Šta je novo?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

3h bude SOT otprilike, uzeo polovan telefon pre 5 dana, nisam ga jos iztesitrao, izdrzi mi 1 dana svakako! ALi gledam mnogo je to mali SOT, vidim da ostali imaju sa EXY i do 4.5h sota!

Ja sam imao taj mob i prodao ga i kupio s22u
Baterija mi je trajala 1,5 do 2 dana , za dan sam je ispraznio samo kada sam kupio telefon
Nešto ti ne radi kako treba sigurno

Screenshot_20221025-090138_Device care.jpg

Prilozi

• Screenshot_20221025-090122_Device care.jpg
    Screenshot_20221025-090122_Device care.jpg
    59.6 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_20221025-090131_Device care.jpg
    Screenshot_20221025-090131_Device care.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 28
  • Screenshot_20221025-090138_Device care.jpg
    Screenshot_20221025-090138_Device care.jpg
    66 KB · Pregleda: 28
Pa ti jako malo koristiš telefon, otud mali SOT. Ne bih brinuo na tvom mestu.

Samo da se pretplatim na temu, uzeo bi telefon tokom sledeće nedelje pa će mi trebati preporuka za prodavca gde može da se uzme SD varijanta.

Mislim da su svi sad SD posto je Samsung jos prosle godine prestao sa proizvodnjom Exy verzije, najcesci i najpovoljniji je G780G model, SD naravno, ali 4g...

A kakva je situacija sa G781B 5G Dual?
Google kaže da je i to SD!

5G modeli su svi SD.
Inace, i na kutiji im pise Snapdragon ili Exynos (bar na mojoj kutiji pise Snapdragon 865).

Telefon mi gubi mrežu periodično i izbacuje poruku No SIM card inserted. Zvao s A1 kažu da nije do njih. Ne znam šta može biti problem i da li je neko imao sličnih problema, možda zbog update-a ili nešto. Uglavnom se sve vrati kad se restartuje, ali onda opet isto posle nekog vremena. Kao pokazuje pun signal, ali ne mogu da šaljem poruke ili vršim pozive.

^ probaj promeniti SIM karticu, možda se onaj bakar izlizao.

Kako? Sim kartica nije nešto što se stavlja i vadi svaki dan pa da se izliže, staviš je kad uzmeš telefon i nema vađenja godinama!
Isto kad kažu "možda je ušla prašina"! Kako kad je sve zatvoreno, ne može da se otvori ni da hoćeš.

^ neka proba nije da odmet, uzme se neka kartica sa kioska i koristi 1-2 dana ako se ne desi onda je SIM. A ako znaš koji je problem reci čoveku da se ne pati.

Nikad nije do A1 kad njih pitas, uvek svale na tebe nekako.

Provaj drugu karticu

Telefon mi gubi mrežu periodično i izbacuje poruku No SIM card inserted. Zvao s A1 kažu da nije do njih. Ne znam šta može biti problem i da li je neko imao sličnih problema, možda zbog update-a ili nešto. Uglavnom se sve vrati kad se restartuje, ali onda opet isto posle nekog vremena. Kao pokazuje pun signal, ali ne mogu da šaljem poruke ili vršim pozive.
Meni se to dešavalo na MTS mreži, radio sam i reset telefona na fabrička, nekad se desi da moram fizički da izvadim i vratim da bi proradilo. Ovo mi se dešavalo i letos sa dve sim kartice, pritom jedna od sim kartica je bila nova tako da bih islljučio istrošenu karticu kao uzrok.

To se meni dešavalo na N9 ranije, nova SIM kartica je rešila problem.

Kod mene (Snapdragon) nema jos... Krajem novembra mi je stigao novembarski update od 200mb. Pretpostavljam da A13 stize krajem decembra za G780G.

Za ovaj moj Snap UAE sve stize poslednje, sreca u nesreci. Pisite ako se desi neka havarija :D

Ја сам већ инсталирао, јављам наравно ако приметим неке проблеме.

Kakvi su utisci sa SD verzijom? Baterija, kamera...?

Jedno pitanje za iskusne.Planiram kupiti S20 FE .Na osnovu IMEI broja dobijam sledece informacije...
Inace dual sim je,snapdragon i ima 8GB/128.
Zanima me da li je ok i da li je velika verovatnoca da je refurbished?Inace starost par mesecica stigao iz HUN...

Mada mi nesto ne pije vodu da je napravljen tek 2022 😂

Prilozi

• Screenshot_20221207_172101_com.android.chrome_edit_587472956981711.jpg
    Screenshot_20221207_172101_com.android.chrome_edit_587472956981711.jpg
    85.6 KB · Pregleda: 15
Телефон се и даље продаје, има га свуда на лагерима (барем 6/128 верзија) тако да се сигурно производио до скоро, а можда га чак још увек и праве.

Kakvi su utisci sa SD verzijom? Baterija, kamera...?
За сад је све ок, не примећујем нека посебна унапређења, али ни недостатке или проблеме. Драго ми је да Самсунг подршка фукционише добо, осим редовних месечних сигурносних надоградњи и ове главне стижу по плану. Надао сам се да ћемо добити Гугл вести уместо Самсунг Фри, али ништа од тога за сад. Батерија ок, камера иста ваљда...

Zna li neko kako da potrazim stalak/drzac za 2-3 telefona,kao sto koroste ovi po UT kada porede snimke kamera sa vise uredjaja?Iskreno,ne znam ni kako se zove ni kako da potrazim.
Da li ima nesto tako kod nas,na AllyExpress recimo za telefon +GoPro?
Unapred hvala!

Pozdrav. Pitanje vezano za S20 FE - SM-G780G - 4G Snapdragon...
Koliko sam upoznat telefon je dosao sa android 11, posto je izasao u maju 2021. posle ostalih. Znaci li da on ide i na A14? Ako je tako onda mi je skroz dobra kupovina za nekih 250€ :)

Nazad
Vrh Dno