Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Izgleda da je samsung sa S20 ultrom totlano promasio telefon, gledajuci sta je Rus sve pokazao na videu veliko razocaranje za samsung korisnike posebno sta daju za abnormalne pare.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Od pre 3 nedelje:

JqQR9Z2.jpg

Pa ko je slusao sta prica Rus neka uporedi.

Može da piše ko šta hoće, uglavnom :

- Baterija je malo bolja u odnosu na N10 sa identičnim postavkama + LED Cover + 120Hz
- Najviše se grejao prilikom prvog set up-a , posle toga probao po 15-20 minuta you tube, instagram i neku igricu Hill Climg Racing i telefon
se ne greje ništa više od N10 u principu malo više nego što se zagreje kad se nosi u prednjem džepu od pantalona.
- Na prvu loptu kamera je bolja u noćnim uslovima, brže fokusira i generalno mislim da su malko bolje slike nego na N10 (pričam kad je sve na auto)
- Što se tiče cene, cena je manje više ista kao i što je bila za S10+ a S20+ mu je direktan naslednik po meni.
- Složiću se sa ostalima da cene lagano ali sigurno probijaju stratosferu (a da nema po meni nikakvog određenog razloga za to)

I da naglasim, ovo su moji prvi utisci, videćemo posle nedelju dana korišćenja ...

Ma exy prijatelju, odakle mi zmaj ;)

Uporedi S20+/N10 selfie kameru u kucnim uslovima sa srednjom jacinom osvetljenja,uporedi jacinu signala ima li boljitka,i uporedi na Auto modu slikanje kucnih ljubimaca/Dece generalno moving objects, ja kontam da u odnosu na N10 nema nikakvog poboljsanja al bih to voleo da cujem od nekog neplacenog odavde,meni dovoljna 3 razloga da ne prelazim..

Hoću naravno čim ugrabim malo vremena ... mada N10 je generalno prošao veliki put sa Pie na Android 10 i nekih 7 ili 8 update-a pa nekako mi nije
poređenje 1 na 1 ok u ovom trenutku .... siguran sam da će biti nekog pomaka na bolje kako budu peglali update-ove, uostalom i praksa do sada je pokazala
da ima razlike u osnovnom firmveru i zakrpama koje dolaze kasnije, u principu na bolje ali neki put i na gore :) videćemo ....

Uporedi S20+/N10 selfie kameru u kucnim uslovima sa srednjom jacinom osvetljenja,uporedi jacinu signala ima li boljitka,i uporedi na Auto modu slikanje kucnih ljubimaca/Dece generalno moving objects, ja kontam da u odnosu na N10 nema nikakvog poboljsanja al bih to voleo da cujem od nekog neplacenog odavde,meni dovoljna 3 razloga da ne prelazim..

All Samsung Galaxy S20 phones suffer from a terrible front camera bug that will ruin your selfies

N10 vs S20+ selfie srednja osvetljenost u dnevnoj
20200311_155919 N10.jpg
20200311_160028 S20+.jpg

brzinski sam uploadovao .... ne znam kako da okrenem ....

Mlađeg sam nagovorio da igra malo, mačku ne mogu da nađem trenutno :D

Za kolegu djape08 i ostale

Najlepše molim da se moji postovi ISKLJUČIVO shvate kao neki info/pomoć pri odlučivanju za kupovinu ili odustajanje od kupovine a ne kao "puvanje" vidi šta ja imam !!!

Poslednja izmena:
N10 vs S20+ selfie srednja osvetljenost u dnevnoj
Pogledajte prilog 282639
Pogledajte prilog 282640

brzinski sam uploadovao .... ne znam kako da okrenem ....

Mlađeg sam nagovorio da igra malo, mačku ne mogu da nađem trenutno :D

Za kolegu djape08 i ostale

Najlepše molim da se moji postovi ISKLJUČIVO shvate kao neki info/pomoć pri odlučivanju za kupovinu ili odustajanje od kupovine a ne kao "puvanje" vidi šta ja imam !!!
Pa bolje ovde deluje prednja na s20+,ne vidim cemu pljuvanje toliko prednje kamere koja je sasvim dobra.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pa bolje ovde deluje prednja na s20+,ne vidim cemu pljuvanje toliko prednje kamere koja je sasvim dobra.

Upravo sam se zato i potrudio da svi vidite o čemu se radi pa da procenite sami .... a uvek će biti pljuvača .... i onih koji hvale.

Edit: jačina signala (4G) je za nijansu bolja, stabilno 4 crte na 4G+ dok N10 ima 3 crte ... trebalo bi da je obrnuto jer carier je na N10 Telenor/SEE
a na S20+ je AUT/SEE

Poslednja izmena:
Mulja i dalje brze objekte ne moras macketinu da trazis :D,ok a prijem n10 vs s20?

