Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Kod nas prvih 100 dobijaju punjac. [emoji23]

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Mislim da je sasvim OK što neće biti punjača i slušalica u pakovanju. Potrošače, koji su ciljna grupa za ovakve uređaje, to ionako u bar 98% slučajeva ne interesuje. Jednostavno će samo dodati još 100eur za dodatnu opremu i to je to... I imaće lepši osećaj da su time zaštitu životnu sredinu, još nešto čime će se pohvaliti :) Odavno se top klasa ne kupuje zbog performansi niti bilo čega drugog osim pokazivanja statusa (pišem uopšteno, ne želim nikog da uvredim ovde).
Ako se sprdas onda ok, moj previd, ako se ne sprdas onda ovako, ja cu platiti punu cenu uređaja bez punjaca, nakon kupovine dodati jos x evra za ISTI PUNJAC, i onda pricati o ekologiji?! Po tvom primeru jedino mogu pričati kakva sam ovca [emoji23]

Zašto bi kupovali kad već svi imaju type-c punjač?
Pogotovo što tih punjača ima mali milion raznih proizvođača. Osim toga neće Samsung za sve njihove telefone da izbaci punjač iz kutije.

Na kraju krajeva nije epl fazon da jednom godišnje jedeš šta ti se servira, postoji konkurencija pa kome se ne sviđa može da kupi neki android telefon drugog proizvođača :)

Poslednja izmena:
Zasto bi kupovali? Pa zato sto se ne dobija u pakovanju, prosto zato i sve je ok.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Zašto bi kupovali kad već svi imaju type-c punjač?

Neki se sprdaju ali koji su ozbiljni.... prosto loodilo. Stokholmski sluganjerski sindrom. Ono kad te neko siluje a ti se nagnes po jos.
Ja svaki fon koji sam kupovao dosao je sa punjacem sa drugom snagom jer je baterija bila veca. Obican punjac (S5), brrz punjac (s7) i jos brzi (S20+).
Ako kupim S21 to minimum znaci da cu kupovati punjac jer imam punjac manjka a i ne znaci da svi dolaze sa S20tke koja ima usb C i super brzo punjenje sto ponovo vodi do toga da ce se za S21 trebati kupovati punjac.
Sve u svemu, muljatori su i nema nikakvih, pogotovo ne ekoloskih opravdanja za tu cenu. Punjaci ce se kupovati pa ce priroda svakako da fol pati.
A gledajte, garant ce garancija na S21 da vazi SAMO ako se koriste original Samsung punjaci.
Naravno da ce ljudi i dalje kupovati, mozda cak i ja, ali da opravdanja ima, apsolutno nema.
Naravno moze im se, oni postoje radi profita i u tom smeru deluju kako misle da je najbolje i opravdanje im i ne treba.
Na nama je da ih kaznimo, ili ne. Ali da ih branimo je uvreda za mozak.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Do sad smo tražili svi HK samsung, sad ću da vijam za Brazil tj San Paolo jel tamo moraju sa punjačem da idu [emoji849][emoji849][emoji854]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Neki se sprdaju ali koji su ozbiljni.... prosto loodilo. Stokholmski sluganjerski sindrom. Ono kad te neko siluje a ti se nagnes po jos.

Haha prvo nisi razumeo, a drugo sebe si opisao :D
Ako ti se ne sviđa kupi drugo šta tu nije jasno?
Konkurencija na androidu postoji, nešto ti se ne sviđa kupiš drugo - ne može prostije!

Nego je problem kod ovih što najviše kukaju na kraju prvi kupe taj telefon i time pojedu sve što su iza*srali :D

Lose si razumeo ti.
Poenta koju sam mislim jasno izneo nije da li ce neko kupiti ili nece. Poenta je da ih neko opravdava da je to super potez jer sta ce mu punjac kada vec u kuci ima punjac sa usb c.
Ja cu fon bez punjaca mozda i uzeti i kupiti punjac jer cu mozda proceniti da je fon toliko dobar da je i to bolji izbor nego uzeti neki drugi fon. Ali sigurno im necu biti PR za nedostatak punjaca.

Poslednja izmena:
Potreban je jedan dobar potrosacki bojkot, kakvi su bili kroz istoriju, pa bi se cesali malo i Apple i Samsung i co.

s20ultra.jpg

Mislio sam da će biti olovčica i maska :)

Poslednja izmena:
Nekako mi bezvezno djeluje ta olovka i maska.
Kao da je neko dijete nalijepilo na telefon dodatak.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ide*mjau**mjau**mjau**mjau*z, samo da se "otarase" N serije koja ce izgleda preziveti jos ovu godinu. Po nekim informacijama koje cure, Samsung sprema tri ili pet savitljivih telefona za 2021. Od entry level-a do high-end.

Ko nije juče pročitao, zvanična cena za US, što će reći isto toliko će biti kod nas samo u €, pre-order će verovatno biti "malo povoljnije" cene, i kao što se zna uz S21 i S21+ se dobiju galaxy buds live + smartTag uz S21U samsung buds pro + smarttag.
852cdf6baaa461abfe3f6384a49b97e5.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

s20ultra.jpg

Mislio sam da će biti olovčica i maska :)
Грдно до бола, како која година све ружнији дизајн...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Plus, minus, ultra, mega, giga, live, lite, pro, max... Kakve igrice. Na kraju ne znas vise ni sta koristis. Opasno su poceli da smaraju sa ovim nazivima. [emoji4]

Грдно до бола, како која година све ружнији дизајн...

Po meni malo lepse nego prosle godine.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Sta je ovde grdno na ultra modelu,dosta lepse resenje nego prosle godine kad je vec takav trend da idu veliki moduli kamera pozadi.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Dizajn ako se misli na estetski je po meni možda najveća pozitivna specifikacija dolazeće S21 serije, konačno izgleda da se neko stvarno potrudio da telefon i po estetici zasluženo nosi naziv Ultra, potrudili su se da uklope kamera modul u kućište telefona, i dobiju ono što je falilo na S20 modelima.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Zadnja strana top, prednju stranu kvari rupa na displeju prednje kamere.
Biće valjda za godinu dve ispod displeja. :)

Estetski bi bilo pozeljno i da maknu prednju kameru u levi cosak, ali krenuli su simetrijom i drze se toga. Ta kamera na sredini bas bode u čelo.

Pogotovo ljudima koji prednju kameru jedino koriste za video pozive (npr. ja i to 2-3 puta nedeljno) :)

Meni je ovo resenje na S21 mnogo elegantnije od grbetine na N20U. Mada treba ga videti uzivo pa doneti konacan sud.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Znam, zato i kazem da je elegantnije resenje. Nece moci bez grbe jos dugo, pogovoto sto se senzori kamera povecavaju.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Можда, ако купиш пуњач[emoji1787]

Sto se mene tice ne i da ide punjac uz njega preko 30w nema potrebe,on sasvim brzo puni i ne zagreva puno telefon to jest bateriju.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno