- Učlanjen(a)
- 18.10.2011
- Poena
- 244
Sad sam probao ovo, kod mene nije uspelo, izgleda sam nesto pogrešno uradio.Jeste trzalo jer je bilo isključeno osvežavanje ekrana od 120Hz nakon instalacije. Promenio sam rezoluciju na nizu, pa zatim vratio na HD, isključio i uključio osvežavanje i onda je proradilo.
Setings -> navigation setingsDrustvo jedno pitanje, ne znam da li je bas za ovu temu, ali je Samsung S20 pa racunam da ce neko znati. Bio u Madjarskoj ovih dana i naravno koristio offline google maps, sve je to oke. Ali primetio sam da kada prebacim u navigacioni mod, ako se moze tako nazvati, znaci kad hocu da me odvede do neke destnacije, naravno stavljeno je prevozno sredstvo automobil, on uopste ne rotira strelicu onako kako ja skrecem, vec samo drzi mapu u jednom pogledu (verovatno ka severu). Sto jako zna da zbuni, kada treba negde da se skrene, pogotovo kad su uske ulice itd.
Ako neko zna o cemu pricam i razume problem, a imao je isti ili ga je resio, znacio bi mi odgovor i resenje. Takodje sam sam koristio offline mape, pa sam se tripivao da se zbog toga telefon gubio, ali devojka je na iphonu koristila isto google offline maps i sve joj uredno radi.
Cackao sam i to, ali bilo je vec iskljuceno kako i treba. Evo u Srb radi totalno normalno, jedini problem koji vidim jeste da se gubio zbog interneta, ne vidim drugi problem.Setings -> navigation setings
pa zatim islkuciti "keep map north up"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari