Da li ovo zanci da MOZE ali da prvo moram da ga uflesujem zeljenim firmverom npr. G981U1/XAA (a na njemu je sada G981N) pa da nakon toga promenim CSC na XAA jer CSCi ne pripadaju istoj grupi/podgrupi (XAA pripada OYM a na fonu je sada OKR grupa)?!?!?Change CSC Function
This option is used to change BUYER (SalesCode, SalesCountry)
Make sure CSC ID you entered is supported by the CSC version!
For example, G975F :
You can change carrier to 'XSG' only if phone flashed by OXM CSC
If your phone flashed by ODX CSC, then flash OXM before change CSC
CAUTION >> THERE IS NO REFUND FOR THIS FUNCTION
SamKEY Team (2017-2022)
Sve sam pokusao (cak i stranci savetuju pravljenje rutine za Samsunga) i rutina radi kada predjem sa jaceg na slabiji signal tako sto iskljuci WiFi ali ga vise nikada ne ukljuci iako je ukljucena Reverse akcija koja WiFi vraca u On stanje. . .Mislim da mozes rutinu za to da napravis. Mislim da moze da mu kazes da otkaci odredjeni AP ako signal padne ispod odredjene jacine.
Ne radis pogresno. Ni kod mene nije radilo kako treba uvek. Uvek uradi prvu akciju ali je cesto ne "revertuje". Jednostavno, te rutine su im "half-baked" proizvod. Pogledaj u galaxy store-u da li imas update za rutine, znaju da ih pokvare, pa fiksuju, pa pokvare opet i u krug.Sve sam pokusao (cak i stranci savetuju pravljenje rutine za Samsunga) i rutina radi kada predjem sa jaceg na slabiji signal tako sto iskljuci WiFi ali ga vise nikada ne ukljuci iako je ukljucena Reverse akcija koja WiFi vraca u On stanje. . .
Ili ja u svemu tome negde gresim?!?!
Na Androidu je ovo skaliranje izbaceno jer je to Apple-ov patent pa moze rekonekcija samo kada WiFi signal padne na 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari