Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Imam mhl adapter i hdmi kabal, međutim ne radi mi. Jel zna neko nešto da probam? Instalirao sam i full neat pošto sam mislio da možda lite ne podržava mhl međutim telefon uopšte ne reaguje kad ubacim adapter.

Jesi uključio punjač u MHL kabal?

Treba samo uraditi nandroid backup I instaliras rom bez wipe

Ууу супер онда ми све остаје како јесте не морам ништа да поново подешавам и враћам. А шта сви причате о тој "Ароми" читам да је било неких проблема и да је "закуцавао" телефон. Јел' то сада решено?

Sutra idem da podnesem zahtev za karticu, kad stigne, šaljem pivo PayPal-om.

Al' za pola litre mu posalji, da se ne napije :p a i zbog kodova, da ne pocnu da igraju uzicko kolo :d

Jesi uključio punjač u MHL kabal?

Jesam, piše mi hdmi cable connected na telefonu. Na monitoru slika i dalje bude crna ali drugačija, tj prepozna i monitor hdmi. Ali slike nema, a telefon užasno postane spor, gotovo da ne reaguje na dodir, par puta sam morao da ga nasilno restartujem. :confused:

Poslednja izmena:
Jesam, piše mi hdmi cable connected na telefonu. Na monitoru slika i dalje bude crna ali drugačija, tj prepozna i monitor hdmi. Ali slike nema, a telefon užasno postane spor, gotovo da ne reaguje na dodir, par puta sam morao da ga nasilno restartujem. :confused:

Neki log cat da mi pošalješ? Jel si probao na full rom-u?

Probao sam na full neatu na drugovom telefonu, potpuno isto, telefon skroz zakoči i uspori, a slike nema.
Mislio sam da stavljam stock da bih probao na stocku, al nemam živce da se s tim sad bakćem. :-D
Videću da ti noćas postavim logcat Sale. :)

Od aplikacija u kojima mi zablokira koje sam testirao su Top Eleven, Age of Empires, Droid milioner dalje nisam mogao vise da testiram, dosadilo da resetujem :p. Za google store, poruke... gde mi je pre blokiralo sada radi ok, tako da mi je to mozda blokiralo na 4.8 nisam siguran.
U svakom slucaju kao sto sam rekao i nije neki problem to vec ako se nekom desi to da zna da je moguce da mu se desava zbog tog AOSP Lockscreen...
sad mi se desilo, izvukao log i vidim sta je problem: ripple effect. Samo ga odstikliras ako koristis aosp lockscreen i gotovo

http://db.tt/2hFImipU
Log je sad bez onih cache image error poruka.
Izbrisao sam 360 kameru, restartovao, izbrisao i cache ali mi se sad i dalje pojavljuje to često u logu (iako u ovom logu što sam ti poslao nema). Neki hint za to? :/

Tesko je provaliti sta ga zeza kad nemam gde da probam. jedino da nagadjam ovako. ajde flesuj ovo pa probaj. ako je isto flesuj stock rom pa mi javi
pantam.zip - 5.63 MB

Isto je. I dalje zakoči i neće. :(

Probao sam da nađem stock rom, al da je zip, a ne tar i rootovan da bih se lakše vratio na neat posle, al ne uspevam. Jel uopšte ima tako nešto? :D

to je moj full rom, netaknut samo rutovan. al ajde mozda ga philz zeza pa sam ti zato rekao da probas. mora odinom, to je 10min, ako ne radi flesuj philz pa uradi restore tog rom-a, to je jos 10min.

Eto sad imam i ja problem. Posle flešovanja AROME ne vidi mi se microSD kartica. Naime nju sam još kada sam je ubacio formatirao u ext4 format i nije bilo problema sa PhilZ kernelom. Međutim kod instalacije Arome instaliran je Apolo regular kernel koji izgleda nema podršku za taj format. Mislio sam da skinem PhilZ kernel (Trebalo bi da je ovaj 5.11.2 zadnji i odgovarajući ili treba ovaj 5.08.5 što si ti ranije dao Sale?), ali i tu sad imam problem jer gledam u uputstvu piše da se zip kernela stavi na externu memoriju i odatle instalira, a ja to ne mogu jer treba da je formatiram a to ne želim, jer mi odoše svi podaci sa nje. Kako da izađem na kraj sa ovim?

