Meni se to dešavalo na MTS mreži, radio sam i reset telefona na fabrička, nekad se desi da moram fizički da izvadim i vratim da bi proradilo. Ovo mi se dešavalo i letos sa dve sim kartice, pritom jedna od sim kartica je bila nova tako da bih islljučio istrošenu karticu kao uzrok.Telefon mi gubi mrežu periodično i izbacuje poruku No SIM card inserted. Zvao s A1 kažu da nije do njih. Ne znam šta može biti problem i da li je neko imao sličnih problema, možda zbog update-a ili nešto. Uglavnom se sve vrati kad se restartuje, ali onda opet isto posle nekog vremena. Kao pokazuje pun signal, ali ne mogu da šaljem poruke ili vršim pozive.
To se meni dešavalo na N9 ranije, nova SIM kartica je rešila problem.Telefon mi gubi mrežu periodično i izbacuje poruku No SIM card inserted. Zvao s A1 kažu da nije do njih. Ne znam šta može biti problem i da li je neko imao sličnih problema, možda zbog update-a ili nešto. Uglavnom se sve vrati kad se restartuje, ali onda opet isto posle nekog vremena. Kao pokazuje pun signal, ali ne mogu da šaljem poruke ili vršim pozive.
Снеп.@mitar1982
Je li Snapdragon ili Exynos verzija?
За сад је све ок, не примећујем нека посебна унапређења, али ни недостатке или проблеме. Драго ми је да Самсунг подршка фукционише добо, осим редовних месечних сигурносних надоградњи и ове главне стижу по плану. Надао сам се да ћемо добити Гугл вести уместо Самсунг Фри, али ништа од тога за сад. Батерија ок, камера иста ваљда...Kakvi su utisci sa SD verzijom? Baterija, kamera...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari