I mene zanima, ja zivim u DE a neznam... [emoji846]Ako moze link gde to u EU ima S20+ za 760e, sledece nedelje putujem u DE...
Uporedi S20+/N10 selfie kameru u kucnim uslovima sa srednjom jacinom osvetljenja,uporedi jacinu signala ima li boljitka,i uporedi na Auto modu slikanje kucnih ljubimaca/Dece generalno moving objects, ja kontam da u odnosu na N10 nema nikakvog poboljsanja al bih to voleo da cujem od nekog neplacenog odavde,meni dovoljna 3 razloga da ne prelazim..
Pa bolje ovde deluje prednja na s20+,ne vidim cemu pljuvanje toliko prednje kamere koja je sasvim dobra.N10 vs S20+ selfie srednja osvetljenost u dnevnoj
Pogledajte prilog 282639
Pogledajte prilog 282640
brzinski sam uploadovao .... ne znam kako da okrenem ....
Mlađeg sam nagovorio da igra malo, mačku ne mogu da nađem trenutno
Za kolegu djape08 i ostale
Najlepše molim da se moji postovi ISKLJUČIVO shvate kao neki info/pomoć pri odlučivanju za kupovinu ili odustajanje od kupovine a ne kao "puvanje" vidi šta ja imam !!!
Pa bolje ovde deluje prednja na s20+,ne vidim cemu pljuvanje toliko prednje kamere koja je sasvim dobra.
Mulja i dalje brze objekte ne moras macketinu da trazis,ok a prijem n10 vs s20?
Možeš li malo opširnije o ovom velikom pređenom putu vezano za N10 prelaskom sa A9 na A10? Šta je to drastično unapređeno, popravljeno? Iskreno me zanima, možeš i na pm ili u n10 temi napisati da ne spamujemo s20 temu. Hvala.Hoću naravno čim ugrabim malo vremena ... mada N10 je generalno prošao veliki put sa Pie na Android 10 i nekih 7 ili 8 update-a pa nekako mi nije
poređenje 1 na 1 ok u ovom trenutku .... siguran sam da će biti nekog pomaka na bolje kako budu peglali update-ove, uostalom i praksa do sada je pokazala
da ima razlike u osnovnom firmveru i zakrpama koje dolaze kasnije, u principu na bolje ali neki put i na gorevidećemo ....
Sta si menjao note 10 plus za njega?Kako ti se cini generalno na prvu nasparam nota.[emoji3]Uzeo plus-a u nekoj ludoj zameni danas,pa koga sta interesuje nek pita mada je jos rano nemam ga ni 2h al odmah da vas razocaram za prijem (Telenor) isti kao na Note 10 nema promena![]()
Ima li kakve razlike u kvalitetu slike sa novim senzorom?[emoji3]Ovo ultrawide i night mode.Sad se cak nisu ni mrdali![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari