nesto ovako?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2278225
a za kako obrisati fajl, nemoj se brukati molim te. bilo koji file manager to radi
pa da. najbolje kopirati sve na PC, formatirati internu i vratiti samo ono sto je potrebnoclean master, SD Maid... ali opet će ostati gomila
Na lite verziji sam... Ocajan mi je lock sound u aromi zato i pitam da li ima posebno mw kao iz arome... Ili opcija da bude stock lock sound?Ne radi ako si na full verziji, ako koristis lite onda radi.
Mozes flesovati aromu ali sve preskoci osim MW. Obavezno backup pre arome
Radi iz arome kad ubacim mw... Ali kad ubacim aroma mode ubaci mi lock sound kao na s4, toggle buttons neke ocajne, iako ja to nisam potvrdio... a bez arome ne radi mw..kakve veze ima lock sound sa mw? jel tebi radi mw ili ne?
Radi iz arome kad ubacim mw... Ali kad ubacim aroma mode ubaci mi lock sound kao na s4, toggle buttons neke ocajne, iako ja to nisam potvrdio... a bez arome ne radi mw..
Razumes?
Ista situacija opet... Pokrene mw ali ne funkcionise split screen...ajd flesuj ovaj mw pa javi
dr_gazzoniii .zip - 452.29 KB
Nisam sad pri kompu, preko mob sam... Jedino da opet flesujem sve ispocetka... Ne vredi...stvarno mi nije jasno kako to, jer kad flesujes aromu ne menjaju se sistemski fajlovi osim lock sounda. aj ti lepo otvori aromu na pc-u sa winrarom i obrisi folder "media" iz "system" foldera, zatvori aromu i flesuj
Jel moze preko root expl? Gde da nadjem gallery n2?verovatno je corrupted. obrisi data u gallery
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari