Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

HINORX baterija "extended" kapaciteta je ista kao i original Samsungova. Provereno od strane vise ljudi.

Imam problem. Koristim Neat 6.3 od kako je izašao, znači evo tri meseca. Malopre se nakačim na Wi-Fi, uđem u Operu i u tome mi se restartuje telefon. Pojavi se Galaxy S II, zatim Neat logo (i animacija) i posle toga se telefon opet restartuje i sve u krug. Ništa apsolutno nisam čačkao. Da probam sa nekim wipe-om, keša i dalvika? Zbog čega bi ovo moglo da se desi? Pozdrav.

Ko će znati bez loga šta mu je. Probaj wipe oba cache

Evo, posle dvadeset dana opet ista priča. :O Tada sam uradio wipe keša i dalvika i rešio problem. Nije mi se svidelo što sam izgubio poruke i koješta, ali deo sam uspeo da vratim jer sam uradio nandroid backup pre wipe-a pa pomoću nandroid menadžera vratio šta sam mogao. A sad mi se opet isto dešava, malo sam popizdeo. Sale, kako da izvučem taj log, ako će to da otkrije razlog zbog čega se ovo dešava?

Koristim PhilZ i poslednji Neat. Kako tome da pristupim, misliš pošto uradim wipe? Jer ovako je u bootloop-u, mogu jedino nandroid backup da uradim.

Koristim PhilZ i poslednji Neat. Kako tome da pristupim, misliš pošto uradim wipe? Jer ovako je u bootloop-u, mogu jedino nandroid backup da uradim.
Ili logcat izvuci dok je u bootloopu ili pre nego sto uradis wipe aroma file managerom kopiraj data log folder na eksternu pa mount usb i povezi sa pc

setih se ovih starih postova iz jedne druge teme... :d
Sta ces :) Trenutno nemam ni 60.000 na tom romu. A taj tamo rom moze samo da sanja tu cifru :p

Ili logcat izvuci dok je u bootloopu ili pre nego sto uradis wipe aroma file managerom kopiraj data log folder na eksternu pa mount usb i povezi sa pc

Pre nego što si mi odgovorio sam uradio wipe jer mi je trebao telefon jutros, pa nisam mogao da sačekam odgovor. Uglavnom, uradio sam nandroid backup pre wipe-a, da li može odatle da se izvuče sada?

Nisam pratio, pa da pitam, da li je na KK popravljena kamera, ili je ostala kako je bila i pre?

Posle par meseci testiranja shvatio sam par stvari... NeatRom TW je bolji rom. AOSP je mozda brzi, ali baterija, kamera nisu za pohvalu.

1. Nekad se greje nenormalno... uvek radim full wipe.

2. Kamera nije bolja od stock TW kamere, ali je cini mi se malo losija.

3. Fuse daemon bug ili kako vec. Ovaj bug pogadja i9100 i N7000 uredjaje. Desilo mi se par puta da mediascener poludi. Jeste da se uzelim kitkat-a, ali jednostavno kada pomislim na ovaj bug odustanem od flesovanja.

4. Mikrofon se ponasa slabije, valjda zbog losih hakovanih drajvera.

5. Nezvanicni hakovani exynos 4210 drajveri.

Tako rade svi kitkat rom-ovi. Mislim da je bolje ostati na 4.1.2 samsung based rom-ovima, a znamo da je NeatRom v6.3 trenutno najbolji.

Svidjaju mi se update-ovane aplikacije, a jos vise sto postoji mogucbost da se obrisu. Uradio sam full wipe. Par problema samo:

d0b86f1e8e48d708128d1687762fc975.jpg

FC pri pocetnom podesavanju.
01adc17a26da2985d4e48699912d0cec.jpg

FC kada udjem u menadzer zadataka pa u izvrsavanje.
36bf844574d18564786d9ce4ea248eb8.jpg

Sale koji kernel preporucujes za dobre performanse... Philz ili apolo?

Edit: Nemam vise te probleme... Uradio sam full wipe u philz recovery-u. Prvi put je bilo iz dorimanX recovery-a. Nije ni imao opciju za /format preload a toliko baguje i koci pri skrolu na stock rom-u.

