Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Super, ja planiram večeras da ga probam. Pretpostavljam da koristiš štok kernel?
Nema nekih iznenadnih restarta itd.
Kako beše, fancy fixed radi na KK ili ne?

I ja sam na CM11 jedini problem sam imao u hangouts-u kada sam hteo da posaljem poruku na 1266 da uplatim kredit ortaku izbacio mi neki error. Poruke su pre toga radile normalno kao i posle toga...

Sve ostalo radi kao sat, slobodnu memoriju ne gledam dok ne pocne da zakucava telefon, a od toga ni traga... Preporuka za rom svakako.

Poslednja izmena:
Pozdrav nexsusovci:) vidim da je tema dosta ziva, interesuje me jel i podrska jos uvek jaka za galaxy nexus, i posto volim da se igram sa romovima da li biste mi preporucili da zamenim htc evo3d za galaxy nexus

Super, ja planiram večeras da ga probam. Pretpostavljam da koristiš štok kernel?

Kernel nisam menjao (nikad) nemam pojma da li radi Fancy na KitKat... Nijedan restart do sada niti bilo kakav drugi problem...

Ne radi, mora kernel bez ramdiska, probaj mpokang 1080 da nađeš fixed za cm.

I ja sam na CM11 jedini problem sam imao u hangouts-u kada sam hteo da posaljem poruku na 1266 da uplatim kredit ortaku izbacio mi neki error. Poruke su pre toga radile normalno kao i posle toga...

Sve ostalo radi kao sat, slobodnu memoriju ne gledam dok ne pocne da zakucava telefon, a od toga ni traga... Preporuka za rom svakako.

Probaj da flešneš GAPPS 20131208 odavde http://wiki.cyanogenmod.org/w/Gapps, meni radi ok, jedino što nije ART kompatibilna... za prethodnu verziju GAPPS 20131119 su naglasili da je Hangouts buggy

Moraću i ja malo da promenim rom. U poslednje vreme mi se dešava da se Wifi uspava i neće da se poveže kući ili na poslu, dok ne uđem u podešavanja.
Cataclysm

Burazeru ferceta Vanir ko lud. Zalio bi mi se da je bilo i najmanjih problema :)

I ja sam zadovoljan sa cm11... nego, koja mi je razlika izmedju launcher i launcher3?!

Auu:) sad malo ozbiljnije razmatram nabavku GNex:)

Ja sam odusevljen telefonom. Uzeo sam ga za buraza i odlican je. Ja jmam N4, ali gnez je stvarno dobar telefon. Vec rekoh, S2 ne moze da se poredi sa njim, osim sto ima bolju kameru. Ali kamera me ne interesuje uopste :)

I ja sam zadovoljan sa cm11... nego, koja mi je razlika izmedju launcher i launcher3?!

Launcher je original iz KitKat-a, Launcher3 je CM varijanta... Koji god da odabereš u startu možeš kasnije da promeniš > settings / home

Podešavanja Launcher3: press & hold na pozadinu / settings (nema ih onako klasično kroz settings...)

Ubacio sam sinoć CM11 sve lepo radi, samo iz nekog razloga ne radi panorama. Inače, flešnuo sam Banks standard gapps. Probaću i samo kameru da flešnem, možda proradi :)

Hvala Gizmoid :)

i kakav je taj cm... restarti, glitchevi, ram?

Za sada nema glitcheva (screenshot, rotacija), restarta, za ram je rano (nije prošlo 24h :))
AOSP browser odbija saradnju ("unfortunately, browser has stoped"), ostali rade kako treba. Lepo radi (štok kernel, mršav je sa opcijama), imam utisak da je štedljivi što se baterije i rama tiče. Prijatno sam iznenadjen. To je što sam ja primetio za ovo kratko vreme. Sačekaću malo da vidim kako se ponaša štok, pa ću da ubacim vanir exp kernel (kompatibilan je sa 4.4, tako barem kažu).

Još nešto, koristim Dalvik, hteo sam da probam ART ali zbog nekompatibilnosti sa Xposed sam odustao.

Slobodno probaj :)

Poslednja izmena:
Dobio sam jedan gnex koji je upao u bootloop jer je neki "majstor" cackao.
Nema bekapa u cwm a cm11 zip koji ima na internoj izbacuje error 7 pri flesovanju.
Pretpostavljam da tu ne mogu puno sta da uradim.
E sad dolazim do drugog problema a to je da je izgleda riknuo usb port.
Telefon se puni normalno ali ne reaguje kad se prikaci na racunar kako bi instalirao fastboot drajvere.
Probao sam na svim portovima i na dva racunara a kumov gnex radi normalno pa sam tako dosao do zakljucka da je port riknuo.
Pretpostavljam da nema nacina da bez kabla bilo sta uradim,ali ako neko ima neki predlog rado cu probati.
I zanima me da li se desavalo da rikne usb ili je ovo usamljen slucaj?
Port sam vec narucio za 6,99$ pa se nadam da ce to resiti problem.
Hvala unapred na pomoci :)

Koju eksternu na gnex?

još kad bi nexus imao eksternu SD :)

chobby, dešavalo se, viđao sam na xda slučajeve sa crknutim portom. ako na istom kompu jedan gnex prepoznaje u fastboot modu a drugi ne, onda je port, nema nauke...

inače za taj error 7 ti treba novi twrp.

Poslednja izmena:
Nijedan Nexus posle prvog Nexusa (HTC Nexus One) nema karticu, niti ce je ikada imati verovatno.

Kolika je sad realna cena za gnex star par meseci da je ocuvan, citam forume ovih dana i opasno se rasmisljam da prodam svoj evo3d i da uzmem gnex

Mislim da nije ispod 140,150e ako je lepo ocuvan

Chobby, ne možeš ništa da uradiš ako ne radi USB.

Hvala na odgovorima.
Sad mi ostaje da cekam port do pocetka januara :)

Nazad
Vrh Dno