Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,505
Pa dobro, imao sam i s20 snap rekordnih godinu dana i s20fe do nedavno Ip 13 pro 256gb bi sutra uzeo da ima usb-c (ogavne debele bezele bi mu i oprostio), posebno na ovoj ananas akciji za ispod 1200e, ali ne da mi psiha pa to ti je...mada dugoročno ne isključujem ukoliko s22 razočara (a vrlo se plašim da hoće po svemu što do sada videh).Tek je fold masivan, cackao sam ga juce. Ono nije za dzep nikako.. Ali ti ga saltas svetski, s21u cigla, fold 3, a hoces manji uredjaj 🙂. Mozda ti je najbolja opcija ip13 pro..
Zeha original zidni punjač za s21 seriju ne postoji. Taj 25W koji se prodaje kao org ima usb c izlaz. Telefon puni apsolutno bilo kojim punjačem i usb-c kablom, nemoj da ti to predstavlja problem majku mu staru. Savet, kupi neki belkin (i sl) 100w galium punjač (sa 2 usb A i dva usb C izlaza i miran si za sve uređaje godinama.Pitanje o punjacu i kablu.
Orginal zidni punjac za S21 ultra ima kakav konektor za usb kabl?
Da li je usb kabl 2 x usb-C ili 1x usb-A i 1x usb-C ?
Da li sa adapterom usb-A na usb-C ce raditi i brzo puniti punjac jer imam dobar, dugacak 1x usb-A i 1x usb-C kabl?
Na S9+ sam otkljucavao telefon i ekran na tacku (polje) na dnu ekrana, trenutno to nema na pa me zanima da li da kopam po podesavanjima i trazim da ukljucim il ce trud biti uzalud. Za otkljucavanje ne koristim otisak.
Instalirao sve od pocetka, prvo A12 pa ostalo redom.
Sitnija slova.
Ima da se podesi velicina fonta?
STa da radim sa tastaturom, treba mi srpska lat. ili ist. Evropska, ima i to u podesavanjima?
Za otključavanje počni da koristiš otisak, samo ćeš umesto na kockicu morati da staviš prst malo visočije na ekran (upališ u aod opcijama da se isti uvek vidi) + imaš veću sigurnost. To što tražiš nažalost više ne postoji (i ja sam tako s9+ koristio).
A12 videh još na prvim fotkama po indikatoru baterije dok se puni da si stavio. Veličinu fonta odnosno skaliranje podešavaš u display, font style & size.
Što se tastature tiče, preporuka za gboard kao i uvek...može i do tri jezika da prati, ispravlja i brzo prebacuješ po potrebi...mada i samsungova tastatura je sve bolja u zadnje vreme al stvar navike.
Ako šta trebaš od pomoći još imas i br i pm