Imam S20+ vec 7 dana, presao sam sa S9+ i utisci su da je ekran jedno 20% bolji, bela je dosta bolja i jace je osvetljenje , u ruci lezi skoro isto kao S9+. Kamera je za nijansu bolja i brze fotka na dnevnom svetlu , vecina slika deteta su ostre, u stanu kad je mracnije isti problemi kao i svi sto imaju, umeju da budu mutne slike. 120hz je najveci utisak ostavilo i dalje na mene, ali na 120hz mi jede bateriju. Baterija mi inace i na 60hz ne traje nesto duze nego na S9+ ali dosta mi je telefon u ruci i prebacio sam sve apps sa S9, videcemo kad se malo stabilizuje. Recimo nocu kad gledam Netflix mi je potrosio za 2 sata oko 9 posto baterije sto je dosta bolje od S9. Mozda mi se cini ali deluje da se telefon u nekim trenucima za nijansu vise greje nego S9+. Prijem signala za sada odlican, ali VIP gde zivim inace ima dobar signal pa kad budem isao negde poredicu. Mislim da prelazak sa S10 ili Note 10 je bespotreban mozda jedino taj ekran od 120hz ostalo je sve slicno. I da nudi mi sam kad sam napolju da slikam sa telefoto kamerom, napise da ce uhvatiti mnogo vise detalja sa tom(zbog 64MP). Sa zumom nisam nesto odusevljen ali ono za neko zezanje moze da posluzi, ali drugarica ima p30 pro i danas sam poredio i p30pro ima mnogo ostrije slike kad se zumira kontam da je tu vec ultra za poredjenje.