Ovaj lik prodaje za 60 evra i kaze nema garancija.Kao u telenor vise ne daju garanciju vec samo kao uz ugovor.Vec sam mesec ipo dana bez slusalica i bas mi trebju i ne bih davao ogromne pare .Mislim da je suludo kuppvati u ovlascenim radnjamaJa sam kupio Bude 2 na oglasima za 65€ i dobio garantni list sa datumom .
Ako ih je dobio na promociji uz telefon mora da ima garanciju, jer ih šalje Samsung na njihovu adresu. Jedino ako ih kupio u telenoru pa nema klasična garancija ali bi trebalo da ima pismeni dokaz o kupovini u ugovoru.Kaze da telenor ne daje garanciju na uredjaje nego da ide uz ugovor
Danas stigo sat. Doneo čovek na adresu. Prijavio se za promociju poslednjeg dana aprilaStiže valjda. I dalje čekam ove da pošalju. 😁
Da li su nekome poslali sat?
Jos jedno pitanje da li bas uz samsung najbolje da uzmem samsung slusalice ili mogu da uparim jos neki model slusalica a da rade normalno sa S21fe?Ako ih je dobio na promociji uz telefon mora da ima garanciju, jer ih šalje Samsung na njihovu adresu. Jedino ako ih kupio u telenoru pa nema klasična garancija ali bi trebalo da ima pismeni dokaz o kupovini u ugovoru.
Kupiš od onih koji imaju garanciju ili od onih proverenih sa KP a oni ti koštaju od 80 evra pa na više
Napokon da su krenuli isporuku. Iz kog si grada? Ja sam se prijavio krajem aprila.Danas stigo sat. Doneo čovek na adresu. Prijavio se za promociju poslednjeg dana aprila
Kod mene Redmi Buds Pro rade odlično. Mada ih ja koristim jednu u jednom trenutku, kao handsfree. Tek po neki put kao stereo slušalice za slušanje muzike.Jos jedno pitanje da li bas uz samsung najbolje da uzmem samsung slusalice ili mogu da uparim jos neki model slusalica a da rade normalno sa S21fe?
Tako sam procitao na Bajtbox u ali nije zvanicno.Po meni S21fe bolja kupovina i od s22 modela a jeftiniji dosta.Jos ima i Sd procesorUkida zato što niko pored S21FE neće da kupi običan S22 😳😁?!?!
Mislio sam da su fizičke karakteristike prilagođenije za njih, pre svega ima u boji lavande (ženama je više važno da bude estetski lep nego baš njegove performanse), drugo dimenzije su mu prilagođene za manju šaku (ženska je uglavnom manja od muške), lepo staje u njihove torbice koje nose sa sobom, a opet kao što rekoh i performanse su mu super, a cena bolja od S22.Ja suprugi uzeo S21FE Lavander boje a sebi Graphite crni .... Stvarno nisam znao da postoje muški i ženski modeli telefona 😊 (ajd za boju bi se donekle i složio) ... Iako mi ćerka nosi Note 10.
... Što bi rekli : " sad stvarno zbunjujemo masu" 😀
ViktusJuče u prodavnici zaboravio da mi je telefon u zadnjem džepu dok sam probao patike. Presekao sam se kad sam shvatio da sam neko vreme sedeo na telefonu, srećom ništa mu ne fali. Uspešno prošao test 😀
S21 FESta je bolje kupiti S21FE ili S20 PLUS ili S20 ultra ili S20 FE?
Znam da je S21FE noviji a ostala dva su polovni ali mislim inace sta je bolje kao uredjaj,baterija itd...
Uh, i ja imam tu naviku da držim telefon u zadnjem džepu stalno... Da li si imao neku futrolu, zaštitno staklo?Juče u prodavnici zaboravio da mi je telefon u zadnjem džepu dok sam probao patike. Presekao sam se kad sam shvatio da sam neko vreme sedeo na telefonu, srećom ništa mu ne fali. Uspešno prošao test 😀
Ja sve nosim u torbici.Novcanik ,kljuceve,telefon.Gde bi to sve natrpao u dzepove...Uh, i ja imam tu naviku da držim telefon u zadnjem džepu stalno... Da li si imao neku futrolu, zaštitno staklo?
Podseti me na onaj vic sa Piroćancem kada drži iPhone u zadnjem džepu, seda u kola i čuje se pucanje a on će "Bože, samo da je kičma"
Samo obična ultra thin providna silikonska i to je sveUh, i ja imam tu naviku da držim telefon u zadnjem džepu stalno... Da li si imao neku futrolu, zaštitno staklo?
Podseti me na onaj vic sa Piroćancem kada drži iPhone u zadnjem džepu, seda u kola i čuje se pucanje a on će "Bože, samo da je kičma"
Vratio se pre 5-6 dana sa mora i mogu ti reći da S21fe ima solidnu kameru, ništa specijalno. Drugar ima Huawei p40 pro i duplo je bolja kamera pogotovo video, maltretirao sam ga i stalno uzimao njegov fon da slikam i snimamSta kazete za ovaj telefon? Da li ima smisla uzimati sada S21fe? Idem na more, pa mi treba nesto sto ima dobre kamere, NFC i ip68?
Moje subjektivno mišljenje, bolji kvalitet fotografije, prirodnije slike; video- kvalitetniji video snimak, kvalitetniji zvuk na snimku na P40 pro. Sve drugo je na strani S21feKako se izmeri to "DUPLO" bolja kamera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari