Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Zna li se mozda kada krece azuriranje androida 12 na s20 seriju?Vidim nege pise u decembru,negde u januaru.

Bukvalno 😂 Zato sam ja po prvi put dodatno strpljiv oko tog ažuriranja. :)

Kako je rekao jedan kolega u s21 temi- Radoznalost je ubila mačku, tako ce i da bude kad stigne a12 i svi ce da trce da ga instaliraju. :D :D

Je l' mi ovo nećemo dobiti ažuriranje dok ne stigne A12 u januaru? Mislim na mesečno.

Je l' mi ovo nećemo dobiti ažuriranje dok ne stigne A12 u januaru? Mislim na mesečno.
Ne znam,ali evo jos malo kraj meseca nema nikakvih ispravki za decembar...mozda 12 dodje krajem decembra.Prosle godine krajem decembra android 11 meni stigao,mozda bude i sa 12 tako.

Možda nas stvarno iznenade A12 pre NG. :D

Ali švajcarsko tržište, je l' moglo nasumičnije?

Drustvo, posto vidim da je krenuo A12, kapiram da ce ovi nasi provajderi uskoro pustiti zvanicni update. Vidim da su se dosta ljudi zalili u S21 temi, ali kapiram da je skoro bio neki update koji je resio te stvari. Da li cete vi odmah uraditi A12 ili ipak malo sacekati? :)

Ja ću malo sačekati. Nije mi One UI 4.0 nešto wow da bih odmah uradio update. Neka odstoji do sredine januara. Pri tome koristim neke Good lock module i sa njima uvek ima problema kada se prelazi na novu verziju Androida i novu verziju OneUI.

+1, nije nam toliko hitno i bitno :)

Zdravo svima,uzeo sam S20 plus,kakva nadogradnja posle S7 edge :D Ne znam sto me snaslo iako me ovaj sluzio 6 godina skoro,ako nije i dalje brz da me ubijete ali uglavnom pitanje je ima li koja maska koju bih narucio preko neta,da je bas dobra za njega ?

Zdravo svima,uzeo sam S20 plus,kakva nadogradnja posle S7 edge :D Ne znam sto me snaslo iako me ovaj sluzio 6 godina skoro,ako nije i dalje brz da me ubijete ali uglavnom pitanje je ima li koja maska koju bih narucio preko neta,da je bas dobra za njega ?
Dbrand ako bi dao malo više, maska boli glava. :) Čestitke!

Dbrand ako bi dao malo više, maska boli glava. :) Čestitke!
Eo do sad sam gledao,taman mozda i ocu.
A još jedno pitanje,da li ima ko od vas problem sa signalom? Vidim prije me neko zvao jedva sam ga čuo i vidim signal mi loš i čitam po stranih foruma,pola svijeta se žali na taj problem,reko jel realno da i mene ovo snađe a inače je 5G model u pitanju?

Stiglo ažuriranje, ali ne ono koje sam očekivao. 😂

Opet ja s pitanjem mojim. Da li se desava kome od vas da mu se signal totalno izgubi,ne wi fi signal već ovaj od mreže? Sinoć mi se prvi put desilo i to vise puta da mi se signal gubio ili da je bio veoma loš a prije i posle toga sve normalno.

Meni se to nikad nije desilo, ali ja nemam 5G.

Sinoć mi se to desilo,čitao sam po nekih stranih foruma,vidim baš masu ljudi se žali na taj problem. Sad mi koleginica priča ima S20 plus ali nije 5G i ima isti problem,po nekad joj se desi da ostane bez signala,rijetko ali desi,vjv ću morat naučit da zivim s tim.

Ja prvi put čujem za to stvarno. Imam dve kartice i obe konstantno imaju signal.

Takođe, S20+ 5G, MTS i Telenor kartica evo već godinu dana bez ikakvih problema.

Inače sam telefon uzeo preko druga kod nekog tipa i nemam sreće očigledno. Uglavnom zvao sam ga,vratio mi je novac,ja njemu telefon,da ne rizikujem ništa a još mu stavio neku foliju sinoć,20 eura ali bolje 20 eura da bačim nego 450. Fala vam na brzim odgovorima.💪

Kod mene sve Ok sa signalom, u pitanju je S20 Ultra i mts mreža. Nisam primetio da je ikada izgubio signal.

Vrh Dno