Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

lulzactive + sio - Ovo ne znam sta mu dodje :)

Au, ima ovde bas da se cita. Citava nauka. Mozes li da mi ukratko ispises podesavanja da i ja stavim tako? :)

Pa ima puno da se piskara, zato sam ti i ostavio linkove :) kad bi krenuo da pisem, ne znam ni odakle da pocnem, ni gde da stanem. Procitaj samo Governors i Schedulers, sta koji radi. To je 20 minuta citanja. Ajde ajde taman nesto naucis, da ne ispitujes vise, pa i da pomognes nekad ;)

Zaboravih da upitam, moj BB je XXMS2, mreza mt:s. Ima li neko nekih konkretnih iskustava u vezi s tim..? Hvala. :)

Ne znam, ja sam imao problema sa tim, a i veće brzine 3G sam dobijao sa ovim mojim koji koristim, a i koji mi stoji u potpisu. LS8

Ok, imam u vidu. Neko sa mt:s-a?

Flesujes probaš, ako ne valja vratiš i to je to :)

treba mi pomoc, nece da mi upali telefon uopste(nakon sto sam izudaro boga u njemu, svaka cast kako nista nije puklo)

Probaj još jednom da ga zveknes tu ispod kamere glavni mu procesor, možda se pomerila koja žica.

Jesi probao? Čvrst je to telefon, sigurno se malo nešto pomerilo. Samo malo tamo ispod kamere.

Možeš besplatno ovako da ga popraviš, a možeš i da daš 170e za matičnu ploču...

Možda je to onaj wake up lag :D samo ovaj malo duže traje :D

ljudi ja sam u teskoj depresiji a vi se tu salite... :smackbum:

Mislim da se *****avaš sa nama. Izudarao si telefon zbog depresije i tražiš pomoć? Šta reći osim lol

salio sam se, izudaro sam ga sto baguje nenormalno, to mu redovno radim, mada danas odlucio da se ne upali

salio sam se, izudaro sam ga sto baguje nenormalno, to mu redovno radim, mada danas odlucio da se ne upali

Potopi ga u mlaku vodu na 7 sekundi sa 2AA baterije, mislim da mu treba malo "energetske" vode da pogura hladan start telefona. Obavezno javi rezultate.

Odlično zapažanje kolega. Totalno sam zaboravio na tu mogućnost.

Ali mora da posoli vodu prvo zbog provodljivosti

Nema toga što slana voda i zemlja ilovača nisu izliječili. Tako da ako ne upali sa slanom vodom onda ostaje samo da ga zakopaš pred kišu i ima da radiiiiii...

Ima li jos neko problema sa dometom na telefonu? Postajem skeptican, ne znam da li mi je to do telefona ili do VIP-a tj. do mreze. Na nekim mestima gde drugi imaju full signal, ja imam jednu crtu i jedva da mogu da razgovaram.

Nazad
Vrh Dno