Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Ja sam kupio Bude 2 na oglasima za 65€ i dobio garantni list sa datumom .

Ja sam kupio Bude 2 na oglasima za 65€ i dobio garantni list sa datumom .
Ovaj lik prodaje za 60 evra i kaze nema garancija.Kao u telenor vise ne daju garanciju vec samo kao uz ugovor.Vec sam mesec ipo dana bez slusalica i bas mi trebju i ne bih davao ogromne pare .Mislim da je suludo kuppvati u ovlascenim radnjama

Kaze da telenor ne daje garanciju na uredjaje nego da ide uz ugovor
Ako ih je dobio na promociji uz telefon mora da ima garanciju, jer ih šalje Samsung na njihovu adresu. Jedino ako ih kupio u telenoru pa nema klasična garancija ali bi trebalo da ima pismeni dokaz o kupovini u ugovoru.
Kupiš od onih koji imaju garanciju ili od onih proverenih sa KP a oni ti koštaju od 80 evra pa na više

Prilozi

• Screenshot_20220614-171829_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220614-171829_Samsung Internet.jpg
    168.4 KB · Pregleda: 142
Yettel daje fiskalni racun za kupovinu dodatne opreme.

Super. Konačno su krenuli da šalju. Ja sam se dosta pre tebe prijavio ali nije stigao. 😁

Ako ih je dobio na promociji uz telefon mora da ima garanciju, jer ih šalje Samsung na njihovu adresu. Jedino ako ih kupio u telenoru pa nema klasična garancija ali bi trebalo da ima pismeni dokaz o kupovini u ugovoru.
Kupiš od onih koji imaju garanciju ili od onih proverenih sa KP a oni ti koštaju od 80 evra pa na više
Jos jedno pitanje da li bas uz samsung najbolje da uzmem samsung slusalice ili mogu da uparim jos neki model slusalica a da rade normalno sa S21fe?

Jos jedno pitanje da li bas uz samsung najbolje da uzmem samsung slusalice ili mogu da uparim jos neki model slusalica a da rade normalno sa S21fe?
Kod mene Redmi Buds Pro rade odlično. Mada ih ja koristim jednu u jednom trenutku, kao handsfree. Tek po neki put kao stereo slušalice za slušanje muzike.

Konacno sam uzeo slusalice.Samsung buds live za 65 evra na kp.Danas sam citao na Bajtbox u da Samsung ukida Fe seriju.

Ukida zato što niko pored S21FE neće da kupi običan S22 😳😁?!?!

Ja suprugi uzeo S21FE Lavander boje a sebi Graphite crni .... Stvarno nisam znao da postoje muški i ženski modeli telefona 😊 (ajd za boju bi se donekle i složio) ... Iako mi ćerka nosi Note 10.
... Što bi rekli : " sad stvarno zbunjujemo masu" 😀

Boje nemaju rod, svako može da nosi koju god želi boju, a ne postoje ni muški ni ženski telefoni, već ko šta voli pa neka to i nosi :)
Inače za S21FE bela mi je pored boje lavande najlepša.

Ja suprugi uzeo S21FE Lavander boje a sebi Graphite crni .... Stvarno nisam znao da postoje muški i ženski modeli telefona 😊 (ajd za boju bi se donekle i složio) ... Iako mi ćerka nosi Note 10.
... Što bi rekli : " sad stvarno zbunjujemo masu" 😀
Mislio sam da su fizičke karakteristike prilagođenije za njih, pre svega ima u boji lavande (ženama je više važno da bude estetski lep nego baš njegove performanse), drugo dimenzije su mu prilagođene za manju šaku (ženska je uglavnom manja od muške), lepo staje u njihove torbice koje nose sa sobom, a opet kao što rekoh i performanse su mu super, a cena bolja od S22.

Eto valjda sam sada malo "razjasnio masi" 😊

Poslednja izmena:
Samo da javim da je pocela isporuka satova i u NS. Par kolega iz firme koji su narucili (preko firme) s21 fe su dobili sat. Ima nas 10-tak koji smo kupili ovaj telefon i svi cekamo :)

Sta je bolje kupiti S21FE ili S20 PLUS ili S20 ultra ili S20 FE?
Znam da je S21FE noviji a ostala dva su polovni ali mislim inace sta je bolje kao uredjaj,baterija itd...

Poslednja izmena:
Juče u prodavnici zaboravio da mi je telefon u zadnjem džepu dok sam probao patike. Presekao sam se kad sam shvatio da sam neko vreme sedeo na telefonu, srećom ništa mu ne fali. Uspešno prošao test 😀

Postoji deo foruma za takva pitanja. Šta kupiti...

Juče u prodavnici zaboravio da mi je telefon u zadnjem džepu dok sam probao patike. Presekao sam se kad sam shvatio da sam neko vreme sedeo na telefonu, srećom ništa mu ne fali. Uspešno prošao test 😀
Uh, i ja imam tu naviku da držim telefon u zadnjem džepu stalno... Da li si imao neku futrolu, zaštitno staklo?

Podseti me na onaj vic sa Piroćancem kada drži iPhone u zadnjem džepu, seda u kola i čuje se pucanje a on će "Bože, samo da je kičma" :ROFLMAO:

Uh, i ja imam tu naviku da držim telefon u zadnjem džepu stalno... Da li si imao neku futrolu, zaštitno staklo?

Podseti me na onaj vic sa Piroćancem kada drži iPhone u zadnjem džepu, seda u kola i čuje se pucanje a on će "Bože, samo da je kičma" :ROFLMAO:
Ja sve nosim u torbici.Novcanik ,kljuceve,telefon.Gde bi to sve natrpao u dzepove...

Samo obična ultra thin providna silikonska i to je sve :) srećom nije bilo sedenje u kolima 😀

Sta kazete za ovaj telefon? Da li ima smisla uzimati sada S21fe? Idem na more, pa mi treba nesto sto ima dobre kamere, NFC i ip68 :D?

Sta kazete za ovaj telefon? Da li ima smisla uzimati sada S21fe? Idem na more, pa mi treba nesto sto ima dobre kamere, NFC i ip68 :D?
Vratio se pre 5-6 dana sa mora i mogu ti reći da S21fe ima solidnu kameru, ništa specijalno. Drugar ima Huawei p40 pro i duplo je bolja kamera pogotovo video, maltretirao sam ga i stalno uzimao njegov fon da slikam i snimam

Snimano sa S21 fe

Prilozi

• 20220604_105353.jpg
    20220604_105353.jpg
    289.8 KB · Pregleda: 111
P40 pro je druga klasa sto se tice kamera (cak i na instagram fotografijama se vidi razlika, a kamoli na originalu i velikom monitoru), bolji je i po autonomiji, stedljivijem SoC-u, brzini punjenja... Steta sto je Huawei dobio ban...

Vrh Dno