1000 din realna cena, pa i 1500 ajd. Ali ovde u Valjevu spadaju usi koliko deru.Meni je 1000 uzeo covek u Nisu, staklo i rad. Ne isplati se da se zezas osim ako nemas duvaljku i sve .
Ne, kod mene posle oktobarskoh update (S20 Ultra) sve isto kao i pre update-a, nisam primetio nikakav problem.Kod mene posle oktobarskog update-a povremeno kao da se na sekund ugasi osvetljenje (ili sta god) i onda se vrati. Ako kucas poruku neku (SMS ili viber) ponekad se izgubi i tastatura. Veoma cudno ponasanje. Jel primetio jos neko to?
Ne, kod mene posle oktobarskoh update (S20 Ultra) sve isto kao i pre update-a, nisam primetio nikakav problem.
Ista, ništa kraće trajanje baterije nisam primetio. Bukvalno, nikakve promene ni na bolje ni na gore nisam primetio posle oktobarskog update-a.A baterija?
Ista, ništa kraće trajanje baterije nisam primetio. Bukvalno, nikakve promene ni na bolje ni na gore nisam primetio posle oktobarskog update-a.
Baterija mi sastavi dan korišćenja, ali to zavisi od intenziteta upotrebe. Ne znam koliki mi je SOT, ali genrlano uveče batarija mora na punjač. Ako uključiš i gaming u celu priču računaj na dva punjenja u toku dana. Generalno cela S20 serija kao i Note 20 serija ne mogu da se pohvale nekom sjajanom autonomijom, iznese to dana sredenjeg intenzivonog korišćenja, ali za baš intenzivno korišćenje mora dva puta na punjač. Pošto ima brzo punjenje meni ne smeta. U kancelariji dopunim nekih 15-20 min i onda ne razmjšljam o bateriji ako do kasno uveče ne dođem kući.A kakva ti je baterija generalno?
Baterija mi sastavi dan korišćenja, ali to zavisi od intenziteta upotrebe. Ne znam koliki mi je SOT, ali genrlano uveče batarija mora na punjač. Ako uključiš i gaming u celu priču računaj na dva punjenja u toku dana. Generalno cela S20 serija kao i Note 20 serija ne mogu da se pohvale nekom sjajanom autonomijom, iznese to dana sredenjeg intenzivonog korišćenja, ali za baš intenzivno korišćenje mora dva puta na punjač. Pošto ima brzo punjenje meni ne smeta. U kancelariji dopunim nekih 15-20 min i onda ne razmjšljam o bateriji ako do kasno uveče ne dođem kući.
Posle pola godine, 2 dana i 8 sati sotaIsto kao da sam ja opisao svoj s20 ultra.
Reko da nije problem do mog primerka.
Kakva li je situacija na s21 ultri?
Posle pola godine, 2 dana i 8 sati sota
Dosta dugo nisam obratio pažnju na trajanje baterije a pritom je i dopunjavam u toku dana pa ni ne mogu da steknem neki realan uvid.
Elem, u pitanju je S20+ 5G verzija (exynoss procesor i 12gb ram), star 9 meseci, trenutno je battery health na 96% (tako pokazuje accubattery na osnovu nekoliko meseci unazad), instaliran poslednji dostupni apdejt OS-a. Telefon je skinut sa punjača u 9:00, WiFi do 16h, od 16h do sad 4G, rekao bih što se tiče intenziteta korišćenja 40:60 (više korišćen na 4G). Osvetljenje automatsko, 120Hz i FullHD, uključen AoD (ali preko AoD Notify aplikacije (podešeno da se pali i prikazuje samo mada imam nepročitanih obaveštenja). U suštini neko obično, laganije korišćenje: dopisivanje, browsing, muzika...
Sve u svemu nije loše ali nije ni super. Sve se svodi na potrebe korisnika. Meni za sada završava posao (verovatno zahvaljujući dopunjavanju u toku dana ali teško mi je da to kvantifikujem da bih ocenio mogu li bez toga, danas nije bilo problema).
Možda bude od pomoći nekome ko razmišlja o ovom modelu..
Pogledajte prilog 322196
Meni je moj ispao iz ruke na asfalt, bez futrole, nisu pukla ni leđa, ni displej, ni staklo kamere. Uz to za ovih 9 meseci ispadao je iz džepa u kolima, sa ugaone na parket itd.Losa je baterija ali ti zato staklo kamere pukne samo od sebe. Meni je to super![]()
Ponovo padam u iskušenje da izvadim drugu karticu. 😂Ne znam kako je kod vas, ali meni bolje drzi baterija od poslednjeg update-a. Trenutno imam 40%, 1 dan i 8h koriscenja od toga, 4h i 20 min ekran, wifi - 4G odnos 50:50, 60Hz, 2K, auto osvetljenje, razgovor oko 2h, poruke, viber 2 i po, surfovanje, yt, itd (fb servisi su disable jer to ne koristim). Pre updata izdrzi dan i po, sada preko 2 dana, aposlutno isto koriscenje.
Jedina zamerka je ono sto sam napisao pre, iz cista mira kao da se na delic sekunde ugasi ekran . Nebitno da li je aktivna aplikacija ili ne, na trenutak se ugasi tj kao da se zakljuca telefon i onda se sve vrati u normalu. Desi se da ako si u viberu, porukama, mail-u, sta god gde ima tastature ona se izgubi i nekad se sama vrati nekad ne.
S20+ exynos, 1 kartica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari