Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

^ odlična aplikacija, posle apdejta ili dužeg korišćenja bude obrisano i po 3-4gb smeća .

Kupio originalni.Samsung 25w...Meni je to uzasno sporo.

Tih sat vremena za 70-ak % je presporo danas, kada svi imaju bar 45-50w.
Danas sam morao da dopunim telefon na poslu i uzeo sam neki Xiaomi punjač koji je isto 25W kao i Samsungov, ali ga je napunio (čini mi se) znatno brže.
Od 17% do 100% za sat vremena.

Danas sam morao da dopunim telefon na poslu i uzeo sam neki Xiaomi punjač koji je isto 25W kao i Samsungov, ali ga je napunio (čini mi se) znatno brže.
Od 17% do 100% za sat vremena.

A koliko ti inače puni od 17% do 100%?
Nisam merio, ali sat vremena mi zvuči kao normalno vreme punjenja za S21FE.

Mislim da je moj punjač Samsung 35W,sa dva konketora. Ako u oba konketora ima kabal, ne mora na oba da bude uređaj koji se puni, valjda ide 2x15W ili 10+15...onda se oseti da sporije puni.

Razmisljam o kupovini bezicnog punjaca, uz koji dolazi samo kabal sa Alija, interesuje me moze li usb da se ubode u Samsungov standardni punjac od 25w i sve ce da radi bez da brinem ?

USB mu dodje najstandardniji standard već neko vreme. Samo pogledaj da li tvoj punjač ima A ili C konketor, pa izaberi takav kabal za novi punjač.

To je ok nego snaga ovog punjaca bezicnog je max 15w max a snaga punjaca standardnog koji imam je 25w i ima c konektor , kabal je dobar nego da ne sprzi ovaj bezicni punjac to me brine.

Ako punjač ne zna koliko struje treba da povuče, onda bolje neka ga sprži što pre i baciš ga.

Tako i ja razmisljam prvi put koristim bezicno punjenje racunam da neko ima iskustva inace je orginal i punjac i qi punjac.

Бежично пуњење је мнооого споро, ја користим Самсунгов бежични пуњач и једину сврху за пуњење има ако сте остави да се пуни преко ноћи.

A koliko ti inače puni od 17% do 100%?
Nisam merio, ali sat vremena mi zvuči kao normalno vreme punjenja za S21FE.

Mislim da je moj punjač Samsung 35W,sa dva konketora. Ako u oba konketora ima kabal, ne mora na oba da bude uređaj koji se puni, valjda ide 2x15W ili 10+15...onda se oseti da sporije puni.
Da budem iskren ni ja do pre par postova nikada nisam obraćao pažnju, jer mi i ne znači toliko.
Onda sam čisto iz radoznalosti izmerio vreme juče na poslu jer ga nisam napunio kod kuće.
Danas sam "tempirao" da padne ponovo na istih 17% i punio sa originalnim 25W punjačem i punjenje je trajalo sat i deset minuta.
Opet kažem, ta razlika mi aposlutno ne znači i ne bi mi smetalo da traje i duže (nekad su se punili telefoni i po tri sata), ali iz nekog razloga Xiaomi punjač iste snage ga za 15-16% brže napuni.

Što je posebno interesantno, jer Huawei punjač od 40W, ne može da napuni S21FE ni za 2h. Bez obzira koji kabal koristim. Mislio sam da je neka proprietary fora, samo Samsung na Samsung.

Isto, imam punjace od 45 i 65w i oni pune sporije od samsungovog od 25w.

Xiaomi wireless od 20w i onaj xiaomi bezicni za kola pune preko 3 sata.

Svako koristi neke svoje voltaze i jacine struje, samsung koristi 9V i 2.77a i to je 25w a za 45w koriste 20V i 2.25a.
A ****** je sto svako ima neke svoje pa ne moze covek da ima jedan punjac za vise stvari, taman taj punjac bio i 2kW

Imate li opciju da u network mode prebacite na 3G? Pre ned. dana mislim da sam video opciju, mozda su posle zadnjeg update-a ukinuli?

Imate li opciju da u network mode prebacite na 3G? Pre ned. dana mislim da sam video opciju, mozda su posle zadnjeg update-a ukinuli?
Posle zadnjeg update-a:
Version: G990B2XXU4EWE7 /
G990B2OXM4EWE7 / G990B2XXU4EWE7 ponovo imam opciju 3G/2G i 2G only sto znaci 4 crtce, jeeee... 😀

Prilozi

• Screenshot_20230615_001904_Call settings.jpg
    Screenshot_20230615_001904_Call settings.jpg
    42.9 KB · Pregleda: 56
Imamo novi negativni rekord što se baterije tiče.
Mada su dobre šanse da danas bude oboren 😬
Dve kartice, da slabim signalom, često bez signala, uključen je BT, GPS, ekran na maks... Sve najgore.... Ali 2h7m SOT? C'mon!

Screenshot_20230620-192422_Device care.jpg

Па ако ти је екран на макс, то ти је убедљиво најгора ставка. Пробај на адаптивно осветљење. Али и то што немаш увек сигнал и још са две картице, и то је значајна ставка, али ту не можеш ништа да урадиш. Ја сам инстално и јунски апдејт, ко зна како ће он да утиче на батерију. Нека нам је бог у помоћи 😁

Imamo novi negativni rekord što se baterije tiče.
Mada su dobre šanse da danas bude oboren 😬
Dve kartice, da slabim signalom, često bez signala, uključen je BT, GPS, ekran na maks... Sve najgore.... Ali 2h7m SOT? C'mon!

Pogledajte prilog 393972
Mislim da uz sve to što si napisao teško da može bolje 🙂

Kako ne može, danas sam na putu da i to sabijem 😂

Uključen je adaptive brightness, Ali sam napolju, na suncu, pa čim ručno smanjim, on poveća. Jedino da isključim adaptive.
Dobra stvar je da mi telefon generalno nije potreban, pa koga briga 😊

Pa mislim dve kartice, signal negde i da ga nemaš (tu realno satire bateriju), GPS, BT. Kapiram da se ni telefoni s dosta boljom autonomijom ne bi proveli dobro u toj situaciji.

Koristio si mobilne podatke (Chrome) sa tako slabim signalom. Primopredajnik je bio celo vreme.na maksimumu, cedio je bateriju kao lud. Da je bio samo u standby rezimu vukao bi bateriju i jos na dve kartice ali mobilni podaci na tako slabom signalu...dodaj na to maks osvetljenje ekrana i to su sasvim realne brojke.

Ispostavilo se da je svetlo ekrana totalni ubica. Prebacio sam na ručno svetlo i zatamnio ga na granicu čitljivosti i evedintno sporije troši bateriju.
Kao što rekoh, nije mi mnogo bitno, da je frka, imam gde da dopunim... Ali eto...

Kupio sam jučer Samsung 35 w punjač. Ima 2 porta: od 35w USB C i 15w USB A. Od 15 do 100% napunio ga je na jačem punjenju za 1h i 9'. Naravno, maksimalno punjenje S21FE je 25w.

Koristim ga od kada sam uzeo S21FE.

Ako ubodeš oba kabla u punjač, ne mora da ima oba uređaja na krajevima kabla, C port (brži) ide, valjda na 15W.
Možda čak ima i tabelica u kutiji.

Piše Max 20 + 15, ako me sećanje služi, ključ je u ovom Maks tj bude manje od toga.

Nazad
Vrh Dno