Iako smatram kompletnu S20 seriju promasajem, msm da preterujete zestoko. Sta ste ocekivali od Samsunga? 10sati Sot? Sto koristite Samsung i godinama se susrecete s istim problemima? Kad vidim necije koriscenje telefona ovde, zapitam se, da li ovaj covek ima zivot? To je 3h Netflix, 2 sata dizer, 3h instagram. Da li se nekad zapitate da li je telefon namenjen da pojedincima bude dnevno zabaviste ili je to ipak samo jako dobar telefon? O ceni nemojte pricati sad jer vas niko ne bije po usima da kupite, imate za 200e telefone za 5000mah pa uzmite i jedana takav za jahanje. To sto se smatra bitnim, nije bitno cim proizvodjac do sada to nije sproveo. Sprovesce kada 90% korisnika bude jahackog temperamenta prema telefonu, sto hvala Bogu jos uvek nije slucaj. Idite napolje, silent i zivot u ruke.
Generalno, često se slažem sa tobom, ali ovde ne u potpunosti.
Jeste dosadno plakanje o SoT-u, mada koliko vidim svi korektno pričaju i nema smorova i trolova, što toplo pozdravljam.
U vremenu kada je i AjSmor počeo da roka na najjačem a i slabijim modelima optimizaciju i jaku bateriju, mislim da je manje dopustivo da nosiš struju u džepu kada furaš flagship celog dana.
Tu mora biti YT, poziva, lošeg signala, menjanja baznih stanica, gomila kominikacija i društvenih mreža, igrica na pauzi, kafenisanje naveče, svašta ponešto, ako kod mene i tebe to nije slučaj ne znači da kod 90% korisnika nije tako.
Prešao sam na Huawei zbog kamera i sunce me obasjalo što se tiče baterije. Nije da se slažem sa "ubij sve u background" filozofijom, jer većina korisnika neće to isključiti ali mene baterija više ne boli i to je važno.
Zaključak je da bi Samsung morao da poradi na tome.
Mada, dobro si rekao, ako ne voliš nemoj ni da voziš... Kad im odu ljudi, slično meni, u prodavnicu preko puta pa zasvrbi, uradiće nešto. Makar bio i udeo nametanju sankcija komšiji preko puta. [emoji3] Ako ne mož da ga prestigneš probaj da ga sapleteš, može da posluži ali nema napretka.
Послато са SM-A105FN помоћу Тапатока