Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ok, hvala. Moze li preporuka za neki dobar mod, ovaj Aroma mi se ne svidja jer ne mogu nikako da potreefim ove postavke dobo da napravim :). I ovo, stavio sa neat rom, i sad kad udjem na Play store, i hocu da trazim neku aplikaciju, izbacuje mi da nije nista pronadjeno. Npr. ukucam facebook on izbacuje da nista nije pronadjeno.

edit:: evo sad preko kompa udjem na play isto pokazuje,

Poslednja izmena:
kako onda da ti pomognem? nije do rom-a, do njih je nesto. A za mod moras prvo da kazes sta bi ti preporucim

Pa zato sam i napisao ovo naknadno, u smislu da je do njih nesto. Gledao sam one kao vertumus sto ima, ali su oni valjda za Ics (domination)? Neato onako. I jos ovo. Kako da izbrisem one fajlove od aplikacija koje su izbrisane a koji se nalaze u folderuMoji fajlovi?

clean master, SD Maid... ali opet će ostati gomila

Sale, imam gadan problem.

U CG sam, i uplatio roaming dodatak za dok sam ovde. Dakle, ukljuceni su data i data roaming, i do malopre je sve radilo dobro. Onda, odjednom odem na Ostrog, u medjuvremenu nestane signala negde u brdima, i nakon toga, kad se signal vratio, nema data vise, nema sanse da se vrati. Probao sam restart, palio-gasio data, obavljao pozive, vadio bateriju. Na WiFi-ju radi, na paketu nikako.

Any ideas?

'Fala!

Proradio je. Sorry na uzbuni.

Desavalo mi se i pre (na drugim telefonima) da se data ne odaziva, pa se vrati, ali nikad ovako dugo i nikad u roamingu, pa se zabrinuh na tren...

A baš me malopre zove drugar koji je dole i pizdi jer mu se desilo isto što i tebi... Do mreže nešto valjda bilo

Ne radi mw na xwlss verziji neat-a... Gde mogu da nadjem mw s4 kao iz arome?

Poslednja izmena:
Ne radi ako si na full verziji, ako koristis lite onda radi.
Mozes flesovati aromu ali sve preskoci osim MW. Obavezno backup pre arome

Ne radi ako si na full verziji, ako koristis lite onda radi.
Mozes flesovati aromu ali sve preskoci osim MW. Obavezno backup pre arome
Na lite verziji sam... Ocajan mi je lock sound u aromi zato i pitam da li ima posebno mw kao iz arome... Ili opcija da bude stock lock sound?

Poslednja izmena:
stvarno mi nije jasno kako to, jer kad flesujes aromu ne menjaju se sistemski fajlovi osim lock sounda. aj ti lepo otvori aromu na pc-u sa winrarom i obrisi folder "media" iz "system" foldera, zatvori aromu i flesuj

stvarno mi nije jasno kako to, jer kad flesujes aromu ne menjaju se sistemski fajlovi osim lock sounda. aj ti lepo otvori aromu na pc-u sa winrarom i obrisi folder "media" iz "system" foldera, zatvori aromu i flesuj
Nisam sad pri kompu, preko mob sam... Jedino da opet flesujem sve ispocetka... Ne vredi...

uploadfromtaptalk1379955935189.jpg

Poslednjih nekoliko dana je ovako, i nikako drukcije. Brisao sam cache i dalvik, restartovao, punio do kraja, ne vredi.

Jako bih voleo da izbegnem full flash, u poslu sam do qrtza ovih dana.

4.8 - do neki dan SVE je radilo sjajno.

Hvala!

I meni se to dešava, nije do roma, brzo sam skoknuo do miui-a, ali isto je... Google je opet sjebao Google play services

Yebem ih u usta... ***, jedva dva h ekrana izvucem...

Koliko im obicno treba da se opasulje?

Prošli put se čekalo, ja mislim 2-3 nedelje na update...

Jedino što možeš da uradiš, je da iskljucis sve lokacije... Gubiš onda da ti radi to, ali bar nemaš drain...

Kakve lokacije? I meni nešto u poslednjih nedelju dana ide baterija ko blesava :(

Moze pomoc? Zasto mi se u galeriji nalazi album koji ne moze da se izbrise? I ako neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem gallery n2?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno