Da li neko ovo koristi i kako pravilno podesiti?Da li da obrisem aplikaciju,jednom dnevno prijavljune da je cpu preopterecn i da treba da se restartuje.
Otkad da SD verzija bude malo toplija(nista ne gledam,samo obicno koriscenje interneta,cak ni na YT nisam isao) bas preko puta kamere i sa ukljucenim 120Hz od juce ujutru do danas evo ostalo 10% a SoT 4.2-4.3h samo 😮💨
Da li da smanjim na 60Hz?
I dalje nemam A13 inace fon je pravljen u Vietnamu a za Irak jebeny!!!
Tako pise na cpu info...koliko je to lose?
Inace 3.godine koristim folije jer sam imao OLED ekrane,sad atavio staklo,da li je moguce da je tolika razlika,malo deluje kao zrnasto,kao mutnije itd....
Msm da cu baciti staklo i vratiti se na foliju.
Imatei neki savet i za bateriji,kako,sta podesiti vezano za samo punjenje?
Nije mi jasno isto kako dok sam pisao recenicu pre ove i kacio sliku,baterija mi je sa 6% pocela da se roza i spala je na 0 za 2-3min maksimalno,gledam i,ne verujem da pada po procenat na svakih 20 sek...i bukvalno uzimam punjac i on pqda na 0 i ugasi se....bas sam 😦😳😕😧😱
Hvala...
Ekstra, gledao sam i ja na GSM Areni ali samo stranicu telefona, ne i ovaj tekst pa sam mislio da vaze ista pravila.![]()
New Samsung Galaxy S20 FE 4G surfaces on Geekbench with Snapdragon 865
Until now, the 4G version of the S20 FE had an Exynos 990 chipset - if you wanted the Snapdragon, you had to buy the 5G model.www.gsmarena.com
Sigurno je došao sa A11. Samo je pitanje da li će ići na 14.
Ma sta mi sve to,vredi kad sam se razocarao...znaci definitivno je kvar neke vrste...ne mogu da verujem.1. Uradi tako, probaj sa ukljucenim 60Hz,
2. stavi na off - AOD (always on display) , sve što ima tamo za off
3. restart telefona,
4. sa vaše slike, ugasite na 3 sliki, prilagodljiva baterija
Pa tako je.Sad sam u dilemi samo sta sam iskljucio,da li sam iskljucio,obrisao...ne znam da li je aplikacija ili nesto u podesavanjima.Imas benchmark testove tipa 3dmark, geekbench... Malo ga optereti testovima, normalno je da ce se ugrejati kad bude pod punim opterecenjem, ali nije normalno da izbacuje neke greske, blokira i slicno.
Sto se tice 60Hz, kupio si tel. sa 120Hz i uzivaj na 120Hz, ako ne moze, znaci da nesto nije u redu sa relefonom. Meni je uvek na 120Hz i imam veci SoT od tvog, jos igram i igrice, a nikad mi nije iskocilo to obavestenje da mi je CPU preopterecen i da restartujem telefon.
Ako factory reset ne bi pomogao, onda je gotovo sigurno neki hardverski problem.
Edit: mozes probati i neku zahtevniju 3d igru, umesto benchmark testova. Kad se ugreje, moze se desiti da padne fps u igri, ali opet ne bi smelo da izlazi nikakvo upozorenje i da se mora restartovati telefon..
da kucnem u drvo...od sinoc od kad se ugasio...iskreno trenutno mi je SMRT ako bi trebao da odradim fabricki zbog svih aplikacija koje imam.Probaj fabricki reset, mozda ga neki gremlin drnda u pozadini
Udji na Gmail na telefonu,
pipni gore desno slovo,
odi na google account,
personal info
skroluj dole dok ne vidis general preferences for the web
idi na preferred Language -> Serbia
usput promeni bilo gde gde vidis Iraq na Serbia ili Srbija, kako god da pise
Jel Exynos ili SD?Video sam to ali ne mogu da nađem nigde 3ći korak: From samsung.com/ae footer click Your Service.
Probao sam lajv čet, tu su me izbacili čim su čuli da sam iz srbije, kao nisu oni nadležni, uglavnom našao sam tel broj podrške pa ću ih zvati sutra.
Sad još da isčačkam srpsku tastaturu da vidim odma ih čćđž ... i swajp tastaturu.
I hvala na pomoći![]()
Evo slika,Gboard deluje kul 🙃Tastatura samo GBoard, ne treba ti druga.
Za CPU instaliraj CPU-Z i proveri da li procesor obara takt, mnogo je 44C za normalan rezim rada
Stiglo i nama Arapima azuriranje, javljam utiske
Ista situacija kao prosli put prilikom punjenja,baterija super do 6%,nakon toga za 2min pada sa 6% na 1%.To znaci!?Kapetane imam utisak da imas jedno 20 nebitnih aplikacija, ne treba ti nijedna od ovih info aplikacija, samo CPU-Z.
Okaci screenshot instaliranih aplikacija da vidimo sta imas instalirano (ako nije problem naravno).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari