Ja za sada jedine zamerke imam na senzor za otisak prsta i na leđa koja su previše klizava. Otisak prsta em što sporo radi em često ni ne prepoznaje. Prvo sam registrovao samo jedan prst jednom, pa onda jedan prst više puta pa pročitah negde da se softver uspori ako ima više registrovanih otisaka pa sam opet vratio na jedan ali isto mu dođe.
A poleđina je za moj ukus i previše klizava. Ispadao mi je jedno desetak puta, srećom prođoh sa par manjih ogrebotina ekrana vidljivih pod nekim čudnim uglovima, inače u svakodnevnoj upotrebi neprimetnih.
Dolazim sa S8 gde sam se navikao na fizički senzor za otisak, koji doduše isto nije bio nešto spektakularno brz ali kada se utrenira mišićna memorija funkcionisao je dosta pouzdano. Takođe, nije mi se dešavalo da mi ovoliko ispada, inače sam pažljiv, ali kada ga stavim u džep uniforme koja je inače široka i malo se savijem odmah ispada. Uzeh Nillkin Frosted Shield nakon svog tog ulupavanja, sada je ok.
Sa baterijom sam zadovoljan, u smislu da nisam očekivao čuda već čisto da bude ok. Otprilike nakon 14 sati na poslu, sa uključenim 4g, auto brightness i 96Hz vratim se kući sa oko 30% baterije što mi je značajno bolje nego sa S8 koji je morao odmah na punjač. Screen on time zavisi, može oko 4 i po sata da izgura u tim uslovima do kraja. Sigurno i više ako ga prebacim na 60Hz ali nema šanse za to

. Na wifi kada sam kući ide između 5 i po i 6 sati, ne više. Isključio sam preko Package disabler dosta nepotrbnih Samsung stvari kao i Google app i Facebook koji žderu bateriju. Ne igram igrice, već ono, društvene mreže malo jutjub i neki generalni browsing.
E da, ovo sve pišem za običan S20.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk