Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Jedno glupo pitanje.. Da li moze da se desi da je problem sa fokusom zbog hardvera, tj da su nesto pogresili u strukturi ili dizajnu?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Mislim da nije do hardvera, kolega je imao taj isti bag na testnoj Ultri, narocito kada snimas video.

Resilo se prvim narednim OS apdejtom i nije se ponavljalo.

Baterija je i dalje ostala mizerna, tho.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Izbacen je Dual Pixel na Ultri prvi put od S7, tako da ce uvek imati losiji AF od s20/+, nema tog softvera koji ce to nadoknaditi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uzasno im vode stranice na drustvenim mrezama. Neobavesteni su o proizvodima svoje kompanije. Uveli su neki Youtube premium za korisnike novih Galaksija, ja probam da aktiviram, nece. Kontaktiram ih, posalju mi skrinshot svega sto sam vec uradio, ja ukapiram da je problem u tome sto sam koristio. promo mesec dana kada je dao Jutjub. Napravim nalog, sljaka sve. Obavestim ih da ako jos neko bude imao slican problem resenje je to i dobijem odgovor, 'eto, super'

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Kakav youtube premium nisam dobio info o tome od samsunga ( nasao na US samsung sajtu). A inace kad krece cuvena saranja za netflixom i to sto ce biti nesto posebno za s20, sa promocije telefona je to najavljivano.

Poslednja izmena:
Evo ja danas izasao na sunce malo da snimam dete kad on zatamni ekran sam od sebe jedva vidim bilo sta. A pojacan na max. Prvo mislio kamera baguje snima tamno,kad vidim i ikone posle. Restatujem minut bljesti I sam od sebe se smanji. S20 plus model, poludeo sam sa S9 nisam imao nikad ovakav problem

I na mom S20+ iz vipa ima opcija za esim e sada da li radi ne znam. Izasao je i update za april upravo pa cu da vidim da li je resen problem sa osvetljenjem, mislim danas prvi dan da je 25 stepeni i sunce, i obruka se telefon.

To je nažalost radi sensora sto je u ekranu jer je jako slab i nije osetljiv kao na S9 nažalost. Bolji od S10 ali.....Veoma je spor na S20 seriji.

Ja kada upalim kameru i max na ekranu usija se pravo, mada sam testirao i u kuci kamera upaljena čim preko 20-30 sec osjeti se kako greje, vani je još gore.

Evo ja danas izasao na sunce malo da snimam dete kad on zatamni ekran sam od sebe jedva vidim bilo sta. A pojacan na max. Prvo mislio kamera baguje snima tamno,kad vidim i ikone posle. Restatujem minut bljesti I sam od sebe se smanji. S20 plus model, poludeo sam sa S9 nisam imao nikad ovakav problem

I na mom S20+ iz vipa ima opcija za esim e sada da li radi ne znam. Izasao je i update za april upravo pa cu da vidim da li je resen problem sa osvetljenjem, mislim danas prvi dan da je 25 stepeni i sunce, i obruka se telefon.

Ios je prbl,al ok i to je druga tema,mozda poprave to sve vremenom na 20 seriji al je neverovatno da isti problemi traju generacijama i generacijama na Samsungu.

mislim dok samsung ne predje na snapdragon i bolju optimazaciju software nema tu sreće, očigledno imaju problema i kao što su drugi naveli kada prestanemo da kupujemo, ja prvi tek onda možda se nešto promeni. Do tada čekamo sledeći updejt.....

Taj YT premium je još od prošle godine i s10 serije :)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Nisam znao. Odlicna stvar sto je premium na svim uređajima ukljucujuci i ios.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Pazario danas S20+, ima e-sim.
Hvala svima na pomoći.
Aktivirao ga u roku od 5 sekundi, i ostao slot za sd.

Samo za skoro kupljene telefone.
3183dec98f3cfbc015e00dc86416dcd2.jpg

@goranbgd Kažemo ti mi, svi imaju samo ovi naši u Samsungu to ne znaju. Nek te služi lepo

Ja ne znam kako vam prošle godine u Samsung members nije izlazila ta promocija. Stizali i mejlovi da se aktivira.

Ta promocija postoji od s10 serije. Aktivirao sam je po kupovini S10 Plus i koristio YouTube premium 4 meseca besplatno. Posle toga premium članstvo se naplaćuje 750 din mesečno.

Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk

Ako mogu da pitam...
Da li e-sim radi bez interneta?
Kako sam skapirao da radi

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Moraš da imaš internet konekciju da bi se povezao (Wifi ili druga kartica). Nakon toga, kao da si ubacio fizički sim karticu. Telefon sam ima čip u sebi.
Bukvalno je sve isto kao sa fizičkim sim-om.

Pitanje:
Verovatno je već bilo ovde negde, ali nisam uspeo da nađem.
Kad pošaljem video preko Vibera ili slično, onaj ko dobije ne može da otvori, ako ima neki stariji telefon.
Nije mi se to dešavalo sa S9 i S10.
Ako može neka pomoć kako da setujem video da mogu da delim.

Meni se to desavalo i sa s9..

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Pitanje:
Verovatno je već bilo ovde negde, ali nisam uspeo da nađem.
Kad pošaljem video preko Vibera ili slično, onaj ko dobije ne može da otvori, ako ima neki stariji telefon.
Nije mi se to dešavalo sa S9 i S10.
Ako može neka pomoć kako da setujem video da mogu da delim.
Da nije u pitanju HEVC format, pa da stariji telefoni ne mogu da ga otvore?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Dvoumim se izmedju S20 i S20+ pa bih želeo malu pomoć na sledeća pitanja

1. ToF senzor - Koliko zaista pravi razliku na slikama, s' ozbirom da se na S20 koliko sam video bokeh pravi softverski, odnosno da li je to značajna prednost + modela?

2. Kako cela S20 serija nema podršku 120Hz na QHD, interesuje me da li je primetno spuštanje rezolucije na FHD ili je to potpuno zanemarljiva brojna činjenica?
*I da li je vidljiva značajna razlika izmedju prikaza ekrana na ova 2 telefona (u 120Hz FHD), s' obzirom da je razlika u display dijagonali 0.5" pa je logično da uverljiviji prikaz bude na manjem telefonu. Da li su to realne velike razlike ili samo fiktivne činjenice?

Jedno hipotetičko pitanje. Ako telefon ima esim mogućnost, da li uz dve sim kartice možete da imate mogućnost da imate 3 mobilne mreže? Npr. esim - VIP, sim1 - mts, sim2 - telenor

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Dvoumim se izmedju S20 i S20+ pa bih želeo malu pomoć na sledeća pitanja

1. ToF senzor - Koliko zaista pravi razliku na slikama, s' ozbirom da se na S20 koliko sam video bokeh pravi softverski, odnosno da li je to značajna prednost + modela?

2. Kako cela S20 serija nema podršku 120Hz na QHD, interesuje me da li je primetno spuštanje rezolucije na FHD ili je to potpuno zanemarljiva brojna činjenica?
*I da li je vidljiva značajna razlika izmedju prikaza ekrana na ova 2 telefona (u 120Hz FHD), s' obzirom da je razlika u display dijagonali 0.5" pa je logično da uverljiviji prikaz bude na manjem telefonu. Da li su to realne velike razlike ili samo fiktivne činjenice?

Oba ekrana su fantastična, nećeš primetiti nikakvu razliku, uzmi koji ti odgovara veličinom. Odličan je i bokeh na oba, nemaš brige oko TOFa.

Nisam kod mene to primetio za sada

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Vrh Dno