Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Nikada nisam vadio bateriju... dok nisam probao Vanir. Hahaha... salim se malo ali bar je "P" rock stable.
@_Sale_ necu voćku, čekam da prodje Sveti Januar i uzimam N5, samo nisam siguran da li od 16 ili 32.

Haha, dobar si. Moraću da pogledam na netu kako izgleda ta procedura vađenja baterije :)

Fancy kernel zakucava zbog ondemandplus guvernera, ne prebaci uvek na max klok (moje skromno mišljenje :))
Sa franco kernelom nisam to primetio da se dešava(kod njega je interactive guverner podrazumevani).

Ma nije to, zbog toga bi možda zaseckao (a to se ne dešava), ovo baš zabode i ne reaguje više. Ok je governor

Meni ok beta slimkat-a... nego sam izgleda prvi put lose skinuo, posle flasha nije hteo da bootuje... uradio wipe, nece, vratio purity, pa ponovo skinuo... samo nisam backup uradio pre toga :D

imam ponekad neki restart, al moze da se zivi sa time ;)

Izgleda da je izašla i Vanir 4.3.1 "stabilna" verzija :)

Evo danas uzeo Gnex. Prosto je neverovatno kako je telefon brzi od S2, stavio sam Vanir i svidja mi se rom. Ima podesavanja koja mi odgovaraju.
Sto se tice razlike izmedju gnex i N4, realno Gnex ne kaska puno za N4. Skroz glatko radi.
Nexus for life :D

Zao mi je sto ranije nisam provalio, iskreno. Ovaj android i ostali androidi nemaju veze nikakve :)

Nekome sam ostao duzan SS, ne secam se vise a i mrzi me da trazim...
Purity nakon 2 i nakon 4 dana, zauzece RAM-a.
Screenshot_2013-12-08-19-03-21.pngScreenshot_2013-12-10-06-38-28.png

Koji kernel preporucujete? Trenutno sam na Vanir koji dolazi uz rom.

Ja koristim fancy.
Ali ni Franco nije loš.

Fancy bigmem :D ali mora modovan, vidi bađo kačio sam po temi...

Na tom mpokangu nestaju aplikacije :D

Pitaću te kad ti zaglavi tel a dinamički fsync on :)

Zašto? Šta se dešava tada? Btw na off je ko zna od kada, odradjujem restore preko Titanium - a za Trickster MOD.

Poslednja izmena:
Pa nista nestaju aplikacije :D kao da ih nikada nisi ni instalirao, mada to sam samo cuo da se desava Vojkanu i prvi put cujem u zivotu da nestaju aplikacije sa telefona :d

Telefon je uzeo buraz, ja bas hteo da se igram i da vidim sta i kako. Prirastao mi telefon za srce, a drndam ga 2 dana samo :D Njemu bi i sve na stocku osecam bilo dobro, ali bolje ovako :)

Zašto? Šta se dešava tada? Btw na off je ko zna od kada, odradjujem restore preko Titanium - a za Trickster MOD.

Pa imaš data corruption kad je ugašen fsync a tel zabode... E sad kad ugasiš dinamički (screen on ugašen screen off upaljen) fsync da li je tada stalno upaljen ili ugašen? Trebalo bi da je upaljen aliiii... :D

Trošim CM11 već par nightly verzija, prijatno sam iznenađen! Sve radi, brzo, stabilno, baš se oseća optimizacija memorije... Pre sam sa istim aplikacijama i korišćenjem imao 150 - 180 Mb slobodne memorije, sad konstantno 200 - 250 Mb.

Nazad
Vrh Dno