^ to ti je da telefon radi na high performance
^ namesti AOD da ti preko noći se gasi, namestis na primer da se u 23h ugasi i u 6h upali da ti preko noći ne vuče bez potrebe bateriju. Ako si imao nekih vecih update uradi wipe cache da očisti repove koji ostaju posle nadogradnje softera pa onda opet testiraj.
Uspeo sam do obrisem wipe cache i da podesim AOD^ namesti AOD da ti preko noći se gasi, namestis na primer da se u 23h ugasi i u 6h upali da ti preko noći ne vuče bez potrebe bateriju. Ako si imao nekih vecih update uradi wipe cache da očisti repove koji ostaju posle nadogradnje softera pa onda opet testiraj.
Uradio i ja sad wipe cache, ali ako mi veruješ obrisao mi je samo 500mb. i Dalje je u "drugom" oko 51gb^ neće ti wipe cache ništa obrisati osim tog amelja sto zauzima prostor i vuče bateriju bez potrebe. Probaj pa ćeš videti da li je oslobodio dodatnog prostora.
Potvrđujem, pre par meseci sam bio autom na putu par dana, dakle 100% vremena na 4G, pa sam iskoristio da istestiram na starom S20+ šta mi najviše vuče bateriju - AOD, BT, GPS... Svaki dan sam gasio po jednu stvar i došao do zaključka da AOD najviše trošiAOD je poznat da može na dan da skine i od 15% baterije kod Samsunga
Mikrofon se koristi. Kao sto imas i kad koristis kameru.
Ja posedujem S20 5G sa Snapdragonom za USA trziste i on je SingleSIM.
Telefon se kod nas kupuje kao G981U a dolazi, uglavnom, sa open USA ROMom sa XAA CSC-om sto ce reci da ima koliziju za apdejt te se ROM celog telefona mora prebaciti da bude G981U1 (open USA) i tek onda ce moci da se savsim normalno i neopmetano apdejtuje
Jel može pojasnjenje? Ja imam G988U i kamera mi baguje baš , a ne dobijam nikakav apdejt.. Ne znam kako ovo da isprebacujem sto si napisao... 😐Ja posedujem S20 5G sa Snapdragonom za USA trziste i on je SingleSIM.
Telefon se kod nas kupuje kao G981U a dolazi, uglavnom, sa open USA ROMom sa XAA CSC-om sto ce reci da ima koliziju za apdejt te se ROM celog telefona mora prebaciti da bude G981U1 (open USA) i tek onda ce moci da se savsim normalno i neopmetano apdejtuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari