Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Što je najgore, ništa spec nisam radio i usijao se. Lokacije uključene i ekran na auto.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Koristim S20+ nekih dvadesetak dana, i nije mi jasno čime izazovete pregrevanje

Bukvalno se ni u jednoj situaciji telefon nije pregrevao. Gejming, korišćenje na jakom suncu, surfovanje, multimedija, čak i kada sam telefon po 2-3 sata drndao apsolutno ništa.

Jedino gde sam primetio neko zagrevanje je bio momenat kada sam pokušavao da slikam "macro" fotografije sa zumiranjem i to nakon nekih sat vremena konstantnog slikanja insekata.
Isti slucaj cak i leti kad je 35stepeni napolju nikad mi se tel nije pregrejao,svasta ce ovde napisati.Isto sam pisao skoro i za s20 plus u vise navrata sam ga bas forsirao i nije se nijedanput zagrejao mnogo.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Isto sam na s7e i s9 non stop ovde na forumu citao kako se pregrevaju.. Ja to nikad nisam osetio. Telefon je uvek bio hladan kao spricer, jedino se s9 malo grejao kad je snimao 4k60fps..

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Bukvalno čitam komentare i ispada kao da se ne radi o istom telefonu. Hardware-ski verujem da svi imaju Exy, software-ski ako je odradjen poslednji update ne vidim kako je moguće da se uredjaji totalno drugačije ponašaju

E to ni meni nije jasno iskreno, ali verujem da se vama ne greje. Očigledno postoji dosta faličnih telefona u tom smislu. Mislim mene boli uvo, to je službeni telefon, nego eto iznosim utiske da mogu ljudi da vide šta je moguće da im se dešava.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Na starom Mi 8 imam sve isto kao na S20 Ultri i hladan kao špricer. Subjektivni osjećaj ne može biti u tako velikom rasponu da je meni vruće ono što je nekome hladno, tako da možemo to isključiti. Jedino ako koristite neke debele futrole...ja ne koristim ništa na Ultri ni na S20+

Ja lično koristim i futrolu, neke prosečne debljine recimo, tako da mogu slobodno da kažem da nije ni do toga. Još uvek nerešiva enigma.

Sta je tu neresiva enigma,skines gsam battery monitor i pratis uvek temperaturu kolika ti je odredjenom koriscenju.

Sta bi na kraju sa qhd i 120hz?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Primetio sam i da je menadžment RAM-a lošiji nego na N10+. Često, šta više konstantno iznova pokreće veliki broj aplikacija, iako sam iz nje izašao pre tipa pet minuta.

Čak sam i promenio optimizaciju, spustio ga na 60Hz i stavio high performance mode da konkretno uporedim, ali džaba.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Cudi me to,trebalo bi da bude gotovo isto kao na notu,meni na notu na optimised podesavanjima radi RAM pokrenem bas dosta app nijednu ne ocitava odma je tu.

Steta sto se tesko nalazi samsung ss SD kod mas,spreman sam za rizik i bez garancije al ga nigde nema,neka ultra se pojavila na oglasima sa SD al preveliko je to

Juče je na oglasima bio jedan S20U SD vakum po ceni od 1000e. Ono što mi je upalo u oči je da u tekstu oglasa stoji da ima dve godine garancije i domaći fiskalni račun.

Kako li je taj stigao ovamo kada nema letova i to jos sa fiskalnim i garancijom od dve godme. Pre ce biti da je to varijanta APP

E nemam pojma, sad sam ga opet tražio na kp ali ga nema u ponudi. Da li SD verzija ima Dual sim sa prostorom za umetanje dve sim kartice?

Ima ,imao ja note 10 plus dual sim sd,radi se za Hong Kong i ako se ne varam za Singapur,neka me ispravi neko ako gresim za Singapur

Jeste ,ali Hong kong je dual sigurno SD varijanta,bar je na note 10 plus tako bilo

Ne piše da je fizički dual sim što može da znači i da je iz Usa tj sim+esim

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Može se naći SD verzija na stranim sajtovima poput ebaya, u normalnom cenovnom rangu. Jedino nisam siguran kako bi prošlo oko carinjenja.

Pojavi se nekad i kod Iraca SD865.
101266f71853050439cf150c081bf91b.jpg

To ili neko ne znajući kopira text USA specifikacija. Dok neko ne potvrdi konkretno u oglasu, ne bih bio siguran :)

Ljudi, je l ima nekih poboljsanja za s20/s20+, da nije neki update resio probleme oko baterije i pregrevanja, koliko izvlacite prosecno sot?
Nasao sam neku temu na netu gde ljudi sa exynos procesorima izvlace po 6-7 sati sota pa rekoh mozda ima nade za ovaj telefon...

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

S20 plus imam sasvim ok bateriju,za s20 obican ne znam.

Ljudi, je l ima nekih poboljsanja za s20/s20+, da nije neki update resio probleme oko baterije i pregrevanja, koliko izvlacite prosecno sot?
Nasao sam neku temu na netu gde ljudi sa exynos procesorima izvlace po 6-7 sati sota pa rekoh mozda ima nade za ovaj telefon...

S20+ izvlači 6-7h sota, i nakon mesec dana korišćenja mogu reći da ima vrlo pristojnu bateriju. Neće ti trajati 2 dana ali dan ćeš izgurati gotovo uvek. Ako baš baš imaš neki nesvakidašnji splet okolnosti u danu gde si prinudjen da baš intenzivno koristiš telefon, na 30% vratiš na 60Hz i bez razmišljanja će te telefon služiti do kraja dana.

Što se pregrevanja tiče, nisam imao nikakvih problema, telefon je u tom smislu čist

Pogledaj moje postove na temi, kačio sam za bateriju. Za sada, solidno.
Pregrejavanje nisam iskusio ali vrlo retko igram igrice tako da i nisam neki reper.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Ja sam ga jutros u 6 skinuo s punjača, nešto malo se kretao, dve kartice jedna 4g, druga 2g, BT i evo 10 sati kasnije imam 2.40h SOT, malo razgovora. Ostalo je 45% baterije.

E, stavio sam ga High perfomance, odnosno 60Hz.

Na 120Hz se greje kao lud ako ga koristiš 10 15 minuta aktivno.

Korišćenje kamere duže od 5 minuta počinje da bude zanimljivo iskustvo, jer se temperatura CPU podigne solidno.

Iskren da budem, mnogo zadovoljniji sam bio sa N10+, tako da ovo uskoro ide na doboš.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno