Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Da. Ako je telefon ima oznaku DS..

Dobar dan svima. Mogu li na ultra21 da rade dve e sim kartice? Dakle, dve kartice od različitih provajdera.
Može da radi jedna e sim kartica a ako misliš na fizičke sim kartice mogu da rade dve ako je u pitanju DS telefon.

Ne mogu DVE eSIM.
Ako je fon Dual SIM a ima slot za samo jednu SIM karticu onda radi nSIM+eSIM a ako ima slot za dve SIM kartice, onda rade nSIM+nSIM i nema trece kombinacije! Znaci nSIM+eSIM ili nSIM+nSIM (eSIM+eSIM ne moze!).

Moja geska nisam video "e" sim.. Naravno da ne moze 🙂

Stigao A12/ui4.0 na G9910/TGY CSC.
Nakon instalacije odradilo se prilagodjavanje aplikacija pa sam ocistio Cache iz Recovery-a i to je to. Videcemo kako radi.

Dva E-sima istovremeno može samo iPhone iz serije 13, kome je to bitno

Ja sad ne mogu da zamislim telefon bez eSIM, ovo je spas za putovanja i mobilne podatke u inostranstvu. Izađeš iz aviona i odmah si povezan, ma vrh.

Sto se A12/UI4.0 tice "Na zapadu nista novo" onako spolja gledano... Tu i tamo promena po neke animacije, male prepravke u GUI, funkcionalnost aplikacija je ista... Za mene, slicno kao i poslednji apdejt.
Za sada mi sve radi stabilno i ok ali ne mogu da prezalim sto su izbacili 5G ikonicu iz gornjeg drop down menija. Nema je vise :(

Lepo skraćivanje cena za s21 seriju krenula akcija.

Nadam se da ce i ovi sa KP da isprate trend, dugo merkam 21+ ako bi pala cena bilo bi odlicno. Cuvao sam se za s21 fe ali za novce koje se pominju, nikako

@Lemaja , još bolja stvar je što su to cene u Samsung Srbija i partnerskim lancima (Win/Tehno/Gigat/...itd , kod svih ...) , i imaju ih na stanju .

@beconase , zaista treba biti "hrabar" pa kupiti za keš na oglasima polovan ili nov sa "radnom garancijom 7 dana i slično" pored ove ponude , ... a odraziće se sigurno na pad cena .

Poslednja izmena:
Nece pasti cene Ultre nesto specijalno. Nema ih puno, a i vise nego konkuretni i u 2022. godini...

@zoreli_ mnogo znači ljudima kad uzimaju preko operatera pošto mogu lagano na rate, ne trebaju čekovi ili kartica...

Dakle bice doplata min 400e za s22u sa s21u. Apsolutno besmisleno..

Šta tačno ovo znači? Ovo mi izbacuje kao obaveštenje kada se klikne na tri tačke gore u Samsung messaging aplikaciji. Imam 2 broja u telefonu i kojeg god operateta da izaberem izbacuje mi poruku na kraju Registration failed.Screenshot_20220105-200725_Messages.jpg

Radnja na G i dalje drzi jacu cenu od ove cene koju je Samsung preporucio za S21 seriju

@Hbis , preskočiš tu G.......... radnju i odeš u drugu, treću .... Daju i na rate , fiskalni račun i garancija 2 godine - nema cimanja kao u slučajevima kad kupiš telefon od nekog (ko je kupio preko operatera) pa u slučaju zamene uređaja vijaš vlasnika ugovora ... itd. Mislim ko već daje toliko novca za telefon ( 900/1.000 e ) da će pre uzeti nov u vakum pakovanju ovako nego se cimati za polovne 100 - 200 evra jeftinije ... jednostavno nije realno .

Radnja na G i dalje drzi jacu cenu od ove cene koju je Samsung preporucio za S21 seriju
Imaš u nekoliko prodavnica sa popustom, pogledaj preko eponuda pa će ti izbaciti cene i stanje.

Šta tačno ovo znači? Ovo mi izbacuje kao obaveštenje kada se klikne na tri tačke gore u Samsung messaging aplikaciji. Imam 2 broja u telefonu i kojeg god operateta da izaberem izbacuje mi poruku na kraju Registration failed.Pogledajte prilog 330433
Čudno što se to dešava, imam i ja dve kartice i dva različita operatera, ali s jednim sam se uspešno registrovao za to slanje SMS preko Wi-Fi/podataka.

Prema savetukoji dade @Proday ja nabavio "Baseus GaN Pro" (65W USB + Type-C Wall Charger QC4.0 PD3.0) ultra brzi punjac.
Nisam izdrzao i ubo sam S21 Ultra sa 60% punom baterijom.
Probah Baseus usb-A/usb-c kabl od 2m uboden u usb-a konektor na punjac sa brzim punjenjem (to podrzava) i telefon pokazuje da ce za 49min napuniti do vrha.
Dok Baseus usb-c/usb/c kabl od 1m koji je dosao uz punjac prikacen na usc-c konektor na punjacu (jedna od 2, onaj blizi usb-A konektoru) pokazuje da ce ultra brzim punjenjem da puniti telefon za 39 minuta.
Kupljen punjac na ebay 17.12.2021.g. u baseus zvanicnoj prodavnici za 32,59$ sa besplatnom postarinom i stiglo danas.
Zato Baseus usb-c/usb-c kabl od 2m nije stigao, cak ni posao i Kine koliko vidim...

b1.jpg

Poslednja izmena:
Zasto si kupovao ovo konkretno ne razumem?

Nazad
Vrh Dno