nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Zum je odlican, samo da @zoreli ostavi linkove za realnu velicinu slika i vidice se jos bolje. Svaki dan mi je njegov telefon pred ocima posto se poznajemo i odlicni smo prijatelji. Po meni zum 10x odlican, ne gubi kvalitet ali preko 30x se vidi pad kvaliteta.Zum je vrhunski, pogotovo sto kacis preko Tapatalka, koji kompresuje slike do besvesti.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Za šta se koristi 5/30/100x zum na mobu?
Lol, kakva inovacija, pobedila slika.
Jedan minut sam koristio telefon i nisam video 120Hz prednost. Više sam primetio spuštenu rezoluciju nego boljitak veće brzine osvežavanja.
Final words
Our early assessment of the Samsung Galaxy S20 Ultra's camera has us cautiously excited but also underwhelmed - about equal parts of those. We didn't expect it to be capable of doing 100x zoom and it really isn't, not even close - so why the stupid branding? On top of that, it's unpleasantly, but also predictably, somewhat handicapped when doing the 2x zoom most folks coming from other phones would be used to.
On the other hand, we are getting pretty solid zoom capabilities in the much more interesting 4x-5x region. Even more importantly, these extend into the night as well. A quick comparison against possibly the only other mainstream 5x competitor at the time, the Huawei P30 Pro, had the Ultra run pretty much unopposed in low light.
Mogu da peglaju koliko hoće, hardverske nedostatke ne mogu da upeglaju, dual pixel af i dram ne mogu kroz update da ubace u senzor. Po onome što sam video s20 plus je bolji izbor od ultre![]()
https://www.phonearena.com/news/samsung-galaxy-s20-ultra-camera-better-patch_id122540
Peglaju kameru, biće to odlično!
Ja upoređivao prednju na S20+ i na Mi 8 Gcam. Čak i stock MIUI prednja bolje slika. S20+ izgleda toliko jadno i očajno da nemam reči. Bukvalno kao da je slikano sa S4. Mutno, neprirodno, mekano...nije mi jasno zašto to nikako ne srede. Zadnja oštrija ipak i od Gcam, ima napucanije boje ali ne nešto preterano, više detalja ima kada se zumira slika. Jednostavno bolji senzor.Ja ne mogu da razumem zasto gcam hvata onolko detalje na prednjoj? Kosa sa stok kamerom lici na sve samo ne na kosu, dok na gcam izgleda kao prava kosane pricam o ovom modelu,ne znam kako je na njemu, ali na sve prethodne- n9 n10+ s10+ a70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari