Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Meni jedino smeta na S20+ sto na rucnom podesavanju osvetljenja preko dana na jakom suncu ono prosto ne radi,kako se pomeris iz hlada na sunce bljesne,kako se pomeris sa sunca u hlad odmah spusti i to se vidi bas,iata prica je bila i na N10,trazim command line da pustim preko adb-a al nemam srece da nadjem ne znam ni dal ce moci bez root-a

To za kameru je i Anandtech danas potvrdio u svom testu. Bas sam se iznenadio, snapdragon je do sada bio uvek bolji.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Da vam kažem iskreno bacio sam oko na par fotografija koje je napravila supruga na dnevnoj svetlosti, nivo detalja je zaista brutalan na 108mp, kamera je baš ono, au...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Da vam kažem iskreno bacio sam oko na par fotografija koje je napravila supruga na dnevnoj svetlosti, nivo detalja je zaista brutalan na 108mp, kamera je baš ono, au...

Pa ja sam govorio da ce preko dana 108 da ubija,logicno nije za teze scene nema i logike.Ultra je vrhunska samo cena da spadne.[emoji3]

Naravno prica se svuda i na svim forumima cak o tome pricaju yt-eri kojima je samsung tihi sponzor. Jedino se ovde popije ban ako se o tome pise. Treba pustiti ljude da kupuju EX a ne da im se lepo ukaze na mane istog soc-a. Pa i Koreja je dobila sd, nisu hteli da kupuju ex

Poslednja izmena:
Nije problem da neko napise poređenje, ali na svakih nekoliko stranica neko kuka o tome kako nas u Evropi varaju. Nažalost, to je poslovna politika Samsunga i od spamovanja jedne teme nema neke koristi.

Pametno da neko povede računa, ubiše sa jednom istom pričom 15 dana kao papagaji

Valjda ce Samsung kroz neki budući update osloboditi potencijal tog novog senzora na ultri, za 1400 evra sam očekivao više. Sem većeg ekrana i malo bolje baterije, ne dobija se ništa u odnosu na s20/s20+ a doplata je ogromna.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Nema sanse, to će da urade za novi note

Uvijek ista prica. To ce za note, vec 4 godine i nista.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Našao sam snap iz kine, sm-g9801 mislim da pazarim ali cuo sam negde da s10 iz kine imao neke male probleme, kao tastatura razmak je bio manji nego kod internacionalnog modelia.

Dali neko mozda zna? Ili ima ovaj model? Nebi volio da s20 kineski ima taj problem.

Jeste, N10+ iz HK je imao malo drugačiji raspored, koji god jezik na Samsung tastaturi namestiš.

Opet, to nije problem, jer uvek možeš da instaliraš bilo koju drugu tastaturu.

Pada cena kao i uvek kod Samsunga.
U Austriji je već sada teoretski moguće zameniti iPhone 11 128GB za Galaxy S20 preko oglasa tj. već ga ima za 700€.

Poslednja izmena:
Kriza cini svoje a mislim da bi i bez krize jako lose prosli sa S serijom

Nikad brze cijena nije pala S seriji. Ovo do juna 500 eura.Zalosno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mene Ultra ni najmanje ne zanima. Običan S20 mi perfektno leži u ruci, ali mu je baterija očaj. Plus mi je na gornjoj granici, ali exy+4500mAh biće solidna baterija. Realno preko 550e i ne vredi dati za Plus model.

Resetovace ih kriza sve nece moci da divljaju sa cenama ovako ,na zalost i nas ce resetovati,inace i meni je s20 plus najbolji od s serije,sti vizuelno sto erginomski i mislim da kad mu padne cena na tih 550 e da ce to biti sjajna kupovina

Poslednja izmena:
Meni je on nekako zlatna sredina. Jedino što pozadi nije baš preterano lep ali šta je tu je.
Moraću malo više da se upoznam sa autonomijom i kamerama. Ali ako ubace onaj 90hz mod pa autonomija ima da bude ekstra i na exy.

U Australiji s20 je $1199 Aud mada daju galaxy buds+ sa kupovinom

S20 ultra je $1999 Aud mada teško je naći gde ima jer su imali nekih problema sa dostavom.

Čekamo ovaj novi update kažu da baterija bolja pa jedva čekam da probam.

Evo stigao atct update, sada da vidimo da li se išta popravilo, nadam se baterija....

Pa što bi ako su svi native duos sa fizičkim karticama?!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno