- Učlanjen(a)
- 19.02.2011
- Poena
- 330
Imam mhl adapter i hdmi kabal, međutim ne radi mi. Jel zna neko nešto da probam? Instalirao sam i full neat pošto sam mislio da možda lite ne podržava mhl međutim telefon uopšte ne reaguje kad ubacim adapter.
Treba samo uraditi nandroid backup I instaliras rom bez wipe
Sutra idem da podnesem zahtev za karticu, kad stigne, šaljem pivo PayPal-om.
Jesi uključio punjač u MHL kabal?
Jesam, piše mi hdmi cable connected na telefonu. Na monitoru slika i dalje bude crna ali drugačija, tj prepozna i monitor hdmi. Ali slike nema, a telefon užasno postane spor, gotovo da ne reaguje na dodir, par puta sam morao da ga nasilno restartujem.![]()
sad mi se desilo, izvukao log i vidim sta je problem: ripple effect. Samo ga odstikliras ako koristis aosp lockscreen i gotovoOd aplikacija u kojima mi zablokira koje sam testirao su Top Eleven, Age of Empires, Droid milioner dalje nisam mogao vise da testiram, dosadilo da resetujem. Za google store, poruke... gde mi je pre blokiralo sada radi ok, tako da mi je to mozda blokiralo na 4.8 nisam siguran.
U svakom slucaju kao sto sam rekao i nije neki problem to vec ako se nekom desi to da zna da je moguce da mu se desava zbog tog AOSP Lockscreen...
Sale, evo loga. Ubacim mhl i nakon 10 sekundi ga izbacim. Dok je ubačen, telefon skroz zakoči, čim izvadim on se odšlogira.
http://db.tt/H2Fq1x7n
Hvala!
Nece ni tako da menja permissions, cak sam i reinstalirao explorerAko koristis root explorer stisni to gore r/w
moze i sa interne. stavi taj 5.08.5Eto sad imam i ja problem. Posle flešovanja AROME ne vidi mi se microSD kartica. Naime nju sam još kada sam je ubacio formatirao u ext4 format i nije bilo problema sa PhilZ kernelom. Međutim kod instalacije Arome instaliran je Apolo regular kernel koji izgleda nema podršku za taj format. Mislio sam da skinem PhilZ kernel (Trebalo bi da je ovaj 5.11.2 zadnji i odgovarajući ili treba ovaj 5.08.5 što si ti ranije dao Sale?), ali i tu sad imam problem jer gledam u uputstvu piše da se zip kernela stavi na externu memoriju i odatle instalira, a ja to ne mogu jer treba da je formatiram a to ne želim, jer mi odoše svi podaci sa nje. Kako da izađem na kraj sa ovim?
kako to? jel te pita za superuser permission kad kliknes to gore? aj na PMNece ni tako da menja permissions, cak sam i reinstalirao explorer![]()
moze i sa interne. stavi taj 5.08.5
Pogledajte prilog 123150
Nego, radi li aroma za 4.9.1?
Instalio sam NeatROM, a zatim Aromamod. Pri instaliranju arome sam izabrao postavke, ali sam nesto izmijesao (bijelo, plavo, 3d), pa kako sad da udjem u podesavanja Arome, da ispravim te postavke?
uh koliko ti modova imas instalirano? najbolje da kopiras celu internu na PC, formatiras je, flasujes 4.9.1 bez wipe sa eksterne i posle vratis samo fajlove koji ti trebaju na internoj. Nemoj vracati nikakav vrtheme folder, vrtheme-backup, blobs...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari