], ali po posledenjim info kao što sam par postova ranije napisao trebalo bi da bude između 1000-1050€.

Posljednje informacije govore da je cijena za S21 850€, S21+ 1050€.

Sa takvim cijenama neće prodati ništa u Americi gdje je iPhone jeftinija opcija, a da ne spominjemo popularnija puta 100.

Izbacuju QHD rezoluciju, plastična leđa, a cijena samo raste, umjesto da je malo obore za S21 i Plus model.

Samsung-Galaxy-S21-1610445933-0-0.jpg

Samsung-Galaxy-S21-Ultra-S-Pen-Cover-1609725103-0-0.jpg

Samsung-Galaxy-S21-Ultra-S-Pen-Cover-1609725118-0-0.jpg

Samsung-Galaxy-S21-Ultra-S-Pen-Cover-1610374922-0-12.jpg

Samsung-Galaxy-S21-Ultra-S-Pen-Cover-1610374861-0-0.jpg

https://winfuture.de/news,120513.html

Poslednja izmena:
Da da, stigao mail o dodatnoj godini garancije(ukupno 3) ko u pred naručivanju kupi telefon(bilo koji S21), plus galaxy buds pro + smarttag, za sada deluje ok i još niža cena.

I onda ce biti akcija za jedno 3 meseca uz telefon i galaxy watch 3 i onda ljudi koji su uzeli u preorderu macku u dzaku(ne bukvalno) ispadaju majmuni

Jedino je gpu da kazemo losiji od konkurencije, ostalo slicno kao i sd888. Cekamo testove.

@dule2303

Otprilike isto - galaxy buds pro i smarttag = galaxy watch 3

Ni reci o 4g modemu? Samo rekose da je 5g integrisan i da manje trosi.

@ Proday, kupujes li ga?
Kad ces prodavati? :D

Sledeci exy flagship ce da bude sa amd gpu sto su i potvrdili danas na prezentaciji. Zovu ga i "sporet" i dosta njih je razocarano zbog mali g78 sto ima "samo" 14 cores (u odnosu na kirin 9000 koji ima isti mali, ali sa 24 cores).
@Proday ne verujem da ce biti samo 4g verzije. @Zeha on ce prvi da uzme [emoji23]

Poslednja izmena:
Sledeci exy flagship ce da bude sa amd gpu sto su i potvrdili danas na prezentaciji. Zovu ga i "sporet" i dosta njih je razocarano zbog mali g78 sto ima "samo" 14 cores (u odnosu na kirin 9000 koji ima isti mali, ali sa 24 cores).

Ja sam mislio da ce vec u ovoj seriji biti vec exy u saradnji sa amd-om,ali to ce izgleda tek biti u 2022 ili mozda na jesen u nokom foldu ili notu.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Kako ti nisi znao, a najblizi si sa njima [emoji14][emoji23] Videcemo, kako god ovo me ne zanima toliko posto igrice ne igram na tel, vaznije su mi druge stvari.

@ Proday, kupujes li ga?
Kad ces prodavati? :D
Rekao sam već da preskačem 21 seriju, totalno mi je pointless (čast 256gb). Eventualno ako naleti za dobre pare preko pa da preprodam (usput malo testiram), ili ako se samsung konačno zeznuo pa napravio konačno kršten exynos (u šta i dalje sumnjam)...ali generalno uopšte nemam želju za telefonom.

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Vrh Dno