Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

taj ondemandplus, nisam dirao. to da zaglavi mi se desilo 2-3x otkad koristim vanir + fancy a to je neke 3 nedelje možda... zabode na 2-3 sec i onda pusti (doduše juče nije pustio pa je moralo da padne vađenje baterije :)) mislim da je do roma jer se na cataclysmu nije dešavalo. s druge strane na cataclysmu mi se dešavalo da posle 2-3-4 dana uptime tel prestane da ide u deepsleep, nonstop drži neki PowerManagerService.WakeLocks wakelock i mora da se restartuje tel da se to sredi. Na vaniru nikad, što je čudno jer je to kernel wakelock.

možeš i interactive da staviš ako hoćeš, ja držim ODP jer više koristi sve frekvencije, na interactive ja uglavnom na samo 3...

Koristio sam vec interactive, hteo sam probam ODP :)

stavi slobodno, ja sam prilično zadovoljan na vaniru. na cataclysmu mi se čini da je bolje radio interactive. a možda samo lupetam gluposti :)

evo ODP

Screenshot_2013-12-02-20-01-35.png

Evo i kod mene. Samo sam probao 1.3 GHz :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386011188052.jpg
    uploadfromtaptalk1386011188052.jpg
    91.6 KB · Pregleda: 83
Kad sam kod kuce, jako slabo, uglavnom za pozive ili kad mi nije upaljen komp...

Vanir 66 sati uptime :-D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386144550032.jpg
    uploadfromtaptalk1386144550032.jpg
    72.3 KB · Pregleda: 103
Vec probao, spucao me restart nakon par minuta, odradio restore.

Onda i nije neka beta ;-)

Uzimam burazeru Gnex. Nisam pratio temu, koji rom preporucujete? Kakav je taj Vanir, videh na brzinu da ga koristite :)

ja bolji nisam našao za pola godine :)

Zivo me zanima kako radi telefon, radujem se kao da uzimam za sebe :D Mada, istestiracu ja to valjano kako radi u odnosu na S2 i N4

Jel to rom na bazi 4.3 androida?

Da, 4.3.1
I telefon radi bolje nego s2 ;-)

da, pogotovo sa tim romom, radi bolje i od s2 i od s3...
za n4 će biti zanimljivo da uporediš pa javi :)

Meni ovaj radi odlično mada je i Vanir odličan. :D
byvebepe.jpg

Kako stojiš sa ram-om?

*** prije 5 sati sam probao SlimKat betu pa... mogu okačiti opet sutra SS, za sada je ovako.
yruzuna9.jpg

ko o čemu gizmo o purityju :D
ma stoji ok sa ramom al opcija ima malo više od stocka :D

Pa onda bolje staviti cataclysm...

Nije mi se Vanir dovoljno svideo da ostanem na njemu. Radi odlično i onda odjednom uspori na desetak sekundi kao da je sasvim drugi ROM? Nisam siguran da li je do kernela (Fancy bigmem), a i dosta opcija na Vaniru jednostavno mi nije bilo potrebno. Eh,... da, ko o čemu Vojkan o Vaniru. :p Nas dvojicu kao da plaćaju da "guramo" ova 2 ROM - a po Bench u. :cool:

da da, pre sam lobirao za cataclysm a u poslednje vreme za vanir :)

meni nije usporavao nego skroz zakucavao, 2-3x je pustio a bogami poslednja 2x je morala baterija van... :D

Pa Sale baci se na posao. :D
Evo ja cu da ti budem tester jos 2 meseca.

Nazad
Vrh Dno