Eto sad imam i ja problem. Posle flešovanja AROME ne vidi mi se microSD kartica. Naime nju sam još kada sam je ubacio formatirao u ext4 format i nije bilo problema sa PhilZ kernelom. Međutim kod instalacije Arome instaliran je Apolo regular kernel koji izgleda nema podršku za taj format. Mislio sam da skinem PhilZ kernel (Trebalo bi da je ovaj 5.11.2 zadnji i odgovarajući ili treba ovaj 5.08.5 što si ti ranije dao Sale?), ali i tu sad imam problem jer gledam u uputstvu piše da se zip kernela stavi na externu memoriju i odatle instalira, a ja to ne mogu jer treba da je formatiram a to ne želim, jer mi odoše svi podaci sa nje. Kako da izađem na kraj sa ovim?
moze i sa interne. stavi taj 5.08.5

Nece ni tako da menja permissions, cak sam i reinstalirao explorer:confused:
kako to? jel te pita za superuser permission kad kliknes to gore? aj na PM

uploadfromtaptalk1379067548589.jpg

Edit -

Ahahahahaha tek sad vidim na slici ovo sale preferans, a nemam pojma ni sta je to ni odakle mi u telefonu:d

Nego, radi li aroma za 4.9.1?

Poslednja izmena:
Izgleda da sam ja malo zeznuo stvar sa tom Aromom. Naime sada mi ne radi galerija. Sumnjam da je to zbog toga što sam u toku instalacije Arome štiklirao MTP USB mod umesto Mass storage i da je to razlog. Pre mi je lepo radila galerija kao kod S3, spiralni prikaz fotografija itd. a sada neće i dobijam stalno poruku "Not enough space..." i ono da izbrišem neke aplikacije, slike itd. Pokušao sam da ponovo instaliram Aromu ali da ovoga puta štikliram Mass Storage, ali ne vredi ne radi uopšte. Sada sam probao sa factory reser, wipe cache i Dalvik cache, pa instalacija XWLSW NeatROM 4.9.1 ali ni to nije pomoglo.

Kako da to rešim?

Uh skratio si mi muke i traženje. Znači verovatno se nešto pobrčkalo kada sam hteo da preko instalrianog Aroma moda ubacio HighlanderZA_Toggles_VRT temu. Sada sam u dilemi da li da vratim NeatROM 4.8 nandroid backup koji imam od ranije (probao sam pre ovog XDA uputstva i sa njim da oporavim galeriju, ali nije išlo) jer mi je tamo sve bilo podešeno i uštedelo bi mi mnogo vremena, pa da onda nadogradim na 4.9.1 ili da idem peške i opet sve podešavam na ovoj čistoj 4.9.1 verziji?

uh koliko ti modova imas instalirano? najbolje da kopiras celu internu na PC, formatiras je, flasujes 4.9.1 bez wipe sa eksterne i posle vratis samo fajlove koji ti trebaju na internoj. Nemoj vracati nikakav vrtheme folder, vrtheme-backup, blobs...

Instalio sam NeatROM, a zatim Aromamod. Pri instaliranju arome sam izabrao postavke, ali sam nesto izmijesao (bijelo, plavo, 3d), pa kako sad da udjem u podesavanja Arome, da ispravim te postavke?

uh koliko ti modova imas instalirano? najbolje da kopiras celu internu na PC, formatiras je, flasujes 4.9.1 bez wipe sa eksterne i posle vratis samo fajlove koji ti trebaju na internoj. Nemoj vracati nikakav vrtheme folder, vrtheme-backup, blobs...

Sada nemam ni jedan mod, a pre sam imao Blue Ginger PlusTheme i HighlanderZA Toggles VRT, pa sam hteo da vidim i šta to nudi Aroma. Nisam video opciju da se izabere instalacija sa externe microSD kartice u ovom zadnjem CWM koji si mi rekao da fleshujem philZ kernel, mislim da ima samo sa interne, a taj vrtheme-backup sam izbrisao - prema onom prethodnom uputstvu.

Vrh Dno