Poslednja izmena:
Hvala Sale ;). Sve ok radi i cini mi se da v6.4 brze radi.

6.3 mi radi savršeno, a hvata me neizdrž da probam 6.4. Šta raditi, kojim pravcem ići, nisam pametan...:D Ajd da sačekam da se malo iskristališu iskustva.
Nego Sale, kakva su poboljšanja urađena, i o kojim se optimizacijama radi, pošto nije navedeno u spisku promena u odnosu na prethodnu verziju. :)

Prebacio je neke aplikacije, koje su bile sistemske, u data delu. Tako je oslobodio sistemsku particiju. Mozes da ih brises. Aplikacije su update-ovane.

4f4104accf477872069477738ba7a8ab.jpg

Onda je potpuno "rebuilt-ovao" framework za bolje performanse.

SuperSu v2.02.

init.d tweaks... Nzm sta je ovo, verovatno neka skripta :D

A lockscreen clock bug?
screenshot? da vidim o cemu se radi

6.3 mi radi savršeno, a hvata me neizdrž da probam 6.4. Šta raditi, kojim pravcem ići, nisam pametan...:D Ajd da sačekam da se malo iskristališu iskustva.
Nego Sale, kakva su poboljšanja urađena, i o kojim se optimizacijama radi, pošto nije navedeno u spisku promena u odnosu na prethodnu verziju. :)
eto dobio si odgovor :)

Nije u redu da flesujes bilo sta posle roma pa da prijavljujes bug. Posteno bi bilo da se sam prvo uveris da ta tema koju si flesovao ne utice na tvoj clock. Na xda sam napisao pa cu sada i ovde. Sve sto imate da prijavljujete kao bug, gresku, fc i ostalo...mogu pogledati ISKLJUCIVO posle wipe data i ciste instalacije roma. Ako vidim jednu jedinu aplikaciju, temu, mod instaliranu preskacem taj post
06a96106d98f222efe019ba30701089f.jpg

Nije u redu da flesujes bilo sta posle roma pa da prijavljujes bug. Posteno bi bilo da se sam prvo uveris da ta tema koju si flesovao ne utice na tvoj clock. Na xda sam napisao pa cu sada i ovde. Sve sto imate da prijavljujete kao bug, gresku, fc i ostalo...mogu pogledati ISKLJUCIVO posle wipe data i ciste instalacije roma. Ako vidim jednu jedinu aplikaciju, temu, mod instaliranu preskacem taj post
06a96106d98f222efe019ba30701089f.jpg
Razumem ja tebe... Stoji to sve... Ali druze isto sam imao problem i bez te ****ne teme samo nisam imao screenshot... Uradio full wipe sve ok sad... Sve u redu, ziveo ti meni, doslo do zabune... Radis fantasticno romove, samo sam hteo da pomognem, moja greska...

Samo kratko pitanjce, hocu da se vratim sa AOSPa na novu Aromu, iz recoverija flashujem prvo cwm pa onda rom?

Flesuj poslednji philz kernel. Pa idi reboot recovery. Onda uradi full wipe... (wipe data, wipe cache partitions, wipe dalvik cache, /format system, /format preload)

Posle par meseci testiranja shvatio sam par stvari... NeatRom TW je bolji rom. AOSP je mozda brzi, ali baterija, kamera nisu za pohvalu.

1. Nekad se greje nenormalno... uvek radim full wipe.

2. Kamera nije bolja od stock TW kamere, ali je cini mi se malo losija.

3. Fuse daemon bug ili kako vec. Ovaj bug pogadja i9100 i N7000 uredjaje. Desilo mi se par puta da mediascener poludi. Jeste da se uzelim kitkat-a, ali jednostavno kada pomislim na ovaj bug odustanem od flesovanja.

Ovi bug-ovi nestaju ako se interna i sd kartica formatiraju u ext4.

Probao sam jednom i sistem je dosta brzi. Sale da li NeatRom, SlimKat i SlimSaber podrzavaju ext4? Znam da stock xwms3 ne podrzava.

Dakle KK kamera radi dobro? Nije izobličeno kao pre?

Vrh Dno