Ako se sprdas onda ok, moj previd, ako se ne sprdas onda ovako, ja cu platiti punu cenu uređaja bez punjaca, nakon kupovine dodati jos x evra za ISTI PUNJAC, i onda pricati o ekologiji?! Po tvom primeru jedino mogu pričati kakva sam ovca [emoji23]Mislim da je sasvim OK što neće biti punjača i slušalica u pakovanju. Potrošače, koji su ciljna grupa za ovakve uređaje, to ionako u bar 98% slučajeva ne interesuje. Jednostavno će samo dodati još 100eur za dodatnu opremu i to je to... I imaće lepši osećaj da su time zaštitu životnu sredinu, još nešto čime će se pohvalitiOdavno se top klasa ne kupuje zbog performansi niti bilo čega drugog osim pokazivanja statusa (pišem uopšteno, ne želim nikog da uvredim ovde).
Zašto bi kupovali kad već svi imaju type-c punjač?
Neki se sprdaju ali koji su ozbiljni.... prosto loodilo. Stokholmski sluganjerski sindrom. Ono kad te neko siluje a ti se nagnes po jos.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Грдно до бола, како која година све ружнији дизајн...![]()
Mislio sam da će biti olovčica i maska![]()
Po meni malo lepse nego prosle godine.Грдно до бола, како која година све ружнији дизајн...
Послато са SM-N986N помоћу Тапатока
Pa imace i ovaj grbu samo sto je "slivena" uz ram telefona.Meni je ovo resenje na S21 mnogo elegantnije od grbetine na N20U. Mada treba ga videti uzivo pa doneti konacan sud.
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Sve je to stvar ukusa,meni se recimo na n20u svidja ta grba tj deluje mocnije telefonMeni je ovo resenje na S21 mnogo elegantnije od grbetine na N20U. Mada treba ga videti uzivo pa doneti konacan sud.
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari