Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Купио сам још две маске за телефон преко Алија, линк је негде изнад, тотални Самсунгови оригинали у неком шкљ паковању за 11 еура по комаду.

Нешто је тема замрла?

Купио сам још две маске за телефон преко Алија, линк је негде изнад, тотални Самсунгови оригинали у неком шкљ паковању за 11 еура по комаду.

Нешто је тема замрла?
Za te pare imaš i ovde (1.200 din / pun Instagram) , 99% kao original .20230707_191842.jpg20230707_191751.jpg

То није оригинал, има ту преврнуту кожу изнутра.

Ја сам оригиналну Самсунгову купио и нема преврнуту кожу, чиста гума/пластика.

Jel neko menjao usb konektor na telefonu? Izgleda je poceo da zeza, cim malo mrdnem kabl on prijavi da je spor punjac ili da je vreme punjenja izmedju 3 i 5h? U nekoj poziciji ga normalno puni.
Jel dovoljna a1 garancija ako ga nosim direktno u ovlasceni servis? :/

Fiskalni račun je uvek obavezan. Ostalo ako prodje, prodje.

Pogrešno sam pitao. Imam fiskalni, nego ugovor nije na moje ime.

Promobi i begram su servisi? Da ih nazovem najbolje

Pogrešno sam pitao. Imam fiskalni, nego ugovor nije na moje ime.

Promobi i begram su servisi? Da ih nazovem najbolje
Samo ProMobi, Begram je No No za servis.

Ako bude morao ceo telefon da se menja, mora doci vlasnik ugovora, a ako se popravlja mozes i ti.

Ajde ako vam nije frka, ukratko kako radi telefon posle toliko update-a? Mislim, jel dobra kamera i dalje? Kupio sam ga danas jer sam naisao na bas dobar oglas. Sad mi stoji S23 i S21 Fe, A52s sam danas prodao. Pa da ga imam u rezervi ovaj S21 Fe. Meni je prošle godine bio super, samo ta baterija ide malo brže ali opet bolja je bila nego na S22. 😁

Ne vidim razliku pre i posle updatea, radi sasvim ok. Čak mi se čini da je kamera malo brža.

Ajde ako vam nije frka, ukratko kako radi telefon posle toliko update-a? Mislim, jel dobra kamera i dalje? Kupio sam ga danas jer sam naisao na bas dobar oglas. Sad mi stoji S23 i S21 Fe, A52s sam danas prodao. Pa da ga imam u rezervi ovaj S21 Fe. Meni je prošle godine bio super, samo ta baterija ide malo brže ali opet bolja je bila nego na S22. 😁
Ok telefon i nista vise.
Glavna kamera soldna, zoom i ultrawide suvi prosek, posebno kada zafali svetla.
Baterija losa, punjenje kao pre 5 godina..
Vredi 300-400e i to je to.

Ok telefon i nista vise.
Glavna kamera soldna, zoom i ultrawide suvi prosek, posebno kada zafali svetla.
Baterija losa, punjenje kao pre 5 godina..
Vredi 300-400e i to je to.
Znam ja to, imao sam telefon pre godinu dana. Ali sam pitao za poređenje pre godinu dana i sad, od starijih korsnika koji furaju svakodnevno telefon. Videcu, tu je u rezervi pa nek čuči. 😁

Meni telefon radi isto kao prvog dana, baterijom sam vise nego zadovoljan, gore sam kacio screen shot. Sve u svemu, veoma zadovoljan korisnik.

Imam bežični punjač od prvog dana i relativno ga je brzo punio. Mislim, brzo koliko to može biti brzo kad je 15W, ali sada udavi. Baš sam gledao, stavio sam ga na 19 % i za 5 minuta je došao do 21%. Tim tempo više od 3,4 sata, iako piše da će ga napuniti za 1.42. i piše da ga puni fast. Maximum mu je trebalo tu do 2 sata. Nemam pojma šta se dešava? Kako ja da proverim da li to dobro radi, pošto očigledno "laže" kad su minute u pitanju?
Jel neko menjao usb konektor na telefonu? Izgleda je poceo da zeza, cim malo mrdnem kabl on prijavi da je spor punjac ili da je vreme punjenja izmedju 3 i 5h? U nekoj poziciji ga normalno puni.
Jel dovoljna a1 garancija ako ga nosim direktno u ovlasceni servis? :/
Moja žena je imala taj problem sa a52 5G, čak joj je i prestao puniti, prvo je počeo tako da zeza, onda sve kilavije i kilavije i na kraju je skroz prestao da puni. Odnela u servis i oni ga očistili, kao nov.

Ne mogu sa tim da poredim, ali mogu da kažem da na osvetljenje ekrana zaista nema zamerki, OSIM što sahrani bateriju kada je do kraja. Ali se i na jakom suncu dovoljno dobro vidi.

Nije glupo pitanje, znaš kad imaš u telefonu animaciju kako da staviš.

Znam naravno, ali mi se desilo da pokazuje kako se puni a tel. ipak nije bio dobro pozicioniran, pa je punjenje islo jako traljavo...

Prebacio sam na onaj CSC da dobijem snimanje poziva (ukrajinski valjda?) i od tada nisam dobio nijedan update, poslednji je instaliran u Martu, zakrpa je Februarska. Jel ima neka fora da dobijem update ili moram da vraćam na fabričko?

Kako si promenio CSC?
Apdejtove I onako ne primenjujem :)

Neko upustvo odavde :D ja imam naviku da apdejtujem uvek

Prilozi

• 16914883609094688885009811583062.jpg
    16914883609094688885009811583062.jpg
    61.1 KB · Pregleda: 28
Ни моја оригинална нема плиш.
Али оригинална за S23U има плиш/преврнуту кожу.

Imam nekih 15 meseci ovaj telefon i jedna stvar me nervira. Napunim ga uveče i kad se probudim on skine bateriju za nekih 12, 13 %. Meni je to neverovatno. Uključeno je sve kao i preko dana (BT, Location i Always on), ali da tako srče bateriju, neverovatno. Ista priča je kad ga napunim i skinem sa punjača i kad čačkam nešto, on prvi procenat skine posle 2,3 minuta. Ima li neko ovakve "probleme" ili je to normalno. Gledam SOT u poslednjih nekoliko dana i kreće se većinom između dva i tri sata, a imao sam i ispade, tipa skoro 5 sati.

Nazad
Vrh Dno