Da, ima. Hvala.Da. Ako je telefon ima oznaku DS..
Može da radi jedna e sim kartica a ako misliš na fizičke sim kartice mogu da rade dve ako je u pitanju DS telefon.Dobar dan svima. Mogu li na ultra21 da rade dve e sim kartice? Dakle, dve kartice od različitih provajdera.
Mislio sam na DVE e sim kartice.Može da radi jedna e sim kartica a ako misliš na fizičke sim kartice mogu da rade dve ako je u pitanju DS telefon.
E,to. Hvala.Ne mogu DVE eSIM.
Ako je fon Dual SIM a ima slot za samo jednu SIM karticu onda radi nSIM+eSIM a ako ima slot za dve SIM kartice, onda rade nSIM+nSIM i nema trece kombinacije! Znaci nSIM+eSIM ili nSIM+nSIM (eSIM+eSIM ne moze!).
Jeste lep pad cena ako ih imaju operateriDa , upravo gledam . U svim prodavnicama (regularno sa fiskalnim računom i garancijom 24 meseca) je krenula akcija . A može i na rate.
Galaxy S21 5G ( 84.999,00 RSD )
Samsung Galaxy S21+ ( 89.990 RSD )
Samsung Galaxy S21 Ultra ( 119.990 RSD )
https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s21-5g/buy/
Imaš u nekoliko prodavnica sa popustom, pogledaj preko eponuda pa će ti izbaciti cene i stanje.Radnja na G i dalje drzi jacu cenu od ove cene koju je Samsung preporucio za S21 seriju
Čudno što se to dešava, imam i ja dve kartice i dva različita operatera, ali s jednim sam se uspešno registrovao za to slanje SMS preko Wi-Fi/podataka.Šta tačno ovo znači? Ovo mi izbacuje kao obaveštenje kada se klikne na tri tačke gore u Samsung messaging aplikaciji. Imam 2 broja u telefonu i kojeg god operateta da izaberem izbacuje mi poruku na kraju Registration failed.Pogledajte prilog 330433
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari