venom2
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.11.2013
- Poena
- 210
Jesi pokusao pozivom?Pozdrav,imam s20+ i ne mogu nikako da dobijem kod za aktivaciju vibera,ima li neko slicnih problema?Sve sam pokusavao,ali nema sanse da aktiviram aplikaciju.
Jesi pokusao pozivom?Pozdrav,imam s20+ i ne mogu nikako da dobijem kod za aktivaciju vibera,ima li neko slicnih problema?Sve sam pokusavao,ali nema sanse da aktiviram aplikaciju.
Sve i drugu karticu,nema šanse ne znam u čemu je problem.Jesi pokusao pozivom?
Ne znam,ali evo jos malo kraj meseca nema nikakvih ispravki za decembar...mozda 12 dodje krajem decembra.Prosle godine krajem decembra android 11 meni stigao,mozda bude i sa 12 tako.Je l' mi ovo nećemo dobiti ažuriranje dok ne stigne A12 u januaru? Mislim na mesečno.
Moguće da će se to desiti.Možda nas stvarno iznenade A12 pre NG.![]()
Ja sam porucio ovu:https://www.aliexpress.com/item/100...-1;1.04;-1;-1@salePrice;RSD;search-mainSearchZdravo svima,uzeo sam S20 plus,kakva nadogradnja posle S7 edgeNe znam sto me snaslo iako me ovaj sluzio 6 godina skoro,ako nije i dalje brz da me ubijete ali uglavnom pitanje je ima li koja maska koju bih narucio preko neta,da je bas dobra za njega ?
ima li koja maska koju bih narucio preko neta,da je bas dobra za njega ?
Dbrand ako bi dao malo više, maska boli glava.Zdravo svima,uzeo sam S20 plus,kakva nadogradnja posle S7 edgeNe znam sto me snaslo iako me ovaj sluzio 6 godina skoro,ako nije i dalje brz da me ubijete ali uglavnom pitanje je ima li koja maska koju bih narucio preko neta,da je bas dobra za njega ?
Eo do sad sam gledao,taman mozda i ocu.Dbrand ako bi dao malo više, maska boli glava.Čestitke!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari