Danas sam morao da dopunim telefon na poslu i uzeo sam neki Xiaomi punjač koji je isto 25W kao i Samsungov, ali ga je napunio (čini mi se) znatno brže.Kupio originalni.Samsung 25w...Meni je to uzasno sporo.
Tih sat vremena za 70-ak % je presporo danas, kada svi imaju bar 45-50w.
Ne moze brze originalnog punjaca...eventualno za isto vreme.Danas sam morao da dopunim telefon na poslu i uzeo sam neki Xiaomi punjač koji je isto 25W kao i Samsungov, ali ga je napunio (čini mi se) znatno brže.
Od 17% do 100% za sat vremena.
Danas sam morao da dopunim telefon na poslu i uzeo sam neki Xiaomi punjač koji je isto 25W kao i Samsungov, ali ga je napunio (čini mi se) znatno brže.
Od 17% do 100% za sat vremena.
Da budem iskren ni ja do pre par postova nikada nisam obraćao pažnju, jer mi i ne znači toliko.A koliko ti inače puni od 17% do 100%?
Nisam merio, ali sat vremena mi zvuči kao normalno vreme punjenja za S21FE.
Mislim da je moj punjač Samsung 35W,sa dva konketora. Ako u oba konketora ima kabal, ne mora na oba da bude uređaj koji se puni, valjda ide 2x15W ili 10+15...onda se oseti da sporije puni.
Imate li opciju da u network mode prebacite na 3G? Pre ned. dana mislim da sam video opciju, mozda su posle zadnjeg update-a ukinuli?
Posle zadnjeg update-a:Imate li opciju da u network mode prebacite na 3G? Pre ned. dana mislim da sam video opciju, mozda su posle zadnjeg update-a ukinuli?
Mislim da uz sve to što si napisao teško da može bolje 🙂Imamo novi negativni rekord što se baterije tiče.
Mada su dobre šanse da danas bude oboren 😬
Dve kartice, da slabim signalom, često bez signala, uključen je BT, GPS, ekran na maks... Sve najgore.... Ali 2h7m SOT? C'mon!
Pogledajte prilog 393972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari