Pa da , to i kažem ... Odlične kopije .То није оригинал, има ту преврнуту кожу изнутра.
Da , mekani pliš imaju.Moje iz Samsunga imaju neki plis unutra.
Samo ProMobi, Begram je No No za servis.Pogrešno sam pitao. Imam fiskalni, nego ugovor nije na moje ime.
Promobi i begram su servisi? Da ih nazovem najbolje
Ok telefon i nista vise.Ajde ako vam nije frka, ukratko kako radi telefon posle toliko update-a? Mislim, jel dobra kamera i dalje? Kupio sam ga danas jer sam naisao na bas dobar oglas. Sad mi stoji S23 i S21 Fe, A52s sam danas prodao. Pa da ga imam u rezervi ovaj S21 Fe. Meni je prošle godine bio super, samo ta baterija ide malo brže ali opet bolja je bila nego na S22. 😁
Znam ja to, imao sam telefon pre godinu dana. Ali sam pitao za poređenje pre godinu dana i sad, od starijih korsnika koji furaju svakodnevno telefon. Videcu, tu je u rezervi pa nek čuči. 😁Ok telefon i nista vise.
Glavna kamera soldna, zoom i ultrawide suvi prosek, posebno kada zafali svetla.
Baterija losa, punjenje kao pre 5 godina..
Vredi 300-400e i to je to.
Moja žena je imala taj problem sa a52 5G, čak joj je i prestao puniti, prvo je počeo tako da zeza, onda sve kilavije i kilavije i na kraju je skroz prestao da puni. Odnela u servis i oni ga očistili, kao nov.Jel neko menjao usb konektor na telefonu? Izgleda je poceo da zeza, cim malo mrdnem kabl on prijavi da je spor punjac ili da je vreme punjenja izmedju 3 i 5h? U nekoj poziciji ga normalno puni.
Jel dovoljna a1 garancija ako ga nosim direktno u ovlasceni servis? :/
Samo da se ispravim, ipak nema plisa, te samsungove i ne koristim pa sam nesto pobrkao.Moje iz Samsunga imaju neki plis unutra.
Samo da se ispravim, ipak nema plisa, moja greska. Pomesao sam originalnu i jednu sa ali expressa.Moje iz Samsunga imaju neki plis unutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari