Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Ja sam podesio taj Edge lighting, ali ono sto mi se ne svidja je sto se odmah ugasi nakon pristizanja notifikacije. Stigne poruka, ivice zasvetle sekund-dva i ugasi se. Ne vidim poentu, osim ako imas jos nesto da se podesi sto ja nisam skontao?

Tako radi Edge lighting, mozes malo da podesis duzinu trajanja poruke ali ona ce nestati kako god obrnes. Znaci nema nesto sto ce zameniti lampicu za notifikacije k9ja bi stalno svetlila dok ne vidos sta ti je stiglo.

Ja sam podesio taj Edge lighting, ali ono sto mi se ne svidja je sto se odmah ugasi nakon pristizanja notifikacije. Stigne poruka, ivice zasvetle sekund-dva i ugasi se. Ne vidim poentu, osim ako imas jos nesto da se podesi sto ja nisam skontao?
Ovako:

Screenshot_20220530-211722_AlwaysOnDisplay.jpg

Stalno kukam za led notification. Skoro svi su izbacili to. Baš mi fali to na ovom telefonu. Ne volim always on toliko, držim ga isključenim. Mnogo mi je više značilo kada iz daleka mogu da vidim da li led sija ljubičasto, zeleno ili crveno. Znam koja mi je notifikacija stigla a da ne uzimam telefon u ruke sa 2-3m daljine.

Stalno kukam za led notification. Skoro svi su izbacili to. Baš mi fali to na ovom telefonu. Ne volim always on toliko, držim ga isključenim. Mnogo mi je više značilo kada iz daleka mogu da vidim da li led sija ljubičasto, zeleno ili crveno. Znam koja mi je notifikacija stigla a da ne uzimam telefon u ruke sa 2-3m daljine.
Kupi sat i rešavaš te probleme 😜

@joca89 kukao sam za diodama kada sam pre nekoliko godina sa S7 prešao na P30PRO, a sada ih se više i ne sećam.

@djtiestoja sa satom mnogo redje vadim telefon iz džepa, a kada sam sa Huawei prešao na Garmin, u dosta slučajeva rešim brzim odgovorom. Ispostavilo se da sa 5 predefinisanih poruka rešavam zaista dosta stvari. Ali diode nije zamenio, nema šanse :)

Imaš ovde u advanced da produžiš malo trajanje edge lightning.

Prilozi

• Screenshot_20220531-001144_Settings.jpg
    Screenshot_20220531-001144_Settings.jpg
    27.2 KB · Pregleda: 41
Kako namestiti AOD da zasvetli kad stignu nove notifikacije, a takođe da radi i "tap to show"?
Navikao sam kad telefon stoji na stolu da tapnem ekran da vidim koliko je sati i da vidim ako ima novih notifikacija. Koliko vidim u podešavanjima ne može i jedno i drugo, već ili-ili.

Još jedno pitanje, po kom principu funkcioniše "edge lighting style"? Uključeno mi je, ali nikad ne zasvetle ivice ekrana kad stigne nova notifikacija. Pretpostavljam da ima veze sa podešavanjem ovo prvo što sam pitao za AOD
Moraju notifikacije da ti budu ukljucene na Brief ne na Detailed i da unutra app koje zelis da imaju edge a msm da je to slucaj generalno kod svih samo baci pogled u opcijama da li ti je pop up ukljucen mada bi trebalo da je automatski ukljuceno.I da msm da animacije moraju da ti budu barem na 0,5 uključene ali nisam siguran.

Stiže valjda. I dalje čekam ove da pošalju. 😁
Da li su nekome poslali sat?
I mene to zanima. Da li je ikome stigao sat preko kurirske sluzbe. Znam da se neko javljao da je licno otisao do sedista XYZ kompanije i pokupio sat, sto je super ako si u BG a sta je sa ostalima, da li su ikome poslali sat do sad?

Sta mislite sta je bolje-pametnije uzeti S21FE (6/128) nisam siguran da li je SD ili S20FE (8/128) koji bi trebalo da je SD (5G je) u razliku u ceni od oko 30e. novo, KP (HU-EU), 1g garancije...?

Probao sam onaj AOE koji oko prednje kamere pali ili kao prsten koji svetli za notifikacije ili se moze namestiti kao tackica bilo gde na ekranu umesto diode. Za sada sam zadovoljan jedino sto ga je muka podesiti da sve radi kako se zeli.

Probao sam onaj AOE koji oko prednje kamere pali ili kao prsten koji svetli za notifikacije ili se moze namestiti kao tackica bilo gde na ekranu umesto diode. Za sada sam zadovoljan jedino sto ga je muka podesiti da sve radi kako se zeli.
Ubija to bateriju druze previse a svakako imas AOD i Edge Light totalno ti to ne treba dodatno iskreno.

Preporuka gde kupiti nov telefon, KP ili neka prodavnica u BG?
Hvala.

^ takvu garanciju možeš dobiti i kad kupis preko KP. Bitno da je telefon kupljen kod operatera ili partnera Samsunga.

Ако сте из Бг, идите да узмете лично, ја сам свој подигао пре 20 дана.

Nisam iz BG pa me zato bas zanima da li su poceli vec da salju satove posto je promocija prosla.

Ubija to bateriju druze previse a svakako imas AOD i Edge Light totalno ti to ne treba dodatno iskreno.
Iskreno ne primetih to za bateriju. Upali kad stigne notifikacija, svetli koliko dugo namestis i ponavlja koliko namestis. Ekran ne ukljucuje. Godinu i po dana ga koristim i skroz zadovoljan. Za neke app sam stavio da ukljucuje samo kao tackicu to jest da izgleda kao mali led, za neke kao prsten oko prednje kamere

Ima na kp prodajem oko 60 evra nove slusalice buds live 2.Vidim da su u radnjama oko 20000 pa nw znam jesu li original.U dilemi sam.Kako da prepoznam jesu li original.Nelogicno mi da ih prodaju samo po 50 -60 evra a original

^ sigurno su original, mnogo ih je podeljeno uz telefone pa svi spuštaju cene samo da ih se rese.

Nazad
Vrh Dno