Kako ona reče imaju ih do isteka zaliha jer se od januara povlače isporuke. Sada otišao na sajt kod njih i vidim da s21 nema više u ponudi da naručiš. Tako da stoji njena izjava. Najverovatnije otvaraju vrata za prijem s22 serije.Šta to konkretno znači da ga neće više biti u ponudi kod njih posle nove godine?
To da neće da prave nove zalihe je ok s' obzirom da je celu godinu ta serija u prodaji, a i prave mesta za nove modele.Kako ona reče imaju ih do isteka zaliha jer se od januara povlače isporuke. Sada otišao na sajt kod njih i vidim da s21 nema više u ponudi da naručiš. Tako da stoji njena izjava. Najverovatnije otvaraju vrata za prijem s22 serije.
Jeste @zoreli_ , još uvek imaju s21 ultra, nemaju više s21, njega su već sklonili. Mada mi je bezveze da i ultru sklanjaju, mislim da on još uvek može da se prodaje. Meni se npr uopšte ne sviđa izgled s22 ultra i pre bih uzeo s21 ultra, još ako mu malo padne cena sa izlaskom nove generacije još jedan plus.
Ima S21 da se poruči u TLN, možda nema na sajtu i po poslovnicama, ali može se doći do njega.Jeste @zoreli_ , još uvek imaju s21 ultra, nemaju više s21, njega su već sklonili. Mada mi je bezveze da i ultru sklanjaju, mislim da on još uvek može da se prodaje. Meni se npr uopšte ne sviđa izgled s22 ultra i pre bih uzeo s21 ultra, još ako mu malo padne cena sa izlaskom nove generacije još jedan plus.
Deluje da je problem do kabla, pod uslovom da imaš stvarno original punjač a ne "original" sa kupujem-prodajem.Da li neko zna zasto mi se s21u puni sporo oko 3 sata je potrebno a skoro sam kupio original punjac i usb kabl koji dolazi uz tel samo 2 puta se napunio za brzo za 1 sat... iskljuceno je brzo punjenje a ukljuceno je veoma brzo punjenje probao sam i kada su oba ukljuceni i isto da li je do softvera ili nesto drugo jer se vec punio brzo...
Original punjac rekao bih 100% sa kp. jer mi je rekao covek da je punjac od s21u koji je kupljen kod operatera i dobio punjac uz njega ali je prodao posebno i na kutiji pise made in vietnam a ne kina kao na ostali na kp inace ovo sa punjenjem se desilo posle situacije od pre 10ak dana kada mi je tel poludeo i izdrzao 6 dana i 3 sata sot bez punjenja 😀 od tada puni sporo nije padao niti bilo sta slicno ja msm da softver zeza inace juce sam se iznenadio na geekbench kada je u 2 puta pokazao na multicore skor od 3700 izgleda da stvarno android 12 manje "otperecuje" cpu kao sto su neki pisali... 🙂Deluje da je problem do kabla, pod uslovom da imaš stvarno original punjač a ne "original" sa kupujem-prodajem.
Ovo sam probao 3 dana i apsolutno nikakve promene u SOT-u nisam imao, ali sam zato imao problema sa notifikacijama, dok ne upalim displej nisu stizale.
Imeni pise Made in Korea. Telefon je iz Telenora.Sta Vam pise na kutiji telefona, meni stoji Made in Korea? Po oglasima je uglavnom Vietnam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari