Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pogledaj u S2 temi. Dark Magician je imao isti problem.

:butt::butt::butt::butt::butt::butt::butt::butt::butt::butt:

jel mozete barem ozbiljno da odgovorite, sta mislite da sam s**** i kolko kosta to da se popravi

Izgleda mi je crkla sd kartica, sa gooomilom slika i svega (dosta je uploadovano, ali opet). Neki brz nacin da to proverim, da je spasim..? Za sad, telefon kao da je ne vidi. Gasio, vadio i vracao, i nista. Prethodno mi se bio ugasio, sam od sebe. Posle toga su i nastali problemi...

Probao u drugom telefonu - nema reakcije. Mrtva. A kobajagi Kingston, lifetime warranty. Uzeo u Pobeda-Pobeda radnji... Ako mi ne zamene, razbijam nesto u radnji.

Probao u drugom telefonu - nema reakcije. Mrtva. A kobajagi Kingston, lifetime warranty. Uzeo u Pobeda-Pobeda radnji... Ako mi ne zamene, razbijam nesto u radnji.

Pa dobro, lako ces zameniti, problem su podaci na njoj. Probaj u nekom čitaču na PC, ima dosta programa za oporavak

Znas neki pouzdan, da ne kopam po Googlu?

Hvala svima na pomoci. :)

Može mala pomoć za druga (pretraživao forum ali nisam našao), hoće da instalira android 4.3, da mu bude kao google edition telefon (S4), da li to uopšte može i ako može kako?

Ima da se nadje na Google cm-10.2-20130730-UNOFFICIAL rom, ali ti ne preporucujem da to instalirate.
Sacekajte da Sale odradi svoj Neat na 4.3 i to je to.

Zar neat nije zasnovan na oficijelnom romu?
A oficijelni poslednji je 4.1.2,nema 4.3 i ne verujem da ce za s2 izlaziti.

^ Yep. Ne bih se ja nadao 4.3.

A jel postoji 4.1.2 Google Edition? I ako postoji kako ga naći/instalirati?

Nisu baš stabilni ti romovi i imaju lošu kameru...

Pošto vidim da on znanje nema (bez uvrede), ali bolje da se ne bakće sa time, a ni ti. Bolje uzmite Nexus 4 i imaćete Google Edition.

Poslednja izmena:
Ono što meni najviše smeta na AOSP-u su ubitačne boje (ne pomažu detaljna podešavanja, nema preseta kao što je Natural na stock romu) i nedostatak video kodeka. Zato se ne mrdam sa Neat-a.

Kad umre stock podrška i ako naprave upotrebljiv KLP port, preći ću na AOSP, mada je verovatnije da ću do tada promeniti telefon.

Imam instaliran XWLSS NeatROM Lite 4.7, bio sam na putu do Grcke i nazad, uglavnom mu je potrebno jako dugo da nadje GPS signal. Da li postoji neki
valjani razlog za to.

instaliraj v4.8 bez wipe. ako imas aktivnu data konekciju konektuje se za 5sec

Stvarno nisam znao da mora da bude ukljucen Data roming ili sam ja to pomesao sa necim drugim.
Kako GPS u kolima (fabricki) nalazi satelite skoro trenutno.

e *** sad :)
probaj bez data i sa data konekcijom ako si u maticnoj mrezi pa ces videti. takvi su ti MOBILNI, nisu GPS uredjaji. A kad smo vec kod njih, mom garminu treba dobrih 5-6min ponekad da uhvati satelit ;)

E pa stvarno *** sad ;)
Ok, tako je kako je, probacu sutra pa cu videti razliku. Pre par meseci sam bio u Nemackoj i tada sam imao instaliran OmegaROM i cini mi se da nije bilo toliko problema,
pa sam mislio da nesto u podesavanju kod tvog ROM-a mi nedostaje (recimo sam skoro celu Makedoniji prosao bez signala GPS signala), ali ako ti kazes da je tako onda je OK.
Hvala ...

Vrh Dno