Mulja i dalje brze objekte ne moras macketinu da trazis :D,ok a prijem n10 vs s20?

Mulja, ni meni se to ne sviđa, ali bar ono što je čisto je sa više detalja i fotke su malo svetlije. Mislim da sam skinuo sport mode za kameru kad sam slikao decu
dok su bila mlađa i bilo je baš ok, nije bilo toliko muljanja. Editovao sam post iznad što se tiče kvaliteta signala.

Slične fotke sam dobijao sa Pokom/mi8 sa gcam. Ne znam može li bolje od ovog(možda boje eventalno) na telefonima..

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Vidi, sve je to slično danas, ne očekujem da naredna generacija pokida ovu sada kao što nije ni ova sada pokidala prethodnu.
Generalno sve to ide malim koracima ... ja sam to ovako uporedio ukratko, tj koji su benefiti nove serije:

S10e - klasa/cenovna klasa za sebe
S10 - S20 ~ veličina ista, ekran veći, bolja rezolucija, dizajn bolji (manja zakrivljenost ekrana), 120Hz, kamera malo bolja, baterija malo jača, cena malo veća .
S10+ - S20+ ~ sve isto kao i ovo gore
S20 Ultra - klasa/cenovna klasa za sebe

U principu bi i meni odgovaralo da su cene S20 serije niže za 10 /15 /20% ali po meni nije to realno očekivati i taj film verovatno neću skoro gledati :D

Hoću naravno čim ugrabim malo vremena ... mada N10 je generalno prošao veliki put sa Pie na Android 10 i nekih 7 ili 8 update-a pa nekako mi nije
poređenje 1 na 1 ok u ovom trenutku .... siguran sam da će biti nekog pomaka na bolje kako budu peglali update-ove, uostalom i praksa do sada je pokazala
da ima razlike u osnovnom firmveru i zakrpama koje dolaze kasnije, u principu na bolje ali neki put i na gore :) videćemo ....
Možeš li malo opširnije o ovom velikom pređenom putu vezano za N10 prelaskom sa A9 na A10? Šta je to drastično unapređeno, popravljeno? Iskreno me zanima, možeš i na pm ili u n10 temi napisati da ne spamujemo s20 temu. Hvala.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

S10 lite ubija sa baterijom. I 45W punjenje uz punjac koji se mora dokupiti :S I da ima SD855

Poslato sa STK-LX1 pomoću Tapatoka

@Proday
Ma mislio sam na veliki broj update-a i prelazak sa A9 na A10 a za S20 nisam uradio ni jedan update, sve fabrički.
Svi znamo da update-ovi generalno donose neka sitna poboljšanja, opcije itd. kao što sam već rekao.
Poboljšanja na N10 sam video u samom UI-ju, brzini rada telefona, dužini trajanja baterije ... update od decembra je recimo skratio životni vek baterije
ali je sve došlo na svoje mesto posle februarskog update-a.Kamera je tačnije i brže fokusirala, noćne fotke su bile solidno bolje sa prelaskom na A10 ....
Iz svega toga sam zaključio da treba i S20 seriji dati malo vremena da se sve to ispegla i legne na svoje mesto, mada i sada već vidim da je 90%
pljuvanja od raznih ljudi na you tube-u i po nekim sajtovima u najmanju ruku neosnovano.To što je Samsung tako pompezno i agresivo najavljivao S20
seriju pa su ljudi očekivali revoluciju u kvalitetu slika na mobilnom telefonu samo govori o tome da im je marketing dobar i da su danas tu gde jesu i da im nije
problem da tresnu cenu od 1.500€ i više za novonastali model Ultra u S seriji.Veoma mi je krivo što nije svugde zastupljen zmaj jer se malo osećam prevareno
kad plaćam istu/ višu cenu za isti uređaj a slabijih overall performansi ...

20-ak minuta cackao S20+ i S20Ultra (Zmaj Jovina VIP, NS) a pored N10+
Dobri su S20, imaju neke prednosti ALI nisam siguran da su toliko bolji koliko su skuplji, cak stavise mislim da je N10+ SnapDragon sad BestBuy od Samsunga (ili S20+ SD ako se negde nadje)

Uzeo plus-a u nekoj ludoj zameni danas,pa koga sta interesuje nek pita mada je jos rano nemam ga ni 2h al odmah da vas razocaram za prijem (Telenor) isti kao na Note 10 nema promena :D

Uzeo plus-a u nekoj ludoj zameni danas,pa koga sta interesuje nek pita mada je jos rano nemam ga ni 2h al odmah da vas razocaram za prijem (Telenor) isti kao na Note 10 nema promena :D
Sta si menjao note 10 plus za njega?Kako ti se cini generalno na prvu nasparam nota.[emoji3]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Aviv Park Zvezdara ako se ne varam :). Malo su mutnjikave fotke. Nemirna ruka ili?

Nazad
Vrh Dno