Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

На леру
Замисли колико би батерија трајала да скида проценат за сат сурфа.:p

Poslednja izmena:
Ma ler bre :) Ako ga čačkaš onda radi još 300 stvari, ovako kad je minimalna potrošnja ostalih komponenti vidiš da Wifi ne troši ništa.
A i u radu je opet najzahvalniji, tu ne mogu da se daju brojke ali svakako manje troši od 3g i gps (on najviše jede dok radi)

Vot d fak?

uploadfromtaptalk1373394029334.jpg

Deleted su uglavnom oni vezani za Wifi. Brišu se kad se unloaduje drajver za Wifi = kad ga ugasiš, pa onda više nemaš one rx wake i sl nego tako piše.

Klikni bre na taj globus pored :D

Inače meni je poslednji viber pravio takav haos, kao svoj screenshot da gledam

Poslednja izmena:
Јел то нека старија верзија bbs-a? Немаш share button... А оно ти треба за онај text dumpfile.

Deleted su uglavnom oni vezani za Wifi. Brišu se kad se unloaduje drajver za Wifi = kad ga ugasiš, pa onda više nemaš one rx wake i sl nego tako piše.

Correct :D

Mogao bih da te zaposlim kao pomoćnika, posao se povećava :p

P.S. Mironiko koristi 1.13.4 verziju, ta je poslednja stable.

Dakle, neki zakljucak za nas nestrucnjake za BBS? :D

Djilke, da, tu koristim. :)

Correct :D

Mogao bih da te zaposlim kao pomoćnika, posao se povećava :p
a brate sve piše, ja ne pamtim kad mi je za neki wakelock trebalo više od par minuta guglanja... ili to ili ga ne rešim uopšte :D

Dakle, neki zakljucak za nas nestrucnjake za BBS? :D
viber, facebook? ako ih imaš probaj da ih frizuješ pa proveri situaciju. generalno neka app ti drnda net nonstop u pozadini, ovo ti pričam šta je kod mene bio problem, kod tebe može i nešto peto da bude.

Aham... Mrzi me, nije strasno, pogledao sam BBS vise onako. :D

Sale, kod nas bolje FD on ili off? mt:s.

Da li neko od Vas ima ovaj problem,

imam instaliran NeatROM Lite 4.7 - kernel Dorimanx V8.16 i onaj plavi 23...status bar, sta mi se desava...

kad je na telefonu zakljucan ekran i prevucem prstom da otkljucam ekran, ugasi se osvetljenje ekrana, a ekran se otkljuca, i onda moram da pritisnem bilo koji taster da bi mi se upalilo osvetljenje, od 10 otkljucavanja ekrana, desi mi se 2-3 puta da ugasi osvetljenje... Taj problem nisam imao sa Samsungovim 4.1.2 ROM-om.

i sta jos, ukljucio sam Srpski jezik za unos poruka, a nemam srpska slova, čćšđž, dole na razmaku pise Srpski, jel ima neka fora ili sam ja glup :)

Ako taj nisi imao problem sa Samsung stock 4.1.2 onda problem moze biti do dorimanx-a. Flesuj Philizov kernel.

Sto se tice tastature, ne koristim samsungovu nego swiftkey, ali kontam da je isto, oznacis srpski jezik (qwertz) i zadrzi prst na (c,s), pa vidi jel se pojavljuju slova.

Da li neko od Vas ima ovaj problem,

imam instaliran NeatROM Lite 4.7 - kernel Dorimanx V8.16 i onaj plavi 23...status bar, sta mi se desava...

kad je na telefonu zakljucan ekran i prevucem prstom da otkljucam ekran, ugasi se osvetljenje ekrana, a ekran se otkljuca, i onda moram da pritisnem bilo koji taster da bi mi se upalilo osvetljenje, od 10 otkljucavanja ekrana, desi mi se 2-3 puta da ugasi osvetljenje... Taj problem nisam imao sa Samsungovim 4.1.2 ROM-om.

i sta jos, ukljucio sam Srpski jezik za unos poruka, a nemam srpska slova, čćšđž, dole na razmaku pise Srpski, jel ima neka fora ili sam ja glup :)

Poslusaj Djilketa, promeni kernel, možeš Philz, ili možda bolje Apolo light.

Opet problem sa Media procesom. Nekoliko slika uslikah i odmah problem. Kako spreciti ovo s.ranje?

Iskljucem FD i odmah rekord, sa kojim mi ovaj telefon postaje jos drazi:

uploadfromtaptalk1374360685521.jpg

uploadfromtaptalk1374360698035.jpg

uploadfromtaptalk1374360709157.jpg

Poslednjih 2, 3h su bili na 3G, u gradu. Prezadovoljan. Pritom, slike sto napravih u Bosni protekle nedelje - haos...

Sad ce ti Djilke reci da nesto ne valja i da se javis u BBS temu jer je na drugom SS konstantan awake na pocetku :) :) :)

I don't give a fuck's fuck. :D

A ima Djilke za drugo da me zaje.bava, vezano za S2... :)

Kako li je samo pljuvao S2 kad se setim :D a baterija baš očajna :D

Priznajem, bogohulnik bejah. :D

Baterija savila... :p

Još S2 nije za bacanje ;)

Takodje, vrlo se slazem. ;)

Jel moze link za zadnj oficijalni rom?

Nazad
Vrh Dno