Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Koju navigaciju da ubacim u mob? Sve radi savrseno sem google maps koji ne sluzi bez neta...

Navigaciju je prilično nezgodno ubaciti. Bolje potražiti pomoć u servisu oko toga.

To uopšte nije tačno, čak naprotiv veoma je jednostavno. Ako imaš SGSII jer je ovo prevashodno tema za taj telefon onda ti preporučujem iGO Primo. U suštini navigacija se instalira tako što se sve prebaci na microSD karticu a zatim se pokrene apk, zatim sve podesiš kako tebi odgovara i to je to. Imaš na mreži uputstva i na našem jeziku a tvoje je samo da koristiš pretraživač.

I od mene +1 :D

Eto jedan smajli, da se ne ljutite. :)
Samo komentar je bio takav zbog mjesta na kome je bilo postavljeno pitanje.
Kakve veze ima navigacija sa NEAT temom?
Mislim ja sam instalirao NEAT i sada mi se kući pokvarila pegla. Da li mogu ovdje postaviti neko pitanje o tome?

Realno, svesifre je ovaj put u pravu. :)

Nego, sta ti je s peglom? :D

Jesi video kod aprilie na njegovom dev hostu?

Ok, hvala Sale... ma to zbog putovanja najvise, posto cu provesti u Bus-u 15-ak sati, mozda i vise, pa da bas svaki put ne moram da ulazim u player i menjam pesmu :)

Ne znam da li bi ti odgovaralo ovo ili ovo? Kontrola playera ide preko slušalica.

Poslednja izmena:
@ milirad
Nemam kontrole na slusalicama :)

Sredio Sale, hvala mu veliko i ovim putem.

Jel moguce overclockovati CPU, tj. da li ovaj kernel sto dolazi uz Neat ima mogucnost za to?

Ne. To je stock kernel. Probaj Apolo, dorimanx, siyah... njih mozes

Ok, hvala. Preporucujes posebno neki mozda od tih sto si naveo?

Apolo light, mislim da je najbolji od gore pomenutih. Tako barem kazu ovi na xda

Ne moze Apolo da se overclockuje. Dorimanx ili Siyah... Mada bolje Dorimanx

Sale nemas pojma :p

@Djilkosh_Ns, hvala za info. Probacu dorimanx

Apolo je vise za stednju nego za OC. Ja ga furam na 1000mhz > downclock i lulzactive + sio. Dobijem dodatnih 20-30 minuta screen on-a na kraju dana.

Pa ako sam ceo dan u gradu ili nesto radim, baš i nemam vremena da utaknem. Čisto navika. Nikad nisam dopunjavao telefon u toku dana, sem ako ga ne izgulim do 5-6 posle podne, a imam uveče negde da idem. Kažem čista navika :)

Pa ako sam ceo dan u gradu ili nesto radim, baš i nemam vremena da utaknem. Čisto navika. Nikad nisam dopunjavao telefon u toku dana, sem ako ga ne izgulim do 5-6 posle podne, a imam uveče negde da idem. Kažem čista navika :)

U gradu si I nemas gde da ga utaknes? E moj ti... :)

Vrh Dno