nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
HINORX baterija "extended" kapaciteta je ista kao i original Samsungova. Provereno od strane vise ljudi.
Imam problem. Koristim Neat 6.3 od kako je izašao, znači evo tri meseca. Malopre se nakačim na Wi-Fi, uđem u Operu i u tome mi se restartuje telefon. Pojavi se Galaxy S II, zatim Neat logo (i animacija) i posle toga se telefon opet restartuje i sve u krug. Ništa apsolutno nisam čačkao. Da probam sa nekim wipe-om, keša i dalvika? Zbog čega bi ovo moglo da se desi? Pozdrav.
Ko će znati bez loga šta mu je. Probaj wipe oba cache
uradi samo wipe oba cache u recovery-u, restartuj, ostavi ga pola sata upaljenog, izvadi bateriju na 2min, vrati i uzivaj
Dobar rom nema sta![]()
Haha, dobar si. Moraću da pogledam na netu kako izgleda ta procedura vađenja baterije![]()
Ili logcat izvuci dok je u bootloopu ili pre nego sto uradis wipe aroma file managerom kopiraj data log folder na eksternu pa mount usb i povezi sa pcKoristim PhilZ i poslednji Neat. Kako tome da pristupim, misliš pošto uradim wipe? Jer ovako je u bootloop-u, mogu jedino nandroid backup da uradim.
Sta cessetih se ovih starih postova iz jedne druge teme... :d
Ili logcat izvuci dok je u bootloopu ili pre nego sto uradis wipe aroma file managerom kopiraj data log folder na eksternu pa mount usb i povezi sa pc
Sat na lockscreen-u nije na sredini, jedini bug koji sam ja primetio...I9100XWMS3 NeatROM v6.4
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55069836&postcount=88118
A lockscreen clock bug?
screenshot? da vidim o cemu se radiA lockscreen clock bug?
eto dobio si odgovor6.3 mi radi savršeno, a hvata me neizdrž da probam 6.4. Šta raditi, kojim pravcem ići, nisam pametan...Ajd da sačekam da se malo iskristališu iskustva.
Nego Sale, kakva su poboljšanja urađena, i o kojim se optimizacijama radi, pošto nije navedeno u spisku promena u odnosu na prethodnu verziju.![]()
Razumem ja tebe... Stoji to sve... Ali druze isto sam imao problem i bez te ****ne teme samo nisam imao screenshot... Uradio full wipe sve ok sad... Sve u redu, ziveo ti meni, doslo do zabune... Radis fantasticno romove, samo sam hteo da pomognem, moja greska...Nije u redu da flesujes bilo sta posle roma pa da prijavljujes bug. Posteno bi bilo da se sam prvo uveris da ta tema koju si flesovao ne utice na tvoj clock. Na xda sam napisao pa cu sada i ovde. Sve sto imate da prijavljujete kao bug, gresku, fc i ostalo...mogu pogledati ISKLJUCIVO posle wipe data i ciste instalacije roma. Ako vidim jednu jedinu aplikaciju, temu, mod instaliranu preskacem taj post
![]()
Nema, ok je sve sad... Ne znam sta je bilo...I sad nema tog bug-a posle full wipe?
Posle par meseci testiranja shvatio sam par stvari... NeatRom TW je bolji rom. AOSP je mozda brzi, ali baterija, kamera nisu za pohvalu.
1. Nekad se greje nenormalno... uvek radim full wipe.
2. Kamera nije bolja od stock TW kamere, ali je cini mi se malo losija.
3. Fuse daemon bug ili kako vec. Ovaj bug pogadja i9100 i N7000 uredjaje. Desilo mi se par puta da mediascener poludi. Jeste da se uzelim kitkat-a, ali jednostavno kada pomislim na ovaj bug odustanem od flesovanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari