Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Stigao novembarski update, S20 Ultra iz mts-a.

Prilozi

• Screenshot_20211108-124218_Software update.jpg
    Screenshot_20211108-124218_Software update.jpg
    82.9 KB · Pregleda: 81
Da li je umro entuzijazam ili su svi prodali svoje telefone?
Instalacija je lagana preko SD kartice. Za sad nisam primetio bagove. Malo osvežen UI. Konačno možemo da koristimo ikonice iz Play Store-a u OneUI launcher-u ;)
Ako vas nešto zanima, pitajte...

Prilozi

• Screenshot_20211110-103547_Settings.jpg
    Screenshot_20211110-103547_Settings.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 76
Takođe instalirao betu na s20 ultra, preko sd kartice... Jedini bag koji sam primetio je kod panela za notifikacije, kod mene bas zna da secka i trza... @krecky jel i kod tebe se javlja ovako nesto?

Jeste trzalo jer je bilo isključeno osvežavanje ekrana od 120Hz nakon instalacije. Promenio sam rezoluciju na nizu, pa zatim vratio na HD, isključio i uključio osvežavanje i onda je proradilo.

Jeste trzalo jer je bilo isključeno osvežavanje ekrana od 120Hz nakon instalacije. Promenio sam rezoluciju na nizu, pa zatim vratio na HD, isključio i uključio osvežavanje i onda je proradilo.
Sad sam probao ovo, kod mene nije uspelo, izgleda sam nesto pogrešno uradio.

Mene mrzi da se bakćem s tim, inače bih probao (ako postoji za S20+ neki download). A telefon ne planiram da prodam, želim po prvi put u životu da mu uzmem dušu tj. da ga koristim dok ne crkne. :D

Drustvo jedno pitanje, ne znam da li je bas za ovu temu, ali je Samsung S20 pa racunam da ce neko znati. Bio u Madjarskoj ovih dana i naravno koristio offline google maps, sve je to oke. Ali primetio sam da kada prebacim u navigacioni mod, ako se moze tako nazvati, znaci kad hocu da me odvede do neke destnacije, naravno stavljeno je prevozno sredstvo automobil, on uopste ne rotira strelicu onako kako ja skrecem, vec samo drzi mapu u jednom pogledu (verovatno ka severu). Sto jako zna da zbuni, kada treba negde da se skrene, pogotovo kad su uske ulice itd.

Ako neko zna o cemu pricam i razume problem, a imao je isti ili ga je resio, znacio bi mi odgovor i resenje. Takodje sam sam koristio offline mape, pa sam se tripivao da se zbog toga telefon gubio, ali devojka je na iphonu koristila isto google offline maps i sve joj uredno radi.

Iz glave pisem, zar nije da kad pipnes kompas on ga zakljucava na sever?

Jeste ali nije valjda da baš toliko čovek nije upućen u nove tehnologije :)

Drustvo jedno pitanje, ne znam da li je bas za ovu temu, ali je Samsung S20 pa racunam da ce neko znati. Bio u Madjarskoj ovih dana i naravno koristio offline google maps, sve je to oke. Ali primetio sam da kada prebacim u navigacioni mod, ako se moze tako nazvati, znaci kad hocu da me odvede do neke destnacije, naravno stavljeno je prevozno sredstvo automobil, on uopste ne rotira strelicu onako kako ja skrecem, vec samo drzi mapu u jednom pogledu (verovatno ka severu). Sto jako zna da zbuni, kada treba negde da se skrene, pogotovo kad su uske ulice itd.

Ako neko zna o cemu pricam i razume problem, a imao je isti ili ga je resio, znacio bi mi odgovor i resenje. Takodje sam sam koristio offline mape, pa sam se tripivao da se zbog toga telefon gubio, ali devojka je na iphonu koristila isto google offline maps i sve joj uredno radi.
Setings -> navigation setings
pa zatim islkuciti "keep map north up"

Poslednja izmena:
Ljudi jel ima vodeni žig na fotografijama na s20?Markirao bih poneke slike zbog zloupotrebe a totalno ne mogu nigde da nadjem opciju?

Samo u galeriji kao nalepnica.

Da,kao nalepnicu sam skontao.Sto izbacise ******* watermark.

Ja se ne secam ni da je imao neki galaxy model to, secam se jedino da je imao huawei.

Moguce,nisam ni obracao paznju niti mi je trebalo.A imao honore i huawei pa tamo iskljucivao,verovatno sam nesto permutovao

Pomesao si, oni imaju, a galaxy koliko se secam nema, a nisu imali ni dosta stariji modeli. Nadji nesto na prodavnici da ubaci naknadno na sliku, ako ti bas treba.

U sustini,trebao bi mi licni potpis a mrzi me da skrabam po svakoj slici gde mi treba.

Shvatam te, prodji sva podesavanja, ali ne verujem da ces naci bilo sta. Mozda se ukljuci neko stariji koji zna nesto vise, pa ce ti on vise reci.

Na starijim modelima ima. Sasvim slucajno znam sto jedan to lik koristi na A50 mislim, sad gledam na A52s mom i ima. Podesavanja u kameri i vodeni zig.

Prilozi

• Screenshot_20211122-211829_Camera.jpg
    Screenshot_20211122-211829_Camera.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 41
Zanimljiv je taj pravac razmišljanja da je tako nešto potrebno srednjoj klasi, a flegšipu ne.

Pozdrav,imam s20+ i ne mogu nikako da dobijem kod za aktivaciju vibera,ima li neko slicnih problema?Sve sam pokusavao,ali nema sanse da aktiviram aplikaciju.

Ima li neki mejl za podršku vibera,ona njihova podrška je automat koji šalje neke standard poruke?Inače sada sam skroz blokiran izgleda.

Screenshot_20211127-170308_Viber.jpg

Moras cekati 24 sata, ne pokusavaj vise jer samo pogorsavas stvar.

Obrisao sam apk,i probaću sutra...ali msm da opet neću moći da se registrujem.

Nazad
Vrh Dno