Planiram da uzmem S20 preko mts-a, a koristio bih ga sa telenor karticom pa me interesuje da li su prošle godine S10 modeli iz mts-a bili zaključani ili ne?
Sutra ce @zoreli da postavi fotografije, trajanje baterija....Okači da vidimo te fotke. Ja ne moram ni da ga probam već znam kakvu kameru ima i koje su mogućnosti. Dok neki pak ne mogu da provale ni dok je imaju u rukama.
Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Mislim da bi trebao da isključiš drugu sim karticu radi realnijeg testa SoT-a.Tu su oba , poređenje - izgled i veličina , baterija još nek se prilagodi dan dva ali evo trajanje (od 100% do 50% 3,5-4h SOT mix 4G i WIFI sa 120hz) , okačiću kasnije i fotke sa kamere .![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from Samsung Galaxy
Samo ta opcija i postoji uz 120hz120hz na fullhd?
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Pa vidiš da ima dve mreže...doduše obe polužalosne što verovatno dodatno ubija bateriju!Jel to SOT sa dve sim kartice?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Realnije po koga? Meni je skroz super što čovek ima dve kartice i pali sve živo (da ne kažem ne štedi). Uvek je najbolje videti rez u najgorem scenariju, posle znaš da tebi samo bolje može da bude. Ja još samo da dočekam da vidim na 15% otprilike preostale bat koliko je izgurao tel i koliko % padne u toku noći (tipa 8-9h) dok se spava i ne dira isti...msm svejedno ga neću kupiti ali su mi to uvek najbitniji podaci i merilo.Mislim da bi trebao da isključiš drugu sim karticu radi realnijeg testa SoT-a.
Kod mene se primetno smanjio, uprkos odličnoj bateriji, dok sam aktivno koristio drugi sim.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari