Deleted su uglavnom oni vezani za Wifi. Brišu se kad se unloaduje drajver za Wifi = kad ga ugasiš, pa onda više nemaš one rx wake i sl nego tako piše.
a brate sve piše, ja ne pamtim kad mi je za neki wakelock trebalo više od par minuta guglanja... ili to ili ga ne rešim uopšteCorrect
Mogao bih da te zaposlim kao pomoćnika, posao se povećava![]()
viber, facebook? ako ih imaš probaj da ih frizuješ pa proveri situaciju. generalno neka app ti drnda net nonstop u pozadini, ovo ti pričam šta je kod mene bio problem, kod tebe može i nešto peto da bude.Dakle, neki zakljucak za nas nestrucnjake za BBS?![]()
Da li neko od Vas ima ovaj problem,
imam instaliran NeatROM Lite 4.7 - kernel Dorimanx V8.16 i onaj plavi 23...status bar, sta mi se desava...
kad je na telefonu zakljucan ekran i prevucem prstom da otkljucam ekran, ugasi se osvetljenje ekrana, a ekran se otkljuca, i onda moram da pritisnem bilo koji taster da bi mi se upalilo osvetljenje, od 10 otkljucavanja ekrana, desi mi se 2-3 puta da ugasi osvetljenje... Taj problem nisam imao sa Samsungovim 4.1.2 ROM-om.
i sta jos, ukljucio sam Srpski jezik za unos poruka, a nemam srpska slova, čćšđž, dole na razmaku pise Srpski, jel ima neka fora ili sam ja glup![]()
Stvarno mi nije jasno kako ja nemam taj problem a bas sam slikaooooooo dok sam bio ovih dana na moru. Flesuj ovaj fix pa se javi kakva je situacijaOpet problem sa Media procesom. Nekoliko slika uslikah i odmah problem. Kako spreciti ovo s.ranje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari