Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Eh gde ga stavi na DepositFiles nemamo svi Gold. Zar nisi mogao na Mega cloud išlo bi mnogo brže. Ovako moraću da sačekam da ga okačiš na XDA. U svakom slučaju hvala. Ovo bi trebao da bude "uglancani" XWLSW, jel?

Ispravka: Ja tražio na 1. strani, a tamo još nisi objavio. Našao sam miror link sa devhost.

Poslednja izmena:
Jel kompatabilna ona famozna AROMA? :D

Nisam video gde pise.

Ne radi mi XWLSW_BlackSB_23BToggles_BlueClock_BlueCircleBatt, jel to do mene nešto?

ni meni: full wipe, rom, restart, 23 t.; kao da je nisam ni flesovao, no vratio se na 4.8, do daljnjeg

Kako da flešujem ovaj philz (jel može preko cwm poštop se spominje u imenu)?

Dzontra,to je to,bravo majstore,nebi se setio nikada
Drago mi je da sam pomogao! ;)

Hteo bih da podelim nesto sa vama. :) Iskombinovao sam Engloa-in "2G/3G Toggle Mod for LSW" i MyLifeRocks10 "Blue Theme 4" (izvukao ikone), blue circle baterija, Sale je napravio plavi sat i omogucio mi da sve to radi kako treba. :) Evo par slicica pa ako se nekome svidja, bice mi drago da to prosledim... Pozdrav ;)
Screenshot_2013-09-04-20-27-07.png Screenshot_2013-09-04-20-29-00.png Screenshot_2013-09-04-20-25-47.png Screenshot_2013-09-04-20-26-00.png Screenshot_2013-09-04-20-26-07.png

Ljudi, pomagajte!

Telefon sam normalno koristio, dobio sam SOD, izvadio bateriju i krenuo loop. Reflashovao prljavo ROM, jednom sam tako nešto namestio svojevremeno, pa probah. Nakon toga opet loop, ali sada u recoveriju ne mogu da pristupim internoj memoriji, piše mi Can't load EMMC. Ovo mi deluje kao onaj brick emmc-bug što je bio na ICS.
Jel ima šanse da ovo nekako namestim, a da ne izgubim podatke sa interne memorije? :( Na windowsu mi traži da formatiram internu memoriju i ne može da je pročita.

Da dodam da sam probao sa rešenjem broj 2 sa ovog linka - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2094564, ali mi ova skripta ide do nule, tj ne stane nigde.
A prvo rešenje ne znam da l da probam jer dualboot beše ne može na JB, ovo bih rekao da je onaj stari Siyah.

Poslednja izmena:
Osposobih telefon nekako, sad pokušavam da nekako recoveryjem neke podatke sa interne.

da moraju sve updater-scripte da se edituju. Philz je menjao ramdisk pa ima dosta gresaka tokom instalacije. Evo signovao sam ponovo sve apps, sad bi trebalo biti bolja kompatibilnost

NEATROM LITE v4.9.1

all apps signed and zipaligned again
better compatibility with other mods
philz kernel v5.08.5

A BIG THANKS TO MY FRIEND [MENTION=5022494]corruptionfreeindia[/MENTION]

Download:
I9100XWLSW_NeatROM_Lite_v4.9.1, Mirror
md5sum: 8650f48a193e7b96cacff9da1a98eab1

Da potvrdim da radi XWLSW_BlackSB_23BToggles_BlueClock_BlueCircleBatt sad. Hvala :)

Evo ja samo da prijavim da kad mi je ukljucen AOSP Lockscreen i kad udjem u neku aplikaciju kao npr u google store i mob se zakljuca pa kad ga otkljucam on zaledi i ne mogu nista da uradim vise samo da ga reset. To mi se desavalo na NeatRom 4.8 i na 4.9.1, a za 4.9 ne secam se jel mi se pojavljivalo posto sam kratko bio tu.
Nije neka smetnja al eto cisto da javim da se zna :)

sad sam probao i ne blokira. cekas li da se sam zakljuca ili ne? koliko vremena treba proci posle zakljucavanja?

sad sam probao i ne blokira. cekas li da se sam zakljuca ili ne? koliko vremena treba proci posle zakljucavanja?

Nebitno kako se zakljuca, nece uvek da se zablokira vec ponekad. Evo malopre sam uzeo ukljucio AOSP, usao u igru zakljucao odmah otkljucao i zablokirao je. Radio sam reflash roma sa full wipe, ne znam zasto mi se to javlja al sam otkrio da je zbog tog AOSP Lockscreen.

Nebitno kako se zakljuca, nece uvek da se zablokira vec ponekad. Evo malopre sam uzeo ukljucio AOSP, usao u igru zakljucao odmah otkljucao i zablokirao je. Radio sam reflash roma sa full wipe, ne znam zasto mi se to javlja al sam otkrio da je zbog tog AOSP Lockscreen.

Sutra cu ceo dan drzati aktiviran aosp pa cu videti. Ne znam kako drugacije. Mozda da mi log izvuces kada se to dogodi

Sutra cu ceo dan drzati aktiviran aosp pa cu videti. Ne znam kako drugacije. Mozda da mi log izvuces kada se to dogodi

Od aplikacija u kojima mi zablokira koje sam testirao su Top Eleven, Age of Empires, Droid milioner dalje nisam mogao vise da testiram, dosadilo da resetujem :p. Za google store, poruke... gde mi je pre blokiralo sada radi ok, tako da mi je to mozda blokiralo na 4.8 nisam siguran.
U svakom slucaju kao sto sam rekao i nije neki problem to vec ako se nekom desi to da zna da je moguce da mu se desava zbog tog AOSP Lockscreen...

Nisam jedno vreme pratio, pa da pitam jer imam NeatROM lite v 4.8 a da bih flešovao na 4.9.1 jel' treba da uradim samo wipe cache i dalvik cache ili ide full wipe i da li treba očistiti i kernel (kod mene je standardni koji je išao uz 4.8) pre flešovanja?

Imam mhl adapter i hdmi kabal, međutim ne radi mi. Jel zna neko nešto da probam? Instalirao sam i full neat pošto sam mislio da možda lite ne podržava mhl međutim telefon uopšte ne reaguje kad ubacim adapter.

Nisam jedno vreme pratio, pa da pitam jer imam NeatROM lite v 4.8 a da bih flešovao na 4.9.1 jel' treba da uradim samo wipe cache i dalvik cache ili ide full wipe i da li treba očistiti i kernel (kod mene je standardni koji je išao uz 4.8) pre flešovanja?
Treba samo uraditi nandroid backup I instaliras rom bez wipe

Imam mhl adapter i hdmi kabal, međutim ne radi mi. Jel zna neko nešto da probam? Instalirao sam i full neat pošto sam mislio da možda lite ne podržava mhl međutim telefon uopšte ne reaguje kad ubacim adapter.
Ja to nikada nisam probao. Mozda da probas dal to uopšte funkcioniše na stock rom-u

Da li je moguće postaviti neskrolujući wallpaper u 4.9.1?

Vrh